...

tirsdag 22. mars 2011

Tyllpute på fruktkasseIkkje alle innlegg er så planlagde hos meg. Då heller ikkje det eg posta i natt. Eg veit det blir tullete å furte her inne. Og det er difor eg ofte tek bort kommentarfeltet på slike hjertesukk. Eg lagar dei ikkje for at folk skal styrte til og synes synd på meg! MEN når det er sagt; var det veldig godt å vakne til tjue kommentarar med oppmuntrande ord. Så har det sige på med endå fleire utover dagen. Natta var ikkje noko særleg den heller, og i dag er her storm. Huset rister, men det kan eg kanskje ha godt av? Riste såpass at ein kjem inn på andre tankar og vegar? Dei som er gamle lesarar har eit visst innblikk i problema i livet mitt, men som eg har sagt før; ein kan vere personleg, uten å vere totalt utleverande. Det føler eg IKKJE for. Draumesidene mine skal vere ein fristad. Men enkelte oppgulp førekjem. Og det verste er at det av og til er godt å lette på loket og sleppe ut litt steam... Synes Lykke Lise sa det utruleg bra : "vi andre ofte har det tøft vi også, men likevel blogger vi bare om formkaker og duker.. Men husk at bak enhver kake finns det en kvinne med følelser og de følelsene er ikke alltid bare gode.." Dette fekk fram smilet mitt på formiddagen. Det skulle vere lov å frese litt iblant, og få trøst. Uten å ha dårleg samvet (slik som eg har no)...

TUSEN TUSEN TAKK for støtte i alle fall!

Til gjengjeld har eg skjerpa meg utover dagen, og laga eit innlegg. Prøver å finne tilbake til gleda ved å ta bilder, den har heller ikkje vore til stades siste månedane. Håper eit slikt innlegg også kan inspirere; ikkje berre oversiktsbilder frå romma i huset.


Eg vart i alle fall i godt humør av å lage innlegget :)

So long!

   

19 kommentarer:

 1. ..det går opp og ned her i livet..det vet jeg så vel.. :)
  vakre bilder..flinke e du kjære Elin!!!
  klem til deg..
  Anne♥
  ..som ikke har blåst helt bort..bare nesten ;))

  SvarSlett
 2. Hei Elin,syns det må være lov å komme med noen hjertesukk innimellom jeg da.Vi er bare mennesker...Det er ikke bare lykke lykke bak en blogg,men et menneske av kjøtt og blod og oppturer og nedturer.Syns ofte det er godt å få lufta ut litt jeg også.Det gjør bare godt for det er så snille mennesker i denne verden som øser gode ord over en da og det gjør sååå godt.Ønsker deg en god dag Elin.Klem

  SvarSlett
 3. Misunner deg PUTA!!!!!:)
  Ja..er bra med litt stim...trengs nok å ristes litt i en fantasiverden vi skaper her inne:):)
  Bra du ble i bedre humør av innlegget....so long this time:):)
  hugshugshugs....

  SvarSlett
 4. Hei igjen,leste nå det innlegget du la igjen i natt...hmm... jeg blir lei meg når du har vondt. Men vet du hva,etter regn kommer solskinn...det er min erfaring. Og det å blogge syns heller ikke jeg er overfladisk,det er på en måte å si,hei,her er jeg og her er mitt liv og det jeg bryr meg om.Og når man lufter ut litt steam så er det som å si "jeg er trist og trenger en klem"...og klemmer det får du i massevis Elin.Derfor er det godt å si hvordan en har det innimellom. Jeg ønsker deg alt godt,og at ting blir myyyye bedre.Jeg er blitt så glad i deg at jeg vil gjerne vite hvordan du har det.Stooor og god klem fra Karin

  SvarSlett
 5. Kjære, Elin. Du må da ikke ha dårlig samvittighet fordi du kommer med noen hjertesukk en gang i blant ... Vi har da alle dårlige dager. Det kan være godt å dele.

