...

mandag 10. desember 2012

Adventstid i heimen

 
 
 
 
 
 
 
Blir litt sånn I`m dreaming of a black & white christmas... ;)
Men eg er veldig glad for å ha fått kalkgrå vegg på stova!
 
Den store diskusjonen akkurat no er kva juletre vi skal ha.
Gran, furu, sedertre, lerk...
 
Hmmm...
 
 
Takk for alle fine helsingar!
Eg prøver å svare under kommentararne!
 
 
Elin
 
 


12 kommentarer:

 1. Du er så flink til å ta oversiktsbilder på en spenneden måte Elin! :) Jeg synes dette er forferdelig vanskelig, og det blir ikke bedre med en leilighet som har lite lys inn. Får drømme meg vekk i dine bilder, og krysse fingrene på at jeg en dag får et like lekkert hus! ;) Håper dere finner ut juletretypen! :) Gleder meg til å se det pyntet!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Eg er visst ein ræser i å "kutte" bilder, det er nok det du synes er spennende ;) Lyset er kjempevanskeleg, eg må ty til stativ i den mørkaste tida. No gledar eg meg VELDIG til sola snur! HURRA for at det går mot vår! :)

   klem,
   e

   Slett
 2. Du e bare heilt spesielt flink,blir helt fasinert hver dag:)
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, men eg trur ikkje eg er sånn veldig flink?
   Men eg kosar meg i førjulstida, ikkje noko stress.

   Kjempeglad for at du finn inspirasjon!

   klem,
   e :)

   Slett
 3. Her bliver det ikke noget juletræ men har de pent store oliventræer her oppe hos mig som har fået lyslenke på...det må være det..;-)
  Det er jo så moderne med de tynde cedertræ i år..de er da også ganske dekorative og man kan jo plante det ud til sommer.
  Må indrømme jeg er lidt trett af julepyntning i øjeblikket men min skulder gir meig mange smerter for tiden så jeg ikke kan sove. Var på sykehuset i forrige uke og efter at jeg fik stukket nogen kanyler ind har det været meget værre. Det skulle ellers hjælpe.
  Hvad er det for en sort maling du bruker på dine møbler...ser så godt ud..som alt det andet du laver..:-)

  Klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 4. Uff Lisbeth, eg forstår godt at du ikkje er i pynteform, når du har slike smerter! Og nattesøvn er kjempeviktig for å kunne ha overskot! Håper du får det bedre denne veka! Angåande juletre, så er det litt for mange sedertre rundtomkring, såg på eitt i dag, men sette det frå meg. Det var type 2m. Får tenkje litt til, barna bryr seg faktisk ikkje samme kva eg dreg inn ;) -ta det du vil mamma, var svaret. Heilt hjernevaska frå tradisjonar desse to kidsa mine? :) Målinga eg brukar er heilblank, bengalakk. Frykteleg til lukt, men best med tanke på slitestyrke og glans.

  Ynskjer deg bedre dagar Lisbeth!

  god klem,
  elin :)

  SvarSlett
 5. Dere har det så kuult! Blir skikkelig inspirert hver gang jeg titter innom bloggen din ;o) Elsker lampen med Tine K skjerm i hjørnet..fin kontrast til det hvite og svarte ;O)

  Fin kveld til deg !

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Lampen er jo egentlig ein lysestake frå Kremmerhuset... Men TineK skjermen gir den eit skikkeleg løft ;)

   Fin veke til deg!

   klem,
   e :)

   Slett
 6. Vakkert og herlig!
  Liker så godt at du ofte viser helhetsbilder, blir aldri lei av å titte inn i hjemmet ditt og se på hva du har funnet på nå ;-)
  Flotte bilder Elin!

  Ha en god natt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heilheitsbilder velger eg med vilje, synes det er slike som gir meg mest inspirasjon hos andre. Men det er ekstra utfordrande å skulle vise slike bilder. Føler ofte at det blir mykje same motiva. Men folk velger jo sjølv om dei vil innom eller ikkje ;)

   Ha ei nydeleg desemberveke!

   klem,
   elin :)

   Slett
 7. The interior is very nice! It is not important what kind of tree it is, the important thing is to be natural, so that the house smells like Christmas;)!

  SvarSlett
  Svar
  1. So true Anna! I haven`t decided yet...
   I have to find an answer this week :)
   Thank you for your kind words!

   elin :)

   Slett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!