...

fredag 5. oktober 2012

Uredigert kjøkken

 
 
Tusen, tusen takk for alle kommentarar på innlegget mitt i går!
Var spent på kva mottaking det ville få? Lurer egentlig på kor mange som var innom, såg all teksten, og flykta ut igjen? :) Eg måtte berre skrive ned alt eg har gått og tenkt på. Det vaks i hjerna mi. Fekk altså veldig mange flotte tankar kring temaet. Ingen som var uenig, sjølv om det sikkert finns mange av dei også der ute. Den siste kommentaren som kom inn i dag, har eg lyst til å dele med alle!
 
"Jeg har ikke blogget lenge, men var en av de som gjorde litt narr av "interiør og bolleblogger". Det skyldtes egentlig litt sjalusi. Jeg også vil ha det finere hjemme. Jeg også vil lage matpakke med hjerte på til sønnen min. Men det gjorde jeg ikke. Etter jeg startet å blogge, så fikk jeg mer motivasjon til å ordne hjemme, til å lage ostesmørbrød med smilefjes og det ga meg rett og slett mer energi til å gjennomføre prosjektene min. Så hvis folk blir sjalu istedenfor å hente inspirasjon fra bloggerne, så er det egentlig kun deres eget problem. Jeg har kastet janteloven. Det er lov å ta fine bilder, og være stolt over den fine kaka man har laget. Dermed basta."
 
Desse orda la Ingrid igjen, med bloggen Fairy Nuf
 
Så kanskje er det snev av sannheit i babbelet mitt?
 
 
 
Vurderte å rote litt for bildet si skuld, men tenkte at det er viktig at ting er ekte? Har endeleg kome i gang med klesvask, punkterte sist veke, og du verden som det hopar seg opp. Storesøster si rosa drikkeflaske på vasken tilførte i alle fall litt farge til høgre i bildet. Ellers har mannen rydda inn i oppvaskmaskina, som vanleg, så der var lite å hente...
 
;)
 
No skal eg ut og trene i sola!
Ha ei fin ferd mot helg!
 
 
Elin
 
 
Forresten; HUSK GIVEAWAY HER!
Seks flotte premiar :)
15 kommentarer:

 1. Eg er veldig enig med Ingrid! Lat bloggane inspirere deg! Eller la vere å lese dei!

  Og du Elin, du tryllar slik med kameraet, at sjølv klesvasken ser lekker ut ;)

  Helgaklem frå idun :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Trur eg skal byrje å blogge om klesvasken kvar dag no? Då har ein i alle fall noko å blogge om? :)

  E

  SvarSlett
 4. Hei gode snille <3

  Vet du? Jeg har 1000 ting jeg ikke er god på, en av dem er synsere og forståsegpåere, men jeg fokuserer heller ikke på dem. Livet er rett og slett for kort.
  Det jeg ER god på er å rydde og holde orden, noe som kan være "both a blessing and a curce".
  Det jeg kan si er at jeg har ikke tenkt å rote ut så mye som en mutter for å tekkes de som alltid vil klage på noe, titt de som vil og resten må la være:)

  Flott skrevet Elin!!

  Kjærleik i fleng!

  SvarSlett
 5. Er som å se hjemme hos meg dette !

  Var uten nett igår, men har lest innlegget ditt fra igår...
  Utrolig flott innlegg Elin... Den derre forbaskede janteloven som ikke vil slippe taket i det norske folk !!!!Kan tro jeg og har hørt det mange ganger.... Tror jeg at jeg er noe?? innbiller jeg meg at jeg har det såå fint hjemme at andre får inspirasjon osv osv.... Klart det går innpå meg, men når jeg leser sånne innlegg som du skriver , ja da hjelper det jo litt å se at andre har det på samme måte.. (IKKE at JEG har det så flott som DU Elin !!!! )
  Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Gøy å treffe andre som er like vill og gal som meg når det gjelder interiør :)Ikke alle er det nemlig.
  Blogglandia er et flott sted å være og jeg er glad for at akkurat DU blogger og deler ditt Elin !!!

