...

søndag 18. september 2011

Litt om forskjelleg i husetHar fått nokre spørsmål i det siste om ymse i huset. Håper det er greit å ta dei alle i eitt innlegg?
Fargekodane på dei ulike romma her, bl.a. Ganske enkelt. Vi har EGGEKVITE veggar, golv og lister dei fleste stader. Men gangen oppe og nede er måla i fargen SAND frå Jotun, kode S2005-Y30R. Det står 1140 bak der igjen. Vi har brukt Lady 80 oljemåling på tak og lister då vi bygde, men det trur eg ikkje finns lenger?

På hagestova er det også brukt eggekvit måling på MDF plater. Dei andre veggane og dragaren i taket er kledd med uhøvla plank, og behandla med beis frå Jotun, farge DRIVVED.

Vi flytta inn i huset vårt i juni 1999, så nei det er absolutt ikkje nytt ;)

Den gamle skåpa eg pussa opp, måla eg med bengalac. Det er lurt å pusse lett over slike gamle ting, og deretter vaske med eit sterkt salmiakkvatn. Bruk hanskar! Eg grunna ikkje, og det var nok med to strøk måling denne gongen. Det varierer.

Og så eit bilde av frambygget på kjøkkenet, til henne som gjerne ville sjå dette. Eg veit ikkje kvifor eg ikkje viser huset frå alle vinklar? Det blir vel til at ein vel ut nokre motiv, og så går desse igjen? Men slik ser det altså ut innanfor dørene og vindua eg viste i eit innlegg før i veka :)Trur eg huska på alt no? Eg prøver å få med meg når nokon spør om ting. Men viss du ikkje får svar, er det rett og slett fordi eg er ganske gløymsk til tider. Så minn meg gjerne på om det er noko du lurer på!

Stolen på bildet har forresten stått der i ti år, men har vore lite bloggifisert :)
Verdens beste Le Corbusier, når ryggen slår seg vrang!
(ja, det er ein god kopi...)GOD SØNDAG!

Elin5 kommentarer:

 1. Vakkert vakkert... blir så inspirert av bloggene din. God smak adam ;))

  SvarSlett
 2. hei,
  ååå så kjekt, mye fint hos deg, klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Det svarte skapet var jo bare knall, både i form og farge. I like!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. oh, likte det lille svarte skapet, kult med svart, jeg vil male alt svart for tiden, tror det blir det nye "hvitt" :D *♥*

  SvarSlett
 5. Fiiint hos deg - eggehvite vegger er så praktisk!! Det sorte skapet er en vakker kontrast til det lyse!!
  Heidi :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!