...

lørdag 15. mai 2010

Liten astmatisk allergiker...

 Det er vår! Varmen har kome meir og meir, og vi storkooosar oss! Eller det vil seie... Ikkje lillebror. Ha har fått årets første kraftige reaksjon på pollen... Lillebror har hatt astma og allergi sidan han var baby. Vi visste berre ikkje kva som var gale med han, før han var halvtanna år. Sidan det har han brukt medisinar morgon og kveld året rundt. Men våren; den er verst. På fredag kom feberen, som heng med når bringa blir tett. Og det er SÅ kjedeleg å ikkje få vere med ut og leike! -du er så varm i panna, forklarte eg før i dag. Litt etter stod han i døra -vi kan ta kaldevatn på panna mi, mamma! Då er eg ikkje varm lenger! :))) Eg vil sende alle gode tankar til dei som strevar i desse dagar, både vaksne og born, og minne om at det blir bedre etter kvart! Sjølv om lillebror her er plaga året rundt. Det er desse første eksplosive vårdagane, då alt sprett ut som er verst! Det einaste som kan hjelpe, er å kose seg litt ekstra, og finne på fine ting å gjere på inne. Ei laurdagsgodteskål tek for eksempel bort litt av fokuset på hylande, lattermilde ungar utanfor husveggane... ;)Så herved kjem ein STOR laurdagsklem til alle der ute,
og ein ekstra stor til dei som ikkje er i form!

Frå Elin &. Lillebror
17 kommentarer:

 1. Stakkar vakre gutten :( så leit for han og andre som får det tøft når vi andre nyter tiden med varme, blomster og grønt gress!!

  klem

  SvarSlett
 2. Stakkars liten , ja våren er en utrolig vakker tid, men desverre så det mange som sliter i disse dager. har selv vært suuuuuper allergisk, men nå klarer jeg meg uten medisiner takket være akkupunktur. men jeg kjenner at kroppen jobber alikevel. så jeg er veldig forsiktig med hva jeg spiser i tillegg. Det popper jo opp med kryssallergier i fleng. men men... søt liten gutt du har Elin - får håpe han kan vokse noe av problemene av seg. klem anita s

  SvarSlett
 3. Så fine innlegg du har bestandig Elin.. Plages litt med allergi jeg også, men syns det er forferdelig med unger som sliter med det.Det skulle bare ikke vært sånn.Håper det går over å at han får ut å kose seg han også. Nydelige gutten.. Klem

  SvarSlett
 4. Uff då, stakkars lillebror. Er nok ikkje så greit for dei med allergi i desse dagar nei, og det er jo så synd for våren er jo ellers så vakker. Har sjølv ein mann som har allergi mot bjørkepollen, men det regulerer han fint med piller no i høgsesongen. Så vi skal ikkje klage her. Får håpe lillebror kan kose vekk litt av plagene no på laurdagskvelden i alle fall.
  Ha ein fine kveld vennen.
  Klems

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Fer håpe allergien slepp taket om litt og at dagane blir betre for lillebror. Veit korleis det er å ha ein liten astmatiker i hus, men heldigvis ser det ut til ho "veks det av seg" Fer håpe det same skjer med ditt lillegull!

  Laurdagsklem frå Kristine

  SvarSlett
 6. Nydelig øyne på Lillebror og en herlig sjokoladetrut. Stakkar han som har allergi, ingen her i heimen er allergiske.*Bank i bordet*

  Nesten rart å se så mye farger inne hos deg...hihi. Vi lager oss "vår" greie... Jeg måtte sjekke om jeg var hos deg;-)

  God lørdagskveld til deg også.
  klem

  SvarSlett
 7. Leit å være så allergisk! Stakkars lillebror. Eldstedatteren og mannen i huset er allergiske, og går på medisiner. Det er mye kryssallergier ute og går for størstejenta. For eksempel hund = ok, men hund + pistasjenøtter = alvorlig allergisk anfall. Så her har vi opplevd noen gufne situasjoner oppigjennom. Så blir man så redd når det er barna våre det dreier seg om.

  Ønsker deg og dine en flott 17. mai! Skal dere feire på hjemstedet deres?