  Ønsker deg en herlig helg og du.... Vi driter i Janteloven ;) Jeg er tilhenger av Anti-Janteloven jeg ;)

  Klem, Kari

  SvarSlett
 6. Vakkert kjøkken allikevel:)

  God helg:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 7. Så flott innlegget ditt var i går, jeg er sååå enig. Det viktigste med blogginga er jo å inspirere og bli inspirert. Tenk så kjedelig hvis ingen delte og bød på seg selv, hva skulle vi da bli inspirert av. Jeg bor på et lite sted og lurer av og til på hva folk syns om at jeg blogger, jeg har bestemt meg for å gi blaffen idet Dette er min kjekke hobby, som jeg koser meg med og det tenker jeg å fortsette med.
  Lykke til videre med din flotte blogg, jeg er fast leser :-), klem Anita

  SvarSlett
 8. Leste akkurat gårsdagens innlegg her hos deg, og jeg er så enig... Er alt for mange "forståsegpåere", men de gidder vi da ikke å høre på ;) Fortsett å blogge i kjent stil Elin, du er til stor inspirasjon for meg og mange med meg....

  God helg til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. Leste hele innlegget ditt i går. Jeg har ikke lest så mye av debatten, men har merket meg at det "stormer" litt rundt blogging og såkalt perfekte hjem.

  Jeg tenker at det kanskje er andre idealer som er mer skadelige enn rent, ryddig og pent :)Jeg startet å blogge fordi jeg tenkte det kunne gjøre at jeg fikk litt ekstra lyst til å gjøre det fint rundt meg - et ønske som alltid har vært der, mens den bedagelig anlagte siden av meg saboterer ønsket :) Jeg blir da ikke sur fordi om andre viser sine beste sider - det gir inspirasjon, og så kan jeg velge om jeg vil være med på karusellen eller ikke. Som i alle andre deler av livet.

  Vi må tåle at andre lykkes, at andre er flinkere enn oss. Jeg føler meg ikke mer eller mindre mislykket av den grunn. Følelsen av å ikke strekke til var der før internett ble allemannseie også. Sanningen er vel mer at det har vært veldig kjekt med blogging, og koselige kommentarer. Det er vel ikke noe galt i å backe opp hverandre? Er ikke framsnakking moderne likevel?

  Men, vi må tåle at det stilles spørsmålstegn ved mediet og fenomenet, det bidrar til at man tenker på hvorfor man gjør det og hva man vil oppnå, noe som i seg er en bra ting. Men, at blogging tar meg tilbake til kjøkkenbenken, nei det er ikke tilfelle. Noen spiller, noen danser, noen vasker, noen baker, og nye kommunikasjonskanaler gjør at vi kan spre det til så mange fler enn før. Det har vel alltid vært ei husmor i bygda eller nabolaget som har vært ekstra flink til å bake, eller ekstra flink til å be til selskap og ta vare på folk rundt seg. Og hun var noe å strekke seg etter, eller så kunne man bestemme seg for å ikke like henne fordi hun var så alt for flink? Det nådde bare ikke ut til så mange andre enn nabolaget.

  Så bra at du er igang med klesvasken, men blogg heller om de rene, fine, vakre flatene dine - det er så mye mer inspirerende. Noe å nyte, strekke seg etter, og tenke at man kan oppnå om man vil nok :)

  Ha ei riktig god helg!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 10. Vet du Elin, jeg synes klesvasken gjord bildet, det skjer noe i rommet, og det er flott:)

  God helg til deg, klem.

  SvarSlett
 11. Herlig kjøkken. Og det kler å vises at det er i bruk. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 12. Ja det er sant, her ser til og med klesvasken lekker ut :-D Herlig! Blogglandia er inspirerende, ferdig med det! Man må gjøre det som gjør en glad.

  God helg til deg :)

  Lise

  SvarSlett
 13. Hei, leste gårdsdagens innlegg nå! Utrolig bra skrevet og jeg er så enig så enig!! Jeg skjønner ikke at dette skal være et problemtema! Hvorfor skal en fokusere på det negative og ikke det positive i det å drive et hjem og en familie. Det er ikke så lenge siden jeg begynte å følge bloggen din, og DU har en inspirerende blogg!!
  God helg ;)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!