...

mandag 26. september 2011

Slutte?


Etter å ha blogga i snart to år, har eg lært meg ein del reglar her inne. Om bloggen min.
Viss eg vil at mange skal kome innom, må det liggje eit bilde i bloggrollen med sneakpeak av eit heilt rom.
Eller at eg fortel i tittelen om at noko nytt har kome i hus. Eg kjem aldri særleg langt med eit naturbilde, eller antydning om ei eksistensiell krise. Helga som gjekk tok alldeles luven frå meg. Eg skal ikkje gå i detaljar, men kan seie såpass at eg sitt her som ein uttygd tyggis, og prøver å finne ut kva som traff meg? I slike stunder er eg VELDIG klar til å slette bloggen min, facebookprofilen, og eg hadde nok sletta heile min eksistens dersom det var gjort med eit tastetrykk det også...

Kjenner du til den følelsen? At ein kjemper så veldig for å oppnå ting, gjer alt på den rette måten, men så kjem det inn universalt søppel frå verdsrommet, og landar midt i hovudet på deg. Hadde det no i alle fall vore bloggbart dette som skjedde, men det er det jo ikkje? I alle fall ikkje når ein har ein interiørblogg. Prøvde å muntre opp meg sjølv ved å ta ein runde her inne, men i dag hjalp ikkje det heller. Det ser ut som om alle andre er superlukkelege, og har hatt ei fantastisk helg? Eg gleder meg sjølvsagt på andre sine vegne, men der er ein ekkel bismak ein stad under tunga mi. Eller sånn litt nede i brystkassa. Og eit sting inne i det eine auget, eit slikt som kan lage tårer...

Bloggen har vore ein slik fin stad å vere i det siste, og eg veit at dette er absolutt feil dag
 å ta ei slik beslutning på. Difor skal eg vente. I morgen er ein ny dag. Det er alltid lurt å gje ting tid.

Ingen bilder...
Var du innom likevel?
I dag tek eg gjerne imot kommentarar,
eg treng rett og slett å høyre frå deg som ikkje har
ein superlukkeleg måndag...


Elin

NB! Det har gått nokre minutt, og kommentarane strøymer inn. Stinget i auga lager tårer, men dei er gode... Tusen takk for alle fine ord. Dei hjelp ALLE saman. Oppdaga plutseleg at eg er ikkje så åleine som eg kjende meg. Og det finns verkeleg flotte folk som gjerne vil støtte ein skakk køyrd interiørbloggar... Dokke er fantastiske!


47 kommentarer:

 1. Elin - i morgen er det en ny og bedre dag! Fatt mot:)

  SvarSlett
 2. Jeg ser med uro på det du skriver, og føler med deg. Håper bare du vil fortsette å vise oss ditt flotte interiør, og den herlige stilen din. Vet det ikke hjelper at noen av oss vil savne deg veldig her inne, men det skal du iallefall vite. Det er du som kjenner best på dette. Jeg er ikke superlykkelig i dag, men har en helt grei dag. Håper din dag også er litt bedre.

  SvarSlett
 3. Hei Elin:)

  Ser og leser at du har en "Bad Day"...
  DE har vi alle innimellom og jeg ,må jo bare si at uansett hvor dårlig dagen din er så formulerer du deg morsomt.

  "Søppel fra verdensrommet...hahaha"

  Selv om mange utad ser over lykkelige ut så skjuler det seg mange ganger mye bakom dørene Elin:)
  Glem ikke det!

  Ønsker deg en god dag videre.
  *SMILE*

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Jeg er her hver gang jeg..
  Sender deg en god klem!!!

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer, men er innom deg hver dag! Du har så mye fint å vise frem!!! helt etter min smak! Håper du fortsetter med det! Vi har alle dårlige dager.. Tror ikke alle er så superlykkelige som de skriver... Stå på!!-Kat

  SvarSlett
 6. Alle har vi slike dager innimellom, men det som er med blogging er at vi velger selv hva vi vil fortelle og vise fram, og da er det ofte enklere å være stille om det som er vanskelig. Tror alle vi som blogger kunne ha godt av å lette litt på sløret innimellom. Selv rydder og vasker jeg et alt for skittent og rotete hus i dag. Fysj.

