...

tirsdag 5. oktober 2010

Litt Elintankar, og ikkje minst ein Skulebenk frå 1800-taletNok ein ny, fin haustdag på Sunnmøre. Eg er enno rørt over all omtanke som vart strødd rundt meg i går. Eg blir audmjuk og veldig glad av all varmen ein kan kjenne her inne! Merkeleg nok hadde eg rekord i antal unike og totale treff. Likk merkeleg på eittårsdagen til teljaren? Det er heilt tydeleg at Draumesidene har fått fleire lesarar kvar dag, og det nærmer seg eit halvt tusen unike treff i døgnet. DET høyres mykje ut? ;) Leste om dama til Northug i går, som hadde opp i 40000 unike treff i døgnet, gjerne når ho viste lettkledde bilder av seg sjølv... Vel, eg trur ikkje eg skal satse på slikt ;) Men eg synes det er kjempestas at Draumesidene veks seg større! Eg har vel aldri lagt skjul på at dette er ein viktig kanal for meg med tanke på å kome meg ut i arbeidslivet igjen. Det blir som ein CV, eit bevis på kva eg kan, og kven eg er. Det er mange av oss bloggedamene som er sjukmelde. Eg blir stadig kjend med fleire. Det er nok ein grunn til at vi har tid nok, og behov for å blogge? Det er godt, for ein kjenner forståing og aksept for at livet ikkje er så enkelt. Det er veldig lett for utanforståande å kome med dumme kommentarar, og kanskje ikkje forstå at ein kan blogge, men ikkje vere aktiv i arbeidslivet. Etter kvart har i alle fall eg blitt meir oppteken av min eigen situasjon, og korleis eg kan bli friskmeld, enn kva folk rundt meg måtte meine om saka.

Eg har vurdert blogginga mi siste vekene, og kome fram til at eg nok ikkje kan kutte ut heilt. Eg er så avhengig av dette samfunnet. Rett og slett fordi eg kjenner meg sterk og funksjonell her inne! Dette er noko som er positivt, og eg føler at alle som eg har blitt kjent med tilfører meg så mykje kraft og sjølvtillit. Og eg hentar så mykje inspirasjon til bilda mine her også. Eg håper verkeleg å kunne arbeide litt før jula er her igjen. Det blir tre år sidan eg skada meg første januar. Og eg har hatt så mange fristar for meg sjølv. Inntil vidare held eg farta oppe med bilder, skriving og blogginnlegg.

Det blei langt, og personleg.

MEN over til noko HEILT anna! Sjå kva eg fann i ein dunge i dag!
Eg er nok norges heldigaste? Eg lånte den, og viss eigarane framleis vil
kaste benken etter at eg skura han, (var svart av jordslag og anna skit)
skal han få vere her hos oss :)
Hesten kom gyngande. Eg sa at han hadde vore med på SÅ
mange bilder, at han fekk gå vekk. Men då byrja han å gråte...
Ja, ja. Så fekk han bli med i dag også! ;) 


Eg må suse avgarde! Skal hente ein ny gjenstand til
fotografering!Vil du vere med,
så heng på!

Klem
Elin

25 kommentarer:

 1. Merker at jeg ikke klarer å holde meg helt unna bloggverden jeg heller;-) Det tilfører mye, både varme ord og inspirerende bilder. Jeg kommer garantert innom deg, Elin, selvfølgelig! Håper du også vil stikke innom meg innimellom. Varme tanker til deg...

  SvarSlett
 2. Hei kjære vakre skjønne Elin:)

  Jeg, eller vi, blir helt rørt over det du skriver!! Det er så ekte! Og ekstra spesielt er det for meg, Katrine, som så virkelig godt skjønner hvordan du har det.. Er så trist at vi skal ha det sånn. Men, også jeg får utrolig mye glede og energi av bloggingen. Selv om det er Tone som gjør det for det meste, er jeg alltid med på å velge hva vi skal skrive om, osv. Vi er så glad for at du ikke skal slutte med bloggingen. Din blogg gir oss begge så mye glede, og vi føler at vi blir litt og litt mer kjent med deg for hvert innlegg du skriver:) I dag har jeg klart å legge inn et innlegg helt alene!! Tone er på jobb! Ble litt stolt da:) Må nok legge meg snart, men det var ganske gøy!:)

  Fantastisk skolebenk forresten! Tenk at du bare fant den! Hvem er det egentlig som slenger fra seg sånne ting?:)

  Ha en fantastisk dag vakre deg:)

  Klem fra Katrine, og Tone såklart:)

  SvarSlett
 3. Takk tilbake ;) For en nydelig innlegg igjen! Du skulle fått deg jobb i et eller annet interiørmagasin, du både fotograferer godt og skriver likeså! Superflink er du! :))

  Kjenner godt igjen dette med å være sykemeldt, og ikke være i form. Jeg har slitt med vond nakke selv de siste månedene...stress visstnok som samler seg der oppe i muskelfestene :/ fører til en hodepine som ikke ligner grisen. Men bloggen er god å ha, og når jeg ikke er i form til å blogge, så koser jeg meg med å lese andre blogger, og henter myyye inspirasjon hos deg, Elin.