  God kveldsklem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Mål og meining15. mai 2010 kl. 22:35

  Stakkars, vesle gullet, det er så leit når nokon av borna våre ikkje har det heilt bra. Håper det går betre etter kvart som han veks til.

  Og så er han så utruleg vakker den guten din!

  God klem frå Regina:)

  SvarSlett
 9. Huffameg! Eg er også allergisk, men merkeleg nok har eg ikkje kjent så mykje til det enno i år. Må vere trasig når det er borna som plagast! Håper likevel han får ein fin 17. mai i overmorgon! :)

  SvarSlett
 10. Å, det blir koselig! Geiranger er jo bare så vakker! Jeg bodde der faktisk fra jeg var 6mnd til jeg var 1. år. Min far hadde et engasjement der. Har sett herlige bilder fra tiden der.

  Vi skal først gå i barnetoget og borgertoget her på stedet, og så reiser vi inn til nærmeste by for å se eldstedatteren i russetoget. Så er det middag ute med familie og noen gode venner.
  Ja, vi får håpe på oppholdsvær og aller helst litt sol! Isen smaker best da!

  Klem til deg du gode!
  Willie

  SvarSlett
 11. Klem tilbake til lillebror og Elin..
  Var veldig mykje plaga då eg var liten.. Ikkje enkelt vekse opp på eit lite gardsbruk med allergi..
  Har vel litt enno, men har vel vakse av meg det meste..
  Vonar lillebror også kan vekse det av seg..
  God 17.mai til heile gjengen!!

  SvarSlett
 12. God bedring til lillebror
  Håper han har medesin som virker
  Smil fra monika

  SvarSlett
 13. Heia.

  Uff nei det er ikke bare bare da gitt.

  Får håpe det blir bedre. ;o)

  Ønsker dere en knall 17 mai.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 14. Nei, huff da. Stakars lillebror:( vi har allergikere i familien, dog ikke i huset her heldigvis. Nå tror jeg de ikke har det noe særlig, nei, stakkars.
  Det blir vel en både-og opplevelse for mange allergikere tror jeg, når våren kommer.. ikke bare positiv, nei.

  Jeg ser det er opphold idag..håper det vedvarer så vi får vært ute hele familien sammen. Når huset er lite som vårt er, og hele familien er her, OG det regner i en hel dag og vi holder oss inne...da er det flere som har korte lunter gitt. Så idag skal jeg nok føyse alle sammen ut. Selv skal jeg rydde det siste som ligger i hagen av kvist og kjøre en tur på fyllinga, og så skal jeg enten snekre eller pusse av litt lakk på noen møbler som skal males opp igjen. Hvis oppholdet holder seg..hehe.

  Ha en fin søndag, Elin.
  Ønsker dere sol imorgen..soool over heila landet! :)
  Klem, Line

  SvarSlett
 15. Uff, så leit med allergi! Heldigvis finnes det jo medisiner som hjelper, men skjønner godt at det er kjedelig å sitte inne og se på de andre barna leke utenfor!

  Ønsker dere ei riktig fin 17. mai- feiring! :)
  God klem!

  SvarSlett
 16. Hej Vännen!
  Har inte hunnit titta in till dig på ett tag,jag har saknat dina vackra inlägg och ditt inspirerande hem.
  Min tid har inte riktigt räckt till bloggen för jag och min bror håller på att röjer ur vår föräldragård som skall försäljas. Det har varit en jobbig tid med minnen och många saker som föräldrarna har samlat på sig under ett långt liv som nu skall fördelas mellan oss.
  Därför har det varit tyst från mig på din blogg men jag hoppas snart kunna skriva lite oftare till dig.
  Önskar dig allt gott och tack för rara hälsningar!
  Många kramar från Raina

  SvarSlett
 17. hei til Elin og lillebror :)
  ikke noe kjekt med allergi og astma..stakkars lille venn..og så omgangssyken i tillegg..huff håper det går fort over!!
  min eldstemann har ganske kraftig pollenallergi..og det er ikke noe særlig når det er som værst..
  ønsker dere en fin 17.mai Elin..skulle ønske sola titta fram ;)
  klem Anne♥♥♥

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!