  Håper dagen i morgen blir mye bedre!
  *klem*

  SvarSlett
 7. stå på du kjære Elin ;)

  og har du lyst på noe heilt anna - så ta turen litt lengre inn i fjoden ---- du skal få turen, smilet og ein hel skjønn kalv ;)

  monikaklemma

  SvarSlett
 8. Det er du som er den som tar besluttningen, og jeg er sikker på du tar den rette når så langt kommer !! Er ganske ny i denne bloggverden, men min mening er at selv om du har en ineriørblogg så må det være rom for egne tanker, opplevelser og om gode og dårlige dager. Bare det å få skrive ned hendelser på godt og vond, kan hjelpe mange enten det er interiør eller matblogg... Vi har etiketter som beskriver hva som befinner seg der, og vi velger selv hva vi vil lese på en blogg.
  Leser gjerne en blogg uten bilder jeg...
  Heller det enn å "lese" en interiørblogg KUNN med kopierte bilder fra magasiner uten tekst !! Det er noe alle kan klare, men å sitte ord på hvordan man noen ganger kan ha det, krever nok litt mere av en person vil jeg tro.
  Ta din besluttning, og gjør det som er best for deg !!
  Liker bloggen din uansett :)
  Klem Heidi

  SvarSlett
 9. Huff ja jeg kjenner til de dagene, har hatt noen slike, riktignok er det en stund siden, men likevel. Heldigvis går det over, vi er klokelig innrettet slik vi mennesker at uansett hvor galt det er så klarer vi stort sett å karre oss opp igjen. Nå vet jeg at det hjelper deg ikke en dritt i dag, i dag gjør du det du føler for, gråt, skrik få det ut. Det ER LOV å synes synd på seg selv.

  Håper inderlig ikke du legger ned bloggen nå når jeg nettopp har funnet den. :)

  Stor trøsteklem fra meg (hjelper ingenting, men likevel)

  SvarSlett
 10. Elin,vakre,vene... så fint og rørende du skriver.Jeg er innom deg hver gang det kommer et nytt innlegg,uansett! Jeg elsker bloggen din og deg ;-) Jeg har heller ikke en superlykkelig mandag,har ikke hatt ei superlykkelig helg heller... og helve livet er ikke noe spesielt lykkelig for tida. Derfor drømmer jeg meg bort hos andre.Orker ikke blogge så mye selv.God og varm klem til deg Elin.Karin

  SvarSlett
 11. hei,
  så bra og sant det du skriver.
  ikke alle dager er like gode, ei heller får alle innlegg man legger ut folk til å strømme til for å se aller siste nytt eller applaudere høylytt....
  man bør vel - som du sier - helst legge ut veeeeeldig fine bilder fra et vakkert (og ryddig!) hjem om man skal sikre seg å bli sett av de store massene .... men er det målet? er det viktig? flest mulig seere? jeg tror det beste er at man er den man er, og ikke legger seg under noe åk om alltid å ha noe superheftig/knallstilig interiørmessig å vise frem. hvilket press, hvilket slit det hadde blitt! produsere for å behage andre!?!

  jeg legger ut naturbilder, hagebilder og bilder av vår kjære katt rett som det er i tillegg til glimt hjemmefra og litt interiør, for alt dette er en del av livet mitt, et normalt liv vil jeg si...
  jeg legger ut det som jeg har lyst til og blogger om det jeg føler for på min blogg. noen ganger har jeg ikke noe å blogge om heller. greit det og.
  jeg synes du skal gjøre som du føler for .-) skriv det som ligger deg på hjertet. vis det du vil.

  jeg håper virkelig du fortsetter, jeg kommer tilbake enten du legger ut flotte bilder eller ei. trives inne hos deg!!! du har en veldig koselig blogg uansett!!!
  ha en god dag, så god den bare kan bli - og løft ditt hode! i morgen er ny dag. da kan alt være mye bedre på alle vis ;-))
  du er verdifull og betyr mye for mange! husk det!

  stor klem og hilsen fra TOVE

  SvarSlett
 12. Vet ikke helt hva som har skjedd Elin men jeg sender deg varme tanker som sikkert ikke hjelper.
  Synes du at bloggen er en belastning så synes jeg faktisk du skal slutte...det virker som du har mye i livet som gjør deg sliten for tiden så kanskje en pause kan være et alternativ?
  Min mamma har nettopp fått sin 3.kreftdiagnose på to år og jeg er tidvis i kjelleren...som du vet er det ikke et år siden en gang at vi mistet pappa.
  Jeg tror allikevel at det er viktig å kjenne på hva som gir deg glede og hva som ikke gjør det og når jeg ser bilder av hjemmet ditt så kan jeg ikke skjønne annet enn at det kommer fra sjelen.
  ....om du vil dele det med oss Elin, DET må du bestemme selv <3

