...

onsdag 21. september 2011

Nytt trekk frå Slettvoll? Og den første premien...
Eg har vore så heldig å få premiar til min planlagde GiveAway med ulike butikkar i Ålesundsområdet. Og nei, eg har ikkje fått dei for å få ting gratis, eller får avslag i framtida fordi eg skriv om verksemdene deira. Eg har rett og slett berre lyst å gi vekk fine ting til lesarane mine! Eg har utgiftene med porto sjølv. Men i dag fekk eg vite at Slettvoll vil gi ei bok, som kanskje nokon av dokke har sett allereie? Den vart lansert for kort tid sidan i Oslo, og er vakker både på inn- og utsida! Og Slettvoll spanderer også porto :) Tusen takk! Det er ikkje sunt for meg å gå innom denne butikken... Eg blir heilt hauøren (svimmel) av å sjå alt det flotte denne produsenten lagar. Og eg lånte med eit trekk til stolane mine. Har lenge vurdert å skaffe eit sett til, for å spreie slitasjen ;) (god unnskyldning, fungerte fint overfor mannen i huset...) Så viss eg får solgt den gamle framskåpa mi, blir det kanskje noko av dette. Måtte i alle fall ta bilder...

LOVE!Mykje opp att det same hos meg no, men eg flytter faktisk tinga mine rundt og rundt og rundt... Blir endå meir hauøren... Bildet i midten er frå katalogen til Slettvoll, skal ta fine bilder av boka neste gong eg er innom.

Tusen takk for fine kommentarar, denne veka kan eg ikkje prioritre å skrive tilbake til alle, må spare kreftene til kurset på kveldstid. Har likevel lyst å dele litt inspirasjon som vanleg.


Det er så flott å få mailar der ukjende takkar for
at eg bloggar. Det gjev tidsbruken og innsatsen meining. Også på djupare plan enn vår felles,
overfladiske interiørinteresse!


Elin


11 kommentarer:

 1. Nå er det lenge siden jeg sist la igjen en liten hilsen hos deg. Og jeg må si det blir bare mer og mer spennende å følge med dine kreative sysler. Men jeg forstår ikke helt hvordan du klarer å skulle selge det gamle fremskapet. Må si fra om du ikke har kjøper til skapet. For jeg går akkurat å drømmer om et slikt. Klem fra Maya

  SvarSlett
 2. Du må bare flytte rundt og rundt på møblene for jeg synes det er fint uansett. Nydelig trekk og stol
  Og den boken har jeg så lyst på.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 3. Du har en flott blogg - eg følger deg og leser dine innlegg - men har sjelden kommentert :) Ha en nydelig onsdagskveld :)

  SvarSlett
 4. Vakre bilete!
  Forstår kva butikk eg ikkje skal på ;-)
  Måtte berre innom å lytte til fin musikk medan eg tek ein aldri så liten/evnt.stor jobb på JOBB!

  klem

  SvarSlett
 5. Vakkert, Elin ღ og ja, denne boken
  fra Slettvoll står høyt på ønske-
  listen ღ ser ut som en fantastisk
  herlig og inspirerende bok...
  Så spennende også med fotokurs :)
  Skulle så gjerne ha vært på et
  slikt jeg også, men litt dårlig
  med slike tilbud her... Spar på
  kreftene og ha en koselig kveld
  videre, stor klem fra Mette ღ

  PS! - bloggen min rundet 100.000 besøkende nå i kveld, jippiiii :))

  SvarSlett
 6. Jeg har det også spnn - er litt sliten av å blogge, men man får så mange fine kommentarer og blir kjent med sine medbloggere, så man vil liksom ikke bare gi seg med blogging. Å komme rundt i alles blogger har jeg innsett at er umulig, og det får være greit. Og så kjenner jeg igjen dette med giveaways - de som ikke blogger tror at vi vanlige bloggere overøses med gaver og produkter - det er vel ikke akkurat sånn...

  SvarSlett
 7. Slettvold har no så mykje fint! Så spennende da!

  Må berre sei at du tek så utrulig fine bilde! Skrive fine inlegg Og he så masse fine ting i huse dokka! Fylge me dej, sjøl om ej ikkje e verdens flinkaste å legge igjen spor etter mej!

  Klem

  SvarSlett
 8. God kveld Elin. ;o)

  Vakre bilder ja. Å den boken,jaaa den ville jeg gjerne hatt. hihi ;o)

  Ha ei god natt.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 9. God kveld, Elin!
  Nå triller det kjempefine innlegg som erter fra en sekk hos deg :)

  Det er blitt så fint i hagestua di, og stua, og kjøkkenet! Og jammen tror jeg du har pusset den nydelige vasen din? Den var så fin med prestekrager i. Siste rest av sommeren som aldri helt tok av.

  Jeg har aldri vært på Slettvoll, men er redd jeg ikke kommer ut igjen, for jeg digger bildene fra utstillingene deres - feels like home - selv om det ikke en gang ligner hjemme hos meg :)

  Klem Moccamamma :)

  SvarSlett
 10. Vet akkurat hvordan du har det når det gjelder Slettvoll. Det er en faaaarlig butikk :o)
  Men Guuuuuud så mye fint de har.
  Boken har jeg kjempe lyst på. Håper den er like fin som den forgje Slettvoll boken, og det er den garantert.

  Super fin blogg. Forsett "the good work!"

  Klem Othilie

  SvarSlett
 11. Vi har samme forhold til Slettvoll - direkte "farlig" for meg å nærme meg butikken;) Var innom butikken for noen uker siden men da kun med fokus i forbindelse med et oppdrag. Putta på meg sånne "skylapper" for å ikke gå bananas. Boka står selvfølgelig på min ønskeliste:)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!