  "Det er umulig, sa stoltheten.
  Det er risikabelt, sa opplevelsen.
  Det er meningsløst, sa fornuften.
  Prøv alikevel, hvisket hjertet"

  STOR klem
  ANETTE

  SvarSlett
 6. Bildene var flotte! Ha en fin uke videre, og ta vare på deg selv.

  SvarSlett
 7. Hei vennen:)

  Så godt å høre at du føler deg litt bedre idag. Jeg er ikke flink til å lufte negativitet på bloggen, meen burde være det, for det er så deilig å blåse ut et sted.. og fortelle hvordan man har det. Du skal hvertfall ikke ha dårlig samvittighet!
  Så nydelig du er som nevner meg...hihi;)
  Den fruktkassa er superfin og jeg elsker sånne kontraster med røft og romantisk:) herlig!
  Vi trenger deg her i blogglandia:)

  Stor klem

  SvarSlett
 8. Hei! Ja, hjertesukk må vi ha lov å komme med. Godt å høre at det går bedre i dag. Nydelige bilder hos deg som vanleg....så fiiint med den sarte tyllen mot den grove kassen.
  Korleis er det hos deg, raser det? Her raser det i alle fjellsider og regnet piskar mot vinduene...ikkje akkurat drømmevær nei! Ha ein fin kveld. Klem.

  SvarSlett
 9. Så bra da :) Håper du er bedre!
  Fine bilder ihvertfall :)

  Klem!
  Amalie

  SvarSlett
 10. Godt å se at du reiste deg etter nattens muml og mørke:o)
  Fine bilder med herlig kontrast mellom tyll, pels og røft treverk!
  Jeg ble også glad av å se dem!

  SvarSlett
 11. Takk for at du fortsatt bloggar.
  Las natta sitt innlegg.

  Stor klem frå meg :-)

  SvarSlett
 12. Herlige bilder, godt du er "tilbake". Fekk ikkje tid til å ringe de i dag, kanskje i morga?
  Håpe du he det bedre i dag.

  KLEM!

  SvarSlett
 13. Så godt sagt av Lykke Lise. Jeg har flere ganger slettet innlegg i tunge stunder. Bestemte meg for å bruke andre kanaler, men det er så godt at du lar det komme ut i bloggen. Jeg er nok ikke like "modig". Kan føles verre av å til å dele for mye. Bra du føler deg bedre i dag. Og innlegget med den nydelig puten og kassen er bare lekkert.
  Takk for at du deler up's and down's. En krakk trenger ikke bare være en blogget krakk her inne vettu he he. Eller for den saks skyld en spade.
  Ha en kos kveld
  Varm klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Jeg fikk ikke lest det andre innlegget før nå, og det er godt å se at du føler deg litt bedre i dag.

  Jeg setter stor pris på den jobben du legger ned i bloggen din, både i bilder og tekst, og finner alltid inspirasjon hos deg:) Jeg blir alltid glad når jeg ser bildene dine, og det å glede andre er i alle fall ikke overfladisk (som du nevnte i forige innlegg)? Tusen takk for det du deler med oss:)

  Og du - vi skal ta med sola når vi kommer hjem på fredag, og sender den til deg også:)
  God klem til deg fra meg:)

  SvarSlett
 15. Godt å høre at du har det bedre i dag. Etter regn kommer sol heter det jo. Forstår nok noe av det du sliter med for tiden. Jeg tenker på deg skal du vite. ♥

  Med ønske om en enda bedre dag i morgen sender jeg deg en god klem. :)

  AW

  SvarSlett
 16. Hei Elin, så tøft med en røffe kassen og den romantiske tyllputa...elsker den kontrasten.

  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skrev i forrige innlegg, føler også at dette med blogging er overfladisk, og tida kunne vært brukt på mye annet.... For eksempel å skrive som er min store intersse, men som jeg bare skyver unna i masse annet som jeg bare må. Kanskje har vi behov