  Hjerte

  SvarSlett
 13. Hei!
  ikke kjekt med sånne helger og dager! Jeg vet det, har hatt mange!! Jeg føler også det at alle her har det mye bedre enn meg, og at jeg mangler mye i livet mitt.. Men så prøver jeg å fokusere på det positive, gjøre det beste ut av det og gjerne klistre på meg et smil og skrive om trivelige ting.. Så av og til kan kanskje mine innlegg også virke hakket "gladere" enn jeg føler meg. Men ofte hjelper det også for min egen del.. Uansett vet jeg at dager er forskjellige, livet svinger, og ingenting er perfekt!
  Håper du finner ut av hva du vil, og i morgen føles alt kanskje helt annerledes enn i dag:)

  Nyt dagen så godt du kan,
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 14. Hei kjære Elin!
  Selvsagt kommer jeg innom deg, det er bare det at tiden strekker ikke til, og jeg har måtte begrense det å legge igjen kommentarer - men jeg er her, og jeg setter stor pris på deg og bloggen din - ja, bare sånn at du vet det!!!

  Jeg har hatt en deilig helg ja - fylt av gode ting, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg har en god mandag... Jeg sliter mye med motivasjonen om dagen - har vært i tankeboksen lenge, og nå må noe skje...! Midt i det hele prøver jeg å holde humøret oppe, ikke alltid enkelt, men har lært meg at når man er positiv så går det iallfall litt lettere, og der ER lys i tunnellen! Vet ikke helt hva som har skjedd den senere tid, men jeg forstår du har det vondt nå. Av hele mitt hjerte håper jeg du fortsetter å blogge, men det er du som må kjenne på det, og gjøre det som blir riktig for deg - uansett, jeg støtter deg 100%!!

  En stor varm klem til deg fra meg Elin ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 15. Finaste Elin! Du veit at eg beundrar deg for din åpenhet, ærlighet og ditt mot, nettopp når det kjem til det å av og til letta på sløret, og tørra å skriva litt om korleis ein har det på ein dag som den du har i dag... Eg veit ikkje akkurat korleis din mandag er, men eg kan kanskje trøysta litt med å sei at eg kjenner meg veldig igjen, og at eg har hatt og framleis kan ha rikeleg av slike dagar der ein ønskjer å trykka "delete" på både blogg og seg sjølv, som du seier!

  Du veit og kor glad eg er i bloggen din, både pga interiørinnlegg og ærlege innlegg! ;) så Elin, eg vert trist om du endar på den avgjerelsen, men det viktigaste er uansett å kjenna kva ein sjølv ønskjer, og kva som er rett for DEG.

  Eg felte nokre tårer i stad, du traff noko sårt i meg med dette innlegget. Du er så flott!

  God, stor og varm oppmuntringsklem frå Lina :*

  SvarSlett
 16. Kjære fantastiske Elin! Alltid kjekt med dine innlegg, Elin! Det høres ikke ut som du har det så lett for tiden. Men du skal vite at det er noe bak hver en dør. De fleste av oss går rundt og prøver å late som ingenting. Livet er ikke lett - det går opp og det går ned. Mange ganger føles det som det går vel mye ned. Det er viktig å fokusere på de små øyeblikk som gir glede.
  Ta en pause dersom du føler for det. Men du skal vite at jeg kommer til å savne deg!
  Varme tanker til deg fra Hjørdis:-)

  SvarSlett
 17. Hei :)
  Jeg liker bloggen din akkurat som den er. Er innom deg ofte. :):)
  Du må ta valget som er best for deg, men jeg håper virkelig at du fortsetter å blogge.
  Mine dager er langt unna glansdager, og jeg tror det er derfor at jeg liker å blogge. Jeg rømmer inn i glansbildeverden og får en liten pause i hverdagen.
  - og min mandag er ikke på topp, klarer omtrent ikke å gå i dag pga en revmatisk sykdom.
  Uken som var, var jeg under dyna stort sett hele tiden,
  men det synes ikke i min blogg...
  Jeg synes det er vanskelig å vite hvor personlig jeg skal være selv om jeg er en annonym blogger.
  Stor klem fra meg til deg <3