  God kos fra Nina

  SvarSlett
 4. Så flott den var, tenk at den skulle kastes! Gyngehesten din var bare helt skjønn.

  Ønsker deg en fin dag videre!
  Klem T

  SvarSlett
 5. Vi du vere med, så heng på. Jatakk, det vil jeg gjerne. La meg nettopp til som følger, og la deg på bloggrollen min. For en fin blogg, både bildene og de fine innleggene du skriver.
  ----
  En slik skoleveske hadde jeg nesten maken til når jeg gikk i 1. 2. og 3. klasse. Husker godt de små refleksbrikkene på kneppelåsene. Artig å se en slik igjen. Den skolebenken var også utrolig fin - og klart hesten skal være med på bildene. En sånn fin hest vil vi se mange bilder av.
  Ha en fin dag.
  Klem fra Eva - emblas-kanel

  SvarSlett
 6. Hei igjen:)

  Vakker kommentar vi fikk, tusen takk:) Jeg blir ikke så mye verre av selve bloggingen! Det gir meg utrolig mye energi og glede:) Men, det er bare det at jeg som oftest blir mye verre av å sitte oppe, eller bevege meg så veldig mye.. Etter behandlingen i dag gikk det litt bedre, men nå er jeg ganske så utslitt:) Tror Tone får ta seg av bloggerunden senere i kveld:) Tusen takk for at du er du:)

  Klem:)

  SvarSlett
 7. Så nydeleg....
  Benk, hest, ransel og ikkje minst kombinasjonen..
  Ja, vi heng med ;-)

  SvarSlett
 8. Hei,du skriver så rørende å flott Elin, hver eneste gang...Nydelig bilde,syns gyngehesten passa veeeeldig godt på bildet.Skjønne godt den gråt når den ble jaga bort,den er jo så fin den også. Gleder meg hver dag til nytt innlegg fra deg.Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Ja, henger gjerne på videre! Glad for at du fortsetter, og at du henter det positive her inne. Rom for det positive er vel det viktigste rommet vi har? ...

  Nydelig benk du fant! Den var virkelig unik!!

  Ha en fin dag videre!

  :-)

  SvarSlett
 10. Slenger meg fort inn her nå før jeg pakker ned PC og går hjem og lager middag...men det lukter så godt her jeg sitter at jeg skulle bare spist her.Men er en hjemme som venter på middag og:)
  Nydelig flotters benk...håper den blir din snuppa:)
  kos deg så tastes vi når jeg er oppe og går igjen;)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 11. Så ærlig og flott innlegg! Er det ikke godt å være litt personlig her innimellom..!? Jeg hadde ikke trodd at blogging kunne gjøre såå mye med og for en.. Godt å finne et forum hvor du finner din plass! Flinke Eline.. Takk for gode ord hos meg også! Klemmer

  SvarSlett
 12. Synes det er flott at du er litt personlig av og til. Kanskje det er derfor du får så mange treff og nye besøkende også? Fordi du deler...? Jeg synes i alle fall at det er morsomst å følge med på en blogg som ikke kun tar for seg det materialistiske, men også det personlige - det som virkelig betyr noe! Og jeg synes du viser oss en herlig blanding :)
  Fortsett som du har gjort, Elin!

  Nydelig skolebenk! Hvor har du tenkt å sette den?

  Og så lurer jeg på hvilket objektiv du har fått tak i deg nå? Jeg har så lyst på et makroobjektiv til bursdagen min;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 13. Elin, du er en dyktig skribent og en enda dyktigere fotograf - så dette må jo være den beste cv!

  Å finne en slik skatt... jeg er målløs. Total skjønnhet - og perfekt iscenesatt.

  Tvil ikke på deg selv et sekund.

