...

torsdag 20. mai 2010

Kva med litt kveldsmat også?


Eg er så glad for at så mange vil kome og ete frokost hos meg :) Tenk om vi kunne gjort det! Skulle ha dekka på langbord, og så kunne vi KOSA oss i timesvis :) "Det hadde blitt ei bikkje ta kørå", altså litt av kvart angående bestikk og tallerkenar. Men kjenner eg damene her inne rett, var det vel ingen som hadde sagt noko på det ;) Her har vi hatt ein fantastisk soldag, og eg fekk gått 12 kilometer i ettermiddag. I eit nydeleg dalføre, med bakkar dekte av kvitveis, som gav den herlegaste eim av lykke... Små lam som spratt rundt, og ei diger elv som braka nedover mot flatare bøar og fjorden lengst nede. Eg skulle ynskje eg kunne dele nokre kilometer med opplevelse med dokke alle! No går det mot kveld, og eg veit om ein time sitt eg ute på trappa, med fotoapparatet i hendene. Det er slike vakre kveldar, og sjølv om motivet er det same kvar gong, blir eg aldri lei av det... Det er ikkje berre på morgonen at utsynet frå terrassen gjev energi og glede. Bildet under vart tatt på tysdag omtrent klokka ti.


Ynskjer alle ein fin kveld, og i morgen er det fredag - igjen?
Som veslemor akkurat sa ; -går ikkje vekene VELDIG fort mamma? :)

Elin


15 kommentarer:

 1. Nydelig kveldsstemning hos deg. Vakkert når sola går ned bak fjellet. Her nord har vi midnattsol i disse dager, det er så fint nå når det er lyst hele døgnet.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Det var et nydelig stemningsbilde!
  For en fantastisk utsikt! Tenker det er deilig å nyte varme sommerdager på den terassen.

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 3. For et steningsfullt bilde!
  Det er virkelig vakkert om dagen, og nå blir det grønt og skjønt i skog og hei!

  Herlig! Ønsker deg en riktig fin torsdagskveld -og helg!

  Klem Silje

  SvarSlett
 4. Mål og meining20. mai 2010 kl. 21:37

  Så vakkert både til frukost og kveldsmat hos deg, Elin. Eg fekk klump i halsen, eg.

  No står pinsa for døra, og vi reiser på besøk til gode vener.

  Ynskjer deg og dine ei fin pinsehelg.

  Klem, Regina:)

  SvarSlett
 5. Heisan Elin
  eg kommer så gjerne å spiser frokost og kvelds ved ditt nydelige bord ;-)
  og turen kunne eg godt gått sammen med deg - nytt kvart eit augeblikk ..

  Vi har også hatt ein knall fine dag - og selv om lufta va full av kumøkk - iallefall av og til
  Har vi grilla ute - kosa oss og på tampen fikk eg ein lange tur - så godt å komme i gang - så godt å bruke kroppen

  Smil fra monika

  SvarSlett
 6. Så herlig et stemningsbilde :)
  Lekkert :)
  Tenkt kanskje at det skulle feirest.. men har ikke rukket å yenkt noe på det, før det plutselig var 20.000 besøkende.. Så kanskje kommer det senere?!...

  Ha en fin kveld :)
  KLEMS

  SvarSlett
 7. Hei! Nydelege bilder du syner oss i dag også.... - også frå hagestova di.... Skal bygge hagestove over altanen denne sommaren og er veldig interessert i å sjå korleis andre har bygd slike....kunne det vere mogeleg at du syner bilete av meir? Mvh Mathea frå Hjørundfjorden!

  SvarSlett
 8. Hei! Klart eg vil kome på frukost og eg kan godt kome på kvelds òg ! Nydelig utsikt over flott landskap ved eit fint dekka bord ....då er alt perfekt. Ha ein fin kveld. Klem frå Sigfrid

  SvarSlett
 9. 12 kilometer er kjempesprekt Elin! :)) Jeg kan absolutt se for meg lamma som spratt rundt. Jeg har så maange av de nydelige små rundt meg her også. De strutter av vårglede, og det er så kos å få med seg lillemor sine kommentarer om dem på vei til og fra barnehage:)
  Å Elin, du Elin...du har vakker natur rundt deg du. Det er helt magisk å se fjella bakom terrassen din. Det må føles som å spise nistepakka si på en fjelltopp! ;)
  Skulle gjerne ha spist frokost med deg der, med dette vakre dekkede bordet. Jeg skulle hatt med meg en lavendelkvast for å spre herlig duft over måltidet:)

  Ha en fin start på helga imorgen.
  God klem fra Line

  SvarSlett
 10. Hei Mathea! Kjekt at du la att ei helsing! Morfar kom frå Hjørundfjorden, så eg er litt kjend der inne :) Det kjem heilt sikkert fleire bilder frå hagestova! Men ho er som sagt ikkje ferdig. Vi skulle ha planlagd mykje bedre før vi starta... Skulle berre bli ein levegg i leca, så vart det ein peis, så skulle vi ha litt tak, så blei det mykje tak... Som du forstår mangla teikningane på førehand, og eg er ikkje fornøgd pr.d.d. Men eg håper vi kan få inn nokre vindauge, og etter kvart ei skyvedør i glas i fronten. Eg fekk sydd ein seglduk etter mål hjå ein seglmakar i Ålesund, som akkurat no fungerar som dør når det er nede og igjenknappa, og som tak når vi spenner det opp framfor åpninga. Glasdøra vi har sett på er DYR! Uansett kosar vi oss stort i tabernaklet vårt ;)

  Ha ei god natt, og ein flott fredag!

  Klem E.

  SvarSlett
 11. Hei Regina! Takk for gode ord - igjen! :) Vil også ynskje deg og dine ei flott helg, og pinse!

  God klem frå meg!
  E.

  SvarSlett
 12. Hei Elin
  Vil gjerne komme å spise bade frokost og kveldsmat hos deg ♥ når jeg skal nedover neste gang ;o) og FOR en utsikt!!! - og fantastiske flott bilder av dekket bord! NYDELIGE detaljer…. Heldige vi som bor i naturskjønne Norge ♥ Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og fredag… Klem fra Mette

  SvarSlett
 13. Sorry, men jeg kunne dessverre ikke komme verken til frokost eller kvelds. Skulle gjerne ha vært der! Da skulle vi ha skravlet om alt fra interiør til smakfull vin! Gode historier skulle deles, og glede og tårer likeså. Men, aller, aller mest skulle vi le!

  Nå er det natta for denne frøkna...

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 14. Nattaklem og God Pinse!

  PS: Med denne utsikta kan all god mat nytast..

  SvarSlett
 15. Mona Villa Vårfrubakken21. mai 2010 kl. 09:12

  Kunne gjerne inntatt kveldsmat, og sett på den vakre utsikta der, et glass vin er vel heller ikke å forakte....ha en nydelig pinsehelg, håper på sol til alle, ønsker meg en lang tur i skog og mark...klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!