...

mandag 5. november 2012

Bloggtreff i Ålesund!

 
 
 
 
 
Håper å møte flest mogeleg interiørbloggarar
14.november på Herlighet Moa/Ålesund!
 
For meir info. trykk HER!
 
Kjempefint om dei som kan kome, skriv det i ein kommentar
under innlegget her, eller på det eg har linka til!
 
 
 
Elin
 


5 kommentarer:

 1. Eg kjem, sjølvsagt! Gledar meg masse!!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for skjønn hilsen inne hos meg. Det er så fint å holde kontakten med "gamle" bloggere. ;o)
  Ja, det er gøy å se tilbake på utviklingen og forandringen på interiørsmaken på denne tiden vi har holdt på med blogging. Jeg ser også at vi har mer lik smak idag enn da. Det er godt å bli kvitt de mørkebrune møblene, og det som har blitt igjen er malt lysere. Den største forandringen her hjemme har vært å skifte ut de fleste av gulvene fra mørkt til lyst. Det har jeg ønsket meg helt siden vi flyttet inn i huset for 8,5 år siden, men vi måtte prioritere å bytte ut andre ting i huset før gulvdrømmen kunne realiseres. Jeg er idag snart der hvor jeg har lyst til å være i interiørsmak. Vet likevel at ting vil fortsette å forandre seg noe, men det lyse for lov til å være med meg lenge.

  Aldeles vakre bilder du har tatt fra terrassen de siste dagene! Elsker farvene og stylingen. De to skiputene sto jeg og holdt i hos Living i fjor vinter, men endte opp med å ta med hjem et teppe jeg trengte istedet. ;o) Det er jo så mye man har lyst på og som er fristende i butikkene.

  Ønsker deg en glad og kreativ dag, gode deg. <3

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 3. Hei, som heelt fersk blogger hadde det vært kjempekjekt å få møte dere erfarne og flinke bloggerene så jeg vil gjerne komme om jeg ikke er for ny i bloggverden??

  SvarSlett
 4. Hei der :) Hadde eg berre... planlegger ein tur til sunmøre, og då Sykkylven veit du. Men det vert nok ikkje før på andre sida av jul og nyttår. No har eg jo nett vore på bloggtreff på Moi, og det var knakande kjekt det, så lyt vel nøya meg med det for i år. Eller, forresten, eg skal på Damenes Aften på Bohus no på torsdag, kan fort bli bra det :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!