...

torsdag 13. mai 2010

Roseblad på ganggolvet...Ein vakker torsdag går mot kveld. Vi er alle raude i kinna, og litt kulsne etter ein varm og flott dag. Sola brenn i huda enno. Frokost på terrassen, og deretter årets fyrste avkledning i solveggen. Kan knapt beskrivast med ord, etter så mykje kulde og vinter. Med ei flott treningsøkt for store og små til slutt, er alle einige om at det har vore ein flott dag. No ventar legging av barn, og besøk av gode vener.
På gangen står rosebuketten min, og syng på siste verset. Men er vakker til det siste... I lav kveldssol finn eg det heile som eit eventyr...
Er det lite variasjon i bilda mine for tida? Ja, eg er einig. Men med alt anna som skjer, er det litt vanskeleg å få tid til å vere så kreativ som eg ynskjer. Eg håper snekkaren snart blir ferdig med den nye åpninga mellom stova og kjøkkenet. Bilder kjem umiddelbart etterpå :) Eg har også planlagt nokre turar i skog og mark, og ned i den kjære fjøra mi. Det blir, det blir ;)

Håper dokke alle har hatt ein fin Kristi Himmelfartsdag, og at kvelden blir god!

Elin


7 kommentarer:

 1. Heia.

  Jeg synes nå du har vakre bilder hele tiden jeg da. ;o) Du viser mye fint, å bildene dine er utrolig bra! Jeg ønsker meg veldig et nytt ordentlig kamera, men det får vente til jeg er ferdig med alt jeg sakl gjøre med huset mitt. :o( hehe

  Ha en knall søndag.

  Klem Simone :o)

  SvarSlett
 2. nydelig...
  flott motiv...¨¨**
  ha skjønne dager,
  og en flott 17.mai..!!
  klem,klem¨¨*

  SvarSlett
 3. synes du har sååååå mange fine bilde eg :)
  og tusen takk for koselige ord på bloggen og NO er eg heime igjen
  Du kor deilig
  klemma

  SvarSlett
 4. Høres ut som om de har hatt ein flott dag i sola. Herleg. Fekk nok ikkje nytt den gode sola her i dag, måtte ta meg av eit lenge forsømt hus... Kunne liksom ikkje utsetja det lenger med helga som kjem og alt... Men, no er bad og kjøkken gullande reint og nye gardiner er komen opp på kjøkkenet, så er godt fornøgd med dagen likevel :-)

  Du kunne tatt ulike bilete av det same motivet om og om igjen du Elin, og det ville aldri vorte kjedeleg. Er like vakkert kvar gong uansett. Og desse i dag med roseblad på golvet var jo nesten litt magiske...

  Takk for gode ord hjå meg vennen. Og ha ein god kveld vidare,
  Klems

  SvarSlett
 5. HEI du gode♥
  Ah!Eg vert ALDRI lei av bilda dine!
  Veit du...,eg har vore elendig til å legge at spor etter meg i det siste!Berre røva til meg herleg inspirasjon og glede!
  For du GLEDAR!
  Tusen takk♥
  Ønskar deg ei fin lang helg med håp om masse sol,turar i skog og mark,glede og ei flott 17.mai feiring♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 6. Hei Elin
  høres ut som dere har hatt en toppers dag. Så deilig å kunne sitte i sola - håper den titter fram her i vestfold snart også.
  alltid vakre bilder hos deg elin
  klem anita s

  SvarSlett
 7. Nyyyyydelig som alltid, Elin. Jeg koser meg så her inne på bloggen din:-)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!