  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett
 14. Kjære lille venn!
  Nå har jeg kommet meg hjem fra en langhelg i Danmark. Og jeg ser du har hatt flere innlegg som jeg måtte lese meg gjennom. Likte veldig godt der du reflekterer over sykdom og blogging. Jeg har jo tenkt at de som blogger veldig mye mest sannsynlig går hjemme av en eller annen grunn. Men ikke har jeg tenkt negativt av den grunn. Jeg er i full jobb, vi holder på en del hjemme nå, pluss at jeg prøver å produsere masse til julemarkedet. Og dette bærer bloggen min preg av desverre. Jeg får ikke vært så mye her inne som jeg vil, og kommentere får jeg sjelden tid til. Og det merkes jo på mine egne kommentarer. Håper på å få hodet over vannet snart sånn at jeg kan være litt mer her inne.
  Passe masse på deg selv nå.
  God Elinklem!

  SvarSlett
 15. Hei!!
  Nydelig blogg du har, fantastiske innlegg!! Vil gjerne følge deg hvis jeg får lov??:))
  Ha en flott tirsdagkveld!
  Klem Tone

  SvarSlett
 16. Lekker gyngehest altså! Og skulebenken skulle eg ynskje at eg også hadde her i gangen min!
  Du får frem gamle nynorsk-tendenser i skrivinga mi. Kunne nesten ønske at bloggen min også var dikta på nynorsk!! Lenge leve nynorsken!!

  Håper du har en god haustkveld:)

  mvh bergfrua

  SvarSlett
 17. Du setter fgode ord på tankene dine.Stå på!!
  For en flott benk!!!!

  SvarSlett
 18. Hei kjære du, virkelig godt å kunne være litt personlig, du er en varm og god person Elin!♥ Og jeg er så utrolig glad for at vi ble "kjent"♥ Du gir så mye av deg selv og strør om deg med varme!♥ Å ja man kan virkelig kjenne seg igjen i hva du skriver ;)
  Takk for at du deler med deg og for en nyyydelig benk, og jeg skjønner godt at hesten ville gynge med!♥
  STÅ PÅ!!!♥
  Varme klemmer,
  Anki

  SvarSlett
 19. Å når man snakker og varme, tusen takk for gode ord hos meg!!♥
  Så herlig å høre at den lille gaven ble satt pris på ;)
  Nyt kvelden!♥

  SvarSlett
 20. Jeg synes det er trist at enkelte skal legge ekstra belastning til de som allerede er i en sårbar situasjon. Å være langtidssykemeldt er nok ikke lett -hev deg høyt over bygdesladder, Elin! Jeg er glad for at du finner glede i blogginga, og jeg håper at dette kan være en vei inn i arbeidslivet igjen for deg! Ønsker deg lykke til med både blogging og helsa!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 21. Søte deg=)!
  Jeg kjenner meg mye igjen i det du skriver. Som hoftesyk og operert er det ikke lett å komme tilbake i arbeidslivet og da er det å blogge en måte å holde seg igang på, godt å ha noe å gjøre i hverdagen=).

  For en fantastisk herlig benk!!! Kjempe sjarmerende!! Gleder meg til å se hva du skal fotografere=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 22. Vakkert, vakkert - både tingene, bildene dine og ikke minst ordene... Var skolesekken jeg falt litt i staver over dennen gangen - hadde slik selv, men hadde liksom glemt den litt.. Men ikke nå! Husker fremdeles den frydefulle følelsen på første skoledag, ny sekk, lukt av klasserom og kritt - tusen takk for at du fremkalte disse bildene i meg.. Lykke til videre.
  Varme tanker fra Cleo

  SvarSlett
 23. Hei vennen...
  Så godt at du fortsetter bloggingen.. det er en stor glede for oss å nyte de vakre innleggene dine.. de flotteste bildene..

  og alle de fine skattene dine..
  Og jeg tror absolutt du er Norges heldigste ja.. Hihihi..' tenk å bare finne en slik gammel flott benk..

  nydelig.. og det er hesten også.. så klart den må være med på bilde.. passer jo som hånd i haske disse to sjarmisene...

  Nyt dagen vennen..

  varme klemmer til deg =)

  SvarSlett
 24. Hei Elin, flott innlegg både bilder og ord, og den skoleveska bringer frem nostalgiske følelser hos meg. Det viktige er å gå den veien man selv syns er rett, og dette med fotografering har du talent for...det skal du fotsette med. Jeg syns blogger som gir litt mere enn bare flotte bilder gir meg noe mer, slik som din. Hvorfor ikke vise litt av den man er , man lærer en del om seg selv av å blogge, noe jeg har blitt litt overrasket over må jeg si. Ha en nydelig dag....varm klem fra meg.

  SvarSlett
 25. Kjære Cleo!
  Kor godt å høyre at bilda gav deg gode minner tilbake! Gleder meg stort!

  Ynskjer deg ein vakker dag!

  Klem E :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!