  SvarSlett
 18. Hei! Skjønner hva du mener! Etter min korte tid i bloggverden ser jeg at det er visse ting som gjelder. Har en ikke det rette bildet som du sier er det akkurat som om en ikke blir lagt merke til. Jeg ser også at det er travelt å kommentere alt og alle, men en hyggelig kommentar til dem jeg følger fast prøver jeg virkelig å gi. Jeg har ennå ikke fått noen negative tilbakemeldinger, men ser at hvis det skjer kan gleden over blogginga kanskje avta.
  Jeg følger med deg videre :)
  Klem Heidi

  SvarSlett
 19. Sender deg bare en klem jeg, og håper det universale søppelet ikke lagde for store sår da det traff. Søppel kan alltid fjernes vet du. Det tar bare litt tid noen ganger.

  Varme klemmer til deg så lenge!

  Anita

  SvarSlett
 20. Kjære deg
  Vet ikke helt hva som har skjedd , men jeg antar du har fått en lei kommentar.
  La ikke sånt "universalt søppel" ødelegge for gleden du har ved å blogge og skape, da har de oppnådd det de er ute etter. Det er nemlig endel mennesker som forlyster seg ved å sende sure oppstøt bare for å lage ugreie. Tenk heller på alle de flotte kommentarene du har fått . Håper du vil forsette å lage innlegg om det DU har lyst til, uten å tenke på hva som blir forventet !
  God varm ((klem)) fra andre siden av fjellet

  SvarSlett
 21. Hei Elin, enig med deg i mye som du skriver her. Har mange ganger tenkt å opprette en skrive blogg der en kan få frem slike livet er, med og uten interiør. Kanskje jeg gjør det en dag. Bølgedaler har vi alle, uansett hvor perfekt vi har det interiørmessig, men av og til føles det som om alle har det mye bedre, er mye flinkere osv...

  Uansett har jeg kært deg å kjenne som en kreativ og tenkende sjel, og det er det jeg setter pris på hos deg.

  Sender deg en god klem....hisen Mona

  SvarSlett
 22. Kjære deg Elin!
  Skjønner du har tunge dager!Og det skal man ikke skjemmes over.Og heller ikke gjemme vekk.Interiørbloggere eller andre bloggere er mennesker som alle andre,ikke bare perfekte husmødre som skal vise frem hjemmet fra de beste sider.Om noen ikke vil besøke deg fordi du skriver om tunge stunder,viser naturbilder eller ingen bilder i det hele tatt er det rett og slett deres tap.Ikke ditt håper jeg.For gleden ved å blogge håper jeg du har om det er en eller femhundre som besøker deg...gleden ved å finne et lite friminutt der en kan enten drømme seg bort,være kreativ,dele tanker og følelser...gode som tunge det trenger vi alle.Jeg tenker på min egen blogg som lykkeboblen min.Jeg håper du også i fremtiden fortsetter og blogge og at din blogg kan være en liten lykkeboble for deg også.På godt og vondt!!!!
  Min mandag er heller ikke superlykkelig....ligger rett ut på sofa'n på andre uka og klarer hverken stå eller sitte.Hele meg brenner etter husarbeid,en frisk tur på fjellet eller i skog og mark...til og med lage en skikkelig middag hadde vært kjekt.
  Men jeg innbiller meg selv at det er noe som går over,ihvertfall inntil det motsatte er bevist.Har vært på CT i dag og venter spent på svar.Men oppi elendet finner jeg litt lykke likevel,tross alt kunne det vært verre,og takket være en pc på fanget kan jeg finne glede,inspirasjon og fellesskap på nettet....det håper jeg du også klarer Elin...du er unik og har en nydelig blogg,jeg er ikke alltid like flink å kommentere men storkoser meg med bilder..både fra interiør og natur.Eller ingen bilder.Men mennesker som deg som tør å by på seg selv:)
  God klem inn i fjordane til deg!
  tove

  SvarSlett
 23. Bloggara vil berre vise sine beste sider, noko som er litt dumt. For alle skal være so perfekt. Men livet er ikkje alltid perfekt og fantastisk.
  Eg er 100% sikker på at ALLE har dårlige eller mindre bra dagar av og til.

  Stå på vidare.

