...

søndag 4. september 2011

Kvitmåla stovegolv


Ting Tek Tid her i heimen... Vi byrja å måle golv for eitt år sidan, oppe på soverommet. I vinter fekk vi ferdig golva på barneromma, men så har vi hatt eit langt opphald... Heilt til i går, når stova vart tømd for møblar og ting, og mannen heiv seg rundt som den reinaste kvite tornadoen... Og kvitt blei det. Fredfullt. Dette hadde nok vore reinaste idyllen, hadde det ikkje vore for lukta som no fyller heile huset. Ungane sende vi vekk i natt, og det blir lufta gjennom alt som kan åpnast. Berre fordi mor i huset har stor tru på oljebasert måling... Kvifor vi gjer dette? Jau, det skal eg forklare. Etter 12 års bruk av furugolvet her, var det på tide å gjere noko med det. Vi har ikkje ork eller råd til å slipe det opp igjen no, så då kjøper vi oss litt tid ved å måle det for ein periode. Så kan vi slipe. Til konfirmasjonen til lillemor kanskje? ;) Den tidlegare behandlinga med olje tilsett kvitt pigment, var veldig slitt.

 
Og så kan mor i huset leike seg litt med kameraet... ;)

 


For kvite flater og naturleg lys er mine favorittar
og gode hjelparar...


Fekk tilbakemelding i går på at det har vore vanskeleg å leggje att kommentarar her inne? Og å leggje seg til som følgjar? Det viser seg at g-mailen eg har her inne, også er ute av drift? Nokon som tips og råd til meg? Blei nesten litt letta, det har vore så stillt frå folk der ute, at eg tenkte at Draumesidene held på å gå ut på dato? ;)


Med ynskje om ein flott søndag til alle;
her regnar det (som vanleg) i strie straumar...


Elin


9 kommentarer:

 1. hei,
  nydelig det ble da, men syntes jeg kjenner lukta, hihi.
  vakkert,
  må fortelle at vi malte hvite gulv på soverom vårt og oppe i gangen å trapp for første gang for 10 år siden,
  etter 3 år var det drastisk gulnet,
  vi hadde malt med olje,
  så da var det på han igjen, denne gang med tre stjerners vannbasert maling, å etter 7 år, er den like hvit og fin, bare et lite tips,
  ønsker deg en fin søndag,

  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Såååå fint, jeg tenkte også å male gulvene hvite, men med at vi skulle selge, Det har vi gjort nå :) Så tenkte vi å bake lkere det med grå lakk...det ble ikke grått men brunt... ikke meg i det hele tatt. men gidda ikke. I mitt neste hus blir det hvitt. Jeg har også tro på oljemaling...kun det som funke :)

  Klem klem flinke du :)

  SvarSlett
 3. Er så misunnelig..jeg får ikke lov å male gulvene i stua..
  Det ble helt nydelig..
  :)

  SvarSlett
 4. Dette blir kjempefint, vurderer å male hvite gulv på hytta. Det er rent og lekkert.
  Ha en flott søndag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Helt fantastisk...og så KUL styling! *love*

  Ha en deilig søndag Elin-snupp:)

  Stooor klem!

  SvarSlett
 6. Så lyst og fint! :) Og nydelige bilder som alltid her hos deg.

  Klem

  SvarSlett
 7. Lekker smekkert!! Tusen takk for fine ord, Elin :) Min nakke og mine skuldre har ingen problemer, så eg kommenterar og kommenterar ;) Eg håpar du finn ein vidunderkur som kan gjera kvardagen enklare for deg! Eg er nettopp "tilbake i kvardagen" etter ei long sjukemelding grunna at eg så voldsom snill pike... No er eg ikkje så snill lenger ;) og har det mykje betre! Men hei - det førte i alle fall til at eg byrja blogga, og det er eg glad for. Er også veldig glad for at Draumsidene ikkje er utgått på dato :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 8. Nydelig med hvitt gulv, men hadde ikke funket her i huset med 3 barn, 1 katt, 1 mann og en meg ;) Nydelige bilder!!!
  Klem Tove

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!