...

mandag 7. mai 2012

Til å henge på...(Har du lest innlegget mitt om "Dagens outfit",
forstår du at her prøver eg å vere morsom!)


Har ei laaang ynskjeliste til alle tider for ting eg har lyst på til huset. Det er sjelden at eg får kjøpt noko av det, og det er kanskje like bra, for eg skiftar stil og smak innimellom. Greit med alt då som ikkje vart kjøpt... Men eit slikt stativ til å henge opp brukte klede på; DET har eg hatt lyst på i mange år. Med brukte klede, meiner eg slike som ikkje er nyvaska, men som heller ikkje er skitne. Dei som dannar haugar på badet og soverommet, og som ein ikkje får plassert nokon stad på skikkeleg vis.

Kanskje eg skal lage sjølv? Har nokre idèar.
Men hadde ikkje hatt noko imot å få eit slikt som på bildet,
her hauar seg opp med prosjekt om dagen...


Elin

4 kommentarer:

 1. Stiligt med klær som henger på et stativ slik,men trur ikkje eg hadde brukt klærna for de hadde vel verdt så fine til pynt at eg ikkje ville tatt de av:)
  Ei ny fin veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Veldig kjekt med stativ som dette. Min eldste har et fra biltema. der henger kjoler og mye annet fint.
  Fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Tenkte på deg da jeg så noen på Ikea i går, det sorte der var skikkelig stilig =) Du har mange fine ideer ellers også i bloggen, leser mye og glemmr å kommentere dessverre.. Takk for masse inspirasjon!

  Elisabeth =)

  SvarSlett
 4. TUSEN takk for ein kjempeflott blogg som inspirerar om imponerar! Hugsar fyrste gongen eg var innom her, var vel i haust ein gong, kor imponert eg vart over det nydelege interiøret, den frehse stylinga og den gode kvaliteten på bileta! Eg legg stadig til bilete frå bloggen din på weheartit og i inspirasjonsmappe på macen, men dette er altså fyrste gongen eg kommenterar. Litt fordi eg ikkje har blogg sjølv, og litt fordi det er lett å gløyme. Me vit at det fins mange av oss der ute, som ikkje er så flinke til å legge igjen teikn, men som verdset talentet og blogginga di. Ha ein finfin dag!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!