  I dag har eg ein veldig stressa, 100 tankar i hovudet dag.
  Noko som førte til at EG sneik i køen i banken i dag :) Off, det verste eg veit er sniking. Eg var nr 69, det var ein før meg i køen (nr 68)So kom det ei dame inn (nr 75), da ho la meke til kor mange som var før ho, valsa ho like godt bort og "begynte" ærende sitt. Da reiste eg meg og sa at det var ca 10 før ho i køen (la på litt) og at eg hadde veldig dårleg tid (det var sant). So sa bankfunksjonæren i fra at ho (nr 75) måtte vente og stille seg i kø. So sa ho ke kan eg hjelpe deg med (t meg altso) OG i forfjamselsen so gløymte eg nr 68. Da eg var ferdig kom eg på han (ein gammal mann) og eg fekk så dårleg samvittighet. No 3 timar etter på, kjenner eg fremdeles på det.

  Det var ein laaaang historie ;)
  Men føler meg litt bedre no som eg har fått fortalt den til nokon.

  Nei, Elin du må fortsette med den nydeleg bloggen din.

  Alt skal ikkje være og er ikkje perfekt. Livet må ha litt nedtura også slik at ein veit å sette pris på oppturane og dei gode stundene.

  Klem fra Nina Kathrin

  SvarSlett
 24. Hei du, nå har du gitt meg en god vane å gå inn og lese bloggen din hver dag, så nå kan du ikke bare slutte!! :) Neida, tuller, klart du kan det, hvis det er det du vil, men du er iallefall til stor inspirasjon og glede, og du har så mange kjempeflotte bilder!! Tunge dager kommer, men de GÅR faktisk også, det er godt. hilsen Gudlaug

  SvarSlett
 25. Kjære Elin,

  Jeg titter ikke så ofte innom interiørblogger om dagen, rett og slett fordi det ikke er hva som trekker meg. I dag derimot. Dette innlegget. Det trakk meg til seg og traff, jeg tror ikke det handler om oppskrift, jeg tror det handler om å være ekte. Jeg tror det handler om deg. Takk skal du har for at du deler også en dag som ikke er helt god, jeg tror mange trenger å se at også de finnes blant herlige interiørdamer med perfekte hjem:)

  Jeg vet ikke om du har vært innom min nye blogg LIVSSTRATEGI, men der er ihvertfall ikke først og fremst fokus på alt det lykkelige ;) Jeg prøver å holde det ekte, ærlig og menneskelig. Desverre er det ingen nye innkjøp å finne bilde av, heller ikke hele rom (bortsettfra ustylede og til tider rotete), men heldigvis ser det ut til å treffe de som er innom likevel :)

  Jeg kjenner at jeg virkelig , virkelig ønsker deg solstråler, masse smil og en indre drivkraft der du kan stråle videre til de som titter innom bloggen din og/eller livet ditt :)Jeg håper slaget som har truffet deg ikke er for ille og at lysten til å blogge snart spirer igjen om det er hva som riktig for deg :)

  Og btw - nå som jeg titter innom og scroller nedover - så ser jeg hvor utrolig mye nydelig du byr på her og må si at jeg både lar meg sjarmere av interiøret, foto og av dama :)

  Klem Tone

  SvarSlett
 26. Eg er ikkje innom her så ofte, for eg er ei (av få?) som ikkje trykkjer når eg ser bilete av rom og nye interiørting, men heller trykkjer når eg ser ein katt eller nokon som deler gode eller vonde tankar.

  Dette innlegget traff meg veldig, og eg kjenner godt igjen kjensla av at "er det berre eg som ikkje har det så bra??". Men som du ser av kommentarane over, det er det ikkje! Og me er mange her som bryr oss om at medbloggarane våre skal ha det bra:)

  Eg trur ein vinn på å vera litt sårbar av og til, og setja ord på vanskelege tankar. Kanskje innlegget ditt kan hjelpa andre til å gjera nettopp det? God klem frå meg:)

  SvarSlett
 27. Du står øverst på blogglista mi og må ikke slutte! Jeg har stort sett "universsøppel" i hodet hver dag og da kan jeg komme til Draumesidene så ting føles litt bedre:) Både fordi du inspirerer og er åpen på at du også sliter. Føler meg mindre alene da, Elin. Du kan ta pause, men slutte får du ikke! ;) Klem fra Åshild

  SvarSlett
 28. Hei Elin!

