...

onsdag 14. september 2011

Kjøkken og stove klar for haust og vinter

Ny vedkorg kjøpt på Kremmerhuset er på plass ved peisen. Pledd og lykter er komne inn frå hagestova. Og fleire lysestakar prydar bord og kommodar... Det er midten av september. Ute høljar regnet ned, mildt sagt... Men vi har det veldig bra inne! Blir visst aldri ferdig å rydde etter den store omflyttinga sist helg. Prøver å ta litt kvar dag. Og då skal ein vel bli ferdig til slutt?

Eg har snart to års jubileum med Draumesidene. Tenk det... Føles faktisk som om eg har blogga lengre enn det? Bloggen har overlevd ein del store nedturar, og eg kjenner for å feire at eg og Draumesidene enno er online! Ser at teljaren også nærmar seg 200.000 unike treff. Flinke Kjersti, som har blogga like lenge som meg, har runda 700.000 unike treff. Slikt setter ting i perspektiv ;) Likevel trudde eg nok aldri at eg skulle få så mange besøkjande her inne. Følgjarskaren aukar for kvar dag. Nærmer seg 450. Dette er veldig stas! Takksam til kvar og ein som legg seg til i lista. For å feire dette, vil eg lage til ein GiveAway. Lenge sidan sist? Og denne gongen er eg så kjempeheldig at butikkar i området vil gje vekk ting til dokke som er innom :) Er veldig spent på kva som dukkar opp av premiar? Håper sjølvsagt at flest mogeleg vil bli med i trekninga! Kjem tilbake med eit innlegg om dette neste veke.


Nyt kvelden, regnvèr eller ikkje!

Elin


15 kommentarer:

 1. Gratulerer med snart 2 års jubileum! Ble veldig glad da jeg oppdaget bloggen din, og gleder meg til å følge med deg videre.

  Digger den stolen din, lekker! :) Flott vedkurv har du også fått. Får ta meg en tur innom kremmerhuset en dag jeg også.

  Ha en fin kveld.

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. SÅÅÅ srilrent, ryddig og lekkert!! Flott med den store tavlen også. Og gratulerer med jubileet. Din blogg er bare flott og inspirerende så det er ikke rart at du har mange følgere og besøk. Takk for at du fortsetter å blogge =)

  SvarSlett
 3. Ikke rart du er populær! Det er jo så lekkert hos deg, syns du er utrolig flink! Jeg er helt fersk med blogg, så det blir spennende framover;) klem fra maskinistfrua

  SvarSlett
 4. Det er blitt kjempeflott hos deg etter alt det dere har fått gjort:) Gøy med give away så gleder meg til å feiringa:) Titt gjerne innom min give-away: http://nr14.wordpress.com/2011/09/11/gir-bort-my-deer-panel-piece/

  SvarSlett
 5. Hei!
  Gratulerer med 2 års jubileum og 200.000 unike besøk! Du har en flott blogg og et flott hjem. Gleder meg til give away :) Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 6. jeg digger elin-heimen!!

  klem beate

  SvarSlett
 7. Vakre bilete Elin!

  Mitt 2års jubileum gjekk stille forbi i juli ;-)
  Har ikkje så flott blogg som du og ikkje så mange som kjem innom heller.
  Men alikevel bloggar eg vidare for min eigen del og for dei som kjem innom.. godt vi er ulike alle vi som bloggar, då utfyller vi kvarandre..
  Kjem snart innom igjen :-)

  klem på ein regntung onsdag
  ps: har eit håp om at helga skal bli betre

  SvarSlett
 8. jeg har akkurat oppdaget bloggen din, og liker så godt det jeg leser!
  masse fine bilder og mye fin inspirasjon :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med snart 2-års dag!
  Godt jobba ;)
  Nydelige bilder du viser i dag...
  Må være godt å sette seg ned i den stua der, når regner plasker mot vinduene.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. Hipp hipp hurra og gratulerer med 2 års jubileum :) Eg har blogga i såvidt tre mndr og føler alt at eg har blogga om alt eg kan blogga om, går det an å ha bloggtørke etter så kort tid liksom? Vel, vel :) På tirsdag skal eg på bloggtreff for rogalandsbloggerar, så det gleder eg meg til. Og neste helg reiser eg til Bergen for å oppleva Interiør- og Boligmessa der, så rekner med at inspirasjonen stig att :)

  Kjempe glad for at du fins i bloggeland, og at du er så flink til å komma innom og kommentera når eg veit kva det kostar. Det er like kjekt kvar gong du har eit innleg. Elsker stilen og stylinga di :)

  Varm haustklem frå Eli

  SvarSlett
 11. Jeg har alltid syntes du har hatt det lekkert Elin men den senere tid har stilen din blitt en renere, kulere, men minst like vakker "Elinstil".
  Du har det lille ekstra som skiller deg fra mange andre....klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er, men ta vare på det!!!

  Fantastisk!!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med så mange besøkende :)
  Nydelige bilder, som alltid inne hos deg ..

  Stor klem fra Kari

  SvarSlett
 13. Gratulerer med snart 2års-jubileum og fiiine tall!!Jeg har blogget i litt over ett år og har nettopp passert
  30 000 besøkende - og jeg synes det er stast...! Så alt er jo relativt.
  Takk for masse flott inspirasjon og hyggelig kommentar hos meg:)
  Klem

  SvarSlett
 14. Du har funnet akkurat den vedkurven jeg har vært på jakt etter! Tusen takk! Blir en tur på kremmerhuset nå tror jeg :)

  Syns bloggen din er flott jeg! Liker stilen din, og finner mye insperasjon ifra deg!

  Ønsker deg en flott dag.
  Annette :)

  SvarSlett
 15. Virkelig flott hos deg, Elinmor! Da fine detaljer rundt hele huset! Love it! Klemmer

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!