...

lørdag 10. september 2011

Kaos i draumeland...


 
Eg har av og til blitt oppfordra til å blogge om rotet mitt. Det har eg ikkje behov for. Men det er klart at her er rot! Masse rot. Og eg har sjelden eller aldri overskudd til å rydde på stadar som ikkje viser sånn til dagleg. Men dette rotet eg sitt oppi no, er hyggjeleg rot. Rot som snart blir borte. For mannen held på med andrestrøket på kjøkkengolvet. Bortsett frå at vi hadde lagt mobilane på kjøkkenbenken i går kveld, og måtte lage ei spesialstang med sportstape på enden for å få tak i dei, gjekk det heilt fint å vere uten kjøkken nokre timar. Eg har fått fleire spørsmål om korleis ein overtalar ein mann til å måle golva i huset lyse. Vel; her er ingen tvang, for golva våre var så slitne etter 12 års bruk, at vi enten måtte slipe eller måle. Valget var ikkje så vanskeleg å ta. Eg skulle gjerne måla sjølv, men det er for tungt arbeid.

Vi er heldigvis velsigna med godt vèr i dag, så alle dører og vindu er åpne. Vi har valgt å bruke Oxan golvmåling, oljebasert. Barna bor hos mormor i helga, synes det er greit at dei ikkje pustar inn all gassen. Har fått tips om at vannbasert golvmåling er heilt OK? Vi hadde allereie kjøpt inn det vi skulle bruke når eg fekk vite det. No skal eg også flykte ut av huset, shoppingtur til Ålesund med kidsa står for tur :) Lillebror har bestemt at vi skal innom ein viss interiørbutikk, for der fekk han så gode bringebærdrops for nokre veker sidan... ;)


God laurdag!


Elin 


12 kommentarer:

 1. Kjempefint vert det :-)

  Ha ein strålande dag!!

  SvarSlett
 2. ååååh! vil også ha hvite gulv!!!
  det blir suuuperlekkert elin!!

  kos deg

  klem beate

  SvarSlett
 3. Nå ble jeg glad for at du hadde et gulvinnlegg. Jeg skal nemlig ut til uka for å kjøpe maling til anneksgulvet, men hadde ikke peiling på hva jeg skulle kjøpe, bortsett fra fargen, før jeg nå leste det her hos deg. Tusen takk! Og gulvet deres blir lekkert! Har lyst til å slipe og male parketten vi har oppe jeg. Men tør ikke si det høyt til Tommy en gang. Hehehe.
  Håper du har en fin helg Elin.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Åhh - så fint! Jeg har så lyst å male og mannen er også overtalt, men jeg tør ikke... Først må alt tømmes, så skal golvene renses med et eller annet noe, kvistlakkeres, grunnes og males - Syntes du det var ille?
  I tillegg kan ikke begripe at vannbasert skal holde like godt som oljebasert.(?)

  Kos dere med bringebærdrops i Ålesund:-)

  Klem fra en som fikk blogglysten tilbake:-)

  SvarSlett
 5. Er såååå misunnelig på dine fine lyse gulv, jeg blir helt deprimert av disse knallmørke gulvene her vi bor nå. Kjedelig med leieleilighet i slike tilfeller... :( -måtte le av det fine trikset deres for å få tak i mobilene igjen, hihi! Kunne nok funnet på noe lignende selv ;) *♥*

  SvarSlett
 6. Oi, flott blogg du har!! Nydelige bilder og hagestua di er bare fabelaktig - jeg drømmer om en jeg også! Legger meg til som følger hos deg! Heidi :)

  SvarSlett
 7. Dette blir lekkert Elin!

  Har også hatt malte gulv tidligere og vært fornøyd med det. Når vi totalrennoverte Landhandleriet la vi nye gult i hele 1 egt, sibirsk lerk så denne gangen gikk jeg for en hvitpigmentert matt gulvlakk som jeg også ble superfornøyd med!

  Det viktigste er at underlaget er slett så det er greit å vaske, ialleall hos oss hvor mye av middagen til ungene fortsatt havner under bordet;-)

  Fin lørdag og fortsatt god helg til deg!!

  Klem fra Karlotte

  PS: Bli med på give awayen min, frist 15 sept!!

  SvarSlett
 8. Du..det skapet under her..hvilken maling har du brukt?? Spray??
  Holder på å kjøpe et slikt nå..
  Ha en fin dag!!
  :)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så fint det blir. bra du bruker oxan, det er meir slitesterkt enn det vi brukte på rommet til Emilie. trur det var vannbasert 3 stjerner maling.. Oxanen i første etasje he holdt seg mykje betre. Håper dagen var flott i Ålesund, har hatt fridag i dag:)
  Go helg videre!

  SvarSlett
 10. Hei Elin
  Så lekkert skapet ditt ble, virkelig rå-lekkert! – fargen også… Gulvet blir kjempefint, gleder meg til å se mer… Og slikt rot er bare koselig rot, hihi… Jeg savner det hvite gulvet mitt som vi hadde først, men det hadde blitt så stygt og hakket og vi så ikke råd for å pusse det ned og male det… Jeg har i alle fall ikke helse til det, så da ble det lagt nytt gulv i stedet. Det er i alle fall slitesterkt, men merker at det ble mye mørkere her… Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Mette

  SvarSlett
 11. Det er ikke bare gulvet som er og blir fint ... mye fint var det her ;O)
  Ha en fin male helg ;O)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!