  Dette var eit sterkt innlegg. Eg beundrar motet ditt, det at du tør å skrive om kjenslene som mange andre bloggarar ofte prøver å dekke over, eller "plastre", med eit innlegg som oser av lukke, vakre ord, og ljose bilete. Det er ikkje alltid slik. Nokre dagar kan blogginga verke meiningslaus. Men det som betyr noko, er kor meiningsfull og givande du finn bloggen på ein god dag, er det ikkje?

  Og du skal vikte at eg likar bloggen din veldig godt. Berre det å få lese nynorsk på ein interiørblogg er for meg heilt fantastisk. Du skriv godt, tek gode bilete, og viktigast av alt: du er deg sjølv! Hald fram med det, uansett om du held fram med blogginga eller ikkje. Men eg håpar så klart du bloggar vidare inn i framtida, som alltid er ljosare enn ein trur på ein grå dag.

  Ein blåmåndag vil ikkje alltid farge av på resten av dagane skal du sjå <3

  Yngvild

  SvarSlett
 29. Hei Elin!

  Dette var eit sterkt innlegg. Eg beundrar motet ditt, det at du tør å skrive om kjenslene som mange andre bloggarar ofte prøver å dekke over, eller "plastre", med eit innlegg som oser av lukke, vakre ord, og ljose bilete. Det er ikkje alltid slik. Nokre dagar kan blogginga verke meiningslaus. Men det som betyr noko, er kor meiningsfull og givande du finn bloggen på ein god dag, er det ikkje?

  Og du skal vikte at eg likar bloggen din veldig godt. Berre det å få lese nynorsk på ein interiørblogg er for meg heilt fantastisk. Du skriv godt, tek gode bilete, og viktigast av alt: du er deg sjølv! Hald fram med det, uansett om du held fram med blogginga eller ikkje. Men eg håpar så klart du bloggar vidare inn i framtida, som alltid er ljosare enn ein trur på ein grå dag.

  Ein blåmåndag vil ikkje alltid farge av på resten av dagane skal du sjå <3

  Yngvild

  SvarSlett
 30. Kjære kjære deg. Vet ikke hva som har skjedd, men sender deg mange varme tanker og klemmer!

  Jeg syntes du har en fantastisk og fin blogg. Får masse inspirasjon her inne. Jeg er innom her ofte!

  Varme klemmer fra Lene

  SvarSlett
 31. Kjære Elin!
  Eg er innom deg kvar dag, enten du har innlegg eller ikkje.
  Trivst på bloggen din, enten det er interiør eller natur eller? Ja, alt du skriv er BRA. Også når du deler slike dagar. Har det SÅ travelt for tida at blogging kjem langt bak i leksa, men puste litt må ein no gjere. Om du sluttar eller held fram er ditt val. Men du veit eg vil sakne deg om du sluttar.
  Varm god klem ♥

  SvarSlett
 32. Ingen bilde gjorde meg ekstra interessert. Har nettopp oppdaget bloggen din og vært innom jevn siden første gangen.
  Blogg fordi du har lyst, ikke for å få flest mulig treff.
  Blogg om det du vil blogge om, ikke fordi du må holde deg innenfor en ramme.
  La det få preg av den du er - fordi du er den du er.
  Lykke til med alle de svingninger som livet gir :-)

  SvarSlett
 33. Hei du. Eg ramla tilfeldig innom deg her i dag for fyrste gong. Ser til mi glede at du skriv nynorsk, ser fine bilete og at du er ein av personane bak avisa eg nyter kvar morgon. Så artig. Kanskje bur du ikkje så langt unna, kanskje har vi passert kvarandre på gata? Uansett, så må eg seie at eg trur alle kjenner seg igjen i det du skriv. Også vil eg berre fremme det du skriver så fint- at du er ein drøymar og trur på tanken si kraft. Bruk det godt. Eg tenker at du har så mykje svar i desse orda. Ver fullt og heilt Elin:)

  SvarSlett
 34. Takk for at du er modig nok til å skrive et slikt innlegg! Og takk for at du ikke la ned bloggen når det stormet som verst. Vi er nok mange i samme båt...
  Kanskje det hjelper med litt sjokolade, he he...
  Ønsker deg uansett alt godt!

  SvarSlett
 35. Kjære, Elinmora mi... du er så absolutt ikke alene om sånne dager.. og jeg håper at du får en bedre dag i morgen! Jeg har mange mørke dager for tiden, tøffe tak på jobben og er sliten i kropp og sinn! Av og til er det deilig å bare vente på at en ny dag dukker opp, og at den ofte er bedre! Det går bare en vei og den går oppover, det håper jeg det gjør både for meg og deg! Håper at dagen din ble bedre etterhvert <3 I Love alt du viser av bilder, tekst og ærlighet! Stor klem fra Solveig!

