...

torsdag 15. september 2011

Gangen, eller hallen om du vilDet er eit rom eg bloggar om sjelden? Men tenkte å vise mi kvite loftstrapp i dag. Har fått ein del spørsmål om desse kvite golva våre. Korleis KAN ein med vetet i behald, velge å ha kvite golv??? Ja, det er eit godt spørsmål... Sikkert litt bedre å velge lysegrå måling? Vi moppar og støvsugar. Såpass kan eg seie :) Men som ei veninne av meg sa; rusket var det før også, men vi såg det ikkje så godt? Eg synes det går bra. Men det kan nok hende at eg riv meg i håret seinare? No er eg berre så glad over at her er lyst og lett, sjølv om det er grått ute. Og tett inni hovudet mitt. Forkjølinga stramma grepet i går kveld, etter ein dag på farta med lillebror. Vi måtte på sjukehuset ein tur, og eg kjende at det ikkje var det luraste eg har gjort. Men c`est la vie. I dag skal eg vere inne og bli bedre! Viss nokon ser solstrålar på bilda, er nok det ein trykkfeil? Men jammen kom sola ein tur innom. Fint å sjå at ho finns? Det er nemleg nysnøv på dei høgaste fjelltoppane på Sunnmøre i dag.

Elin


12 kommentarer:

 1. Kvitt er NYDELEG☺
  ...men eg merkar at det blir-bør bli hehe-meir støvsuging ja☺

  Ha ein herleg dag☺
  Her er det nesten sol☺
  Snø var litt tidleg-uff!

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Ikkje Anna vente at jeg syns det litt "hutre-hutre" i dag,ligg på sofa'n og har knapt kikka ut...nytte kokken deilige solstråler her og akkurat idet jeg kommenterte hvor deilig det var til min bedre halvdel hørte vi regnet begynne på igjen!C'est la vie på Sunnmøre,får gjøre det beste ut av det:) Misunner deg dei kvite golva...lekkert:) God bedring!! Toveklem:)

  SvarSlett
 3. Nydelig med hvitt! Jeg har ikke hvite gulv, men hvit sofa... Den har fått en runde med støvsugeren i dag (også)... Kreativ knaggrekke! Og den grå fargen på veggene dine var helt nydelig!!! Har du en fargekode på den? Har et kjøkkenprosjekt som står for tur...

  Nyt dagen og de få solstrålene som kommer!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 4. Det er smart med bænken ved sidden af skabene. Vi mangler altid siddepladser i vores meget smalle gang. En flot og god idé

  klem

  SvarSlett
 5. Hadde jeg fått mannen med på det, så ville jeg hatt hvite golv i alle rom. Vaske må vi jo uansett. Gled deg over gulvene, du. De er kjempefine.

  Ha en fin dag

  Klem

  SvarSlett
 6. Så lekkert. Vi har en lignende trappeoppgang og jeg har vurdert lysegrå vegger og lysere trapp. Takker for inspirasjon.

  Nydelig innlegg under her også. Tvilling symaskinstolen er så fin.

  Er noe spesielt når første snøen på fjellene viser seg. En ny epoke i emming.

  Kos deg
  Randi

  SvarSlett
 7. Hvitt er lekkert da... Og som du selv sier, så lå støvet der før og, men kanskje ikke du så det så godt hehe..
  Jeg skal til å male trapp !!! Kan ikke si jeg gleder meg akkurat, men får bare tenke på hvor fint det blir når man er ferdig :)

  Ha en fin ag Elin :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 8. Takk for så koselig melding på bloggen min, ikke bare bare å være ny i gamet heller;) Støvsuge gjør man nesten hver dag uansett, så lyse gulv gjør ingenting for meg;) lekkert er det! Ha en fin dag og god bedring;)

  SvarSlett
 9. Så utrolig lyst og fint :)
  Må ha vært litt av en jobb...
  Herlige bilder også.
  Du har det jo så fint overalt!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. Så lekkert du har det! Jeg unngår hvite gulv og helt mørke gulv...Jeg og støvsugeren er IKKE kompiser for å si det sånn:-)

  SvarSlett
 11. Så utrolig lekkert! Hvitt er flott, og det er noe med at støvet og skitten er der like fullt med andre farger! Så flott knaggrekke! Håper formen er oppadstigende:)

  SvarSlett
 12. lekkert! hvordan har du festet på sikringene på knakken? nærbildet av denne hadde vært flott!! :D

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!