  SvarSlett
 36. Så trist at ting er slit og leit for tida. Tror mange har det sånn i perioder, men som regel snur det. Kan ikke si jeg har en super mandag jeg heller akkurat, men den har vært 10 ganger bedre enn forrige uke. Håper du fortsetter å blogge, du har så fin fin blogg. God klem fra Julie

  SvarSlett
 37. Kjære, kjære gode venn!
  Ja, jeg kaller deg det selv om vi aldri har møtt hverandre. Føler liksom at jeg kjenner deg - navnesøstre og greier:)
  Dette var et sterkt innlegg. Og jeg beundrer deg for din ærlighet og kunne ønske at jeg turte selv. Kanskje det er akkurat det jeg skal. Skal jeg innrømme noe for deg? Jeg hater mandager! Det er min verste dag i hele uka. Jeg hadde en hyggelig helg. Var i bursdag og det er stort sett alltid kos. Og så holder vi på med annekset som du kanskje har skjønt..? Grunnen til at jeg holder meg så opptatt hele tiden er at dersom jeg setter meg ned og tenker blir jeg bare deprimert. Den adopsjonen tar så på, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er grønn av misunnelse på alle som går foran oss i køen. Dessuten så er vi i en omstillingsprosess på jobben, og den tærer på meg. Ser for meg at jeg blir overkjørt for 4 gangen. Så hvorfor søker jeg meg ikke en ny jobb? Ingen som vil ha meg som er i sluttspurten av en adopsjon.
  Huff, dette ble veldig mye meg. Sorry! Men jeg vil bare at du skal vite at du ikke er alene. Jeg sliter mye om dagen, men jeg prøver å la vær med å vise det på bloggen og FB. Prøver i hvert fall;)
  Føler du for å snakke så er jeg her...
  God klem til deg fra meg. Håper dagen er litt bedre og at isen hjalp. Skulle gjerne spist litt sammen med deg men jeg går jo på lavkarbo;)

  SvarSlett
 38. Kjære Elin...Bare innom for å gi deg en god klem!!! Håper du har det MYE bedre nå!!!
  God klem Tove

  SvarSlett
 39. Huff da :-( Jeg er fast leser av bloggen din, du gir meg mye flott inspirasjon. Håper tirsdagen blir bedre og DU MÅ IKKE slutte å blogge!!!

  En god klem

  SvarSlett
 40. åja, jeg leser selv om det ikke er bilder her i dag :) og føler med deg. min mandag har vært ganske stri, en brå vending etter en veldig fin og begivenhetsrik helg. vil ikke skrive om hvorfor mandagen var bratt, men bare vit at du er ikke alene om å få universet på vrangen når det minst passer. men så må man bare puste inn og ut en stund og klamre seg til de små gledene som sniker seg forbi. for meg var det ekstra stas at et par pumps fra eplabutikken min var blandt "dagens forelskelser" på Epla Mote i dag. sikkert ubetydelig for mange, for meg gav det gullkant til en ellers grå drag. klem og trøst til deg, DU og din blogg, med eller uten bilder kan være det som gir meg eller en annen sin dag en gullkant. *♥*

  SvarSlett
 41. Jeg er her jeg også...stå på du! Etter regn kommer sol - alltid.

  SvarSlett
 42. E kjenne me oxo igjen i en del av det du skriv;)
  Eg har blogga i to "periodar"...en tidligare der e fikk med meg noken erfaringa som e vil dele med deg;)
  Når e blogga før, var det for å håpe på fleire lesara...det va kjekt å sjå på alle inspirerande bloggane, og følelsen av å MÅTTE kommentere vart meir og meir tyngande,samtidig som helsa ikkje va på topp, enda det med at e sletta bloggen min...
  etter noken år fann eg ALLE bilda frå bloggen samla på google...
  når eg såg igjenom dei vakna lysta til å blogge igjen, NETTOPP fordi da såg eg alle dei fine dagane eg faktisk hadde hatt,og den flotte kreativiteten som blomstrar i meg! Eg såg på meg sjølv frå utsida;)))
  Slik er grunnlaget for min blogg i dag,eg har ikkje så mange kommentarar,men det gjer ingenting,for bloggen er for MEG,slik at e kan sjå på at eg faktis har eit godt liv,sjølv om det går i bølgedalar;)
  Gjett om e har angra bittert på at e sletta!!!
  E les bloggen din innimellom,e likar det eg ser,du inspirarar,eg er nok ikkje flink til å kommentere heller...men OM eg har kommentert så er det HEILT greit at du ikkje kommenterer på min blogg;)Eg blir sjølvsagt glad om du gjer det,men å legge tilsides forventningar til andre tru eg er sunt;)
  Eg håpar du klarer å finne gleda igjen,vi ser jo at alt det vakre du skape kjem frå hjerte;)
  ønska deg ein lysare morgondag;)
  Klem Vera

  SvarSlett
 43. Vent, ikkje legg på, si det du må, men ikkje legg på....:) Jeg liker deg i både medgang og motgang, og i natur- og interiørbilder.

  Først - takk for koselige kommentarer hos meg! Det varmer ekstra, når jeg vet at det er vanskelig å nå rundt og kroppen ikke spiller på lag.

  Min mandag har vært så blandet. Er inne i en krevende periode i forhold til barneoppdragelse - og Moccamamma føler seg som en "Møkkamamma". Når en selv har et lettere uorganisert følelsesliv med innestengt gråt som det aldri passer å slippe løs, der tårene står i øynene ved et hvert snev av sårt øyeblikk, da blir det mye røde øyne....som hos helsesøster i dag. Den morsomme jentungen med den sippete mora - mixed signals!!!

  Men så kommer kvelden, og en kan være takknemlig for så mye, selv om det føles stritt, og som om man svømmer motstrøms på mange felter i livet samtidig.

  Håper tirsdag blir en bedre dag for deg! Og at vi får se noe av det du har lært på kurs, når du har fått sortert helgetankene dine :)

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 44. drit i universet! Spis is og blogg om melkebart om du vil! Du har da ikke skrevet temakontrakt med noen har du vel? Vær den du er med hud og hår. . . Kanskje gir det mindre treff men det gir også bedre mandager :) klem fra ei med en bedriten mandag :)

  SvarSlett
 45. Kjære elin.du er jo fantastisk.ogjegliker spesielt disse innleggene dine.ikke fordi jegi
  liker at du har det utfordrene men rett og slett fodri du TØRR. fordi du er modig.vi interiør blogger blogger om det som er fint. et rydfig hus.nyvaska sengetøy og en kopp te. det er en løyn å tro at vi alle har det slikt hele tiden.vi har det tøfft. livet er det.vi hadde ikke satt pris på glede kjærlighet og fred hvis vi ikke kjente motsatten.
  Jeg har stor respekt for deg som deler om disse dagene dine. det er stort av deg å vise deg sånn.så sårbar og åpen. Du blotter deg på bloggen.
  Hva en som stormer i livet ditt. aksepter det. føl følelsen.omdet er sinne.lengsel.irritasjon.smerte.føl den.den går over når du kjenner på den.tilater deg.gir slip.forandring
  og kanskje på andre siden så har det kommt noe godt ut av det.lært noe nytt om deg selv og livet etc.

  Jeg er takknemlig for at jeg kan være en del av denne bloggen og komme hjem til deg inniblandt.
  Jeg syns det er smertefullt at min kjæteste og jeg hsr valgt å bo i to leiligheter(han i oslo city og jeg i bærum) vi pendlerfrem og tilbake.vi sees ikke spå ofte og livet er tungt som alene mamma i ukedagene.
  Men hvem har sagt at livet er lett? De har bare sagt at det er verdt det.

  Stor varm klem.selv om det er vanskelig over intermett.men gode tanker til deg

  SvarSlett
 46. Ein god klem er herved sendt fra Cecilie i Ulsteinvik :)

  SvarSlett
 47. "flaks" at jeg hadde forhåndskrevet et innlegg i går, for ettermiddagen brukte jeg på kirkegården på treårsdødsdagen til et elsket familiemedlem, samtidig som jeg kranglet med et annet familiemedlem. Men det kan jeg jo slettes ikke blogge om, om du skjønner hva jeg mener? Og du - jeg leser faktisk ofte bloggen din FORDI du ikke er perfekt. Du er til tider brutalt ærlig og viser frem sider av deg som vi alle har, men som mange gjemmer! Ikke slett deg - hvem skal jeg føle meg i samme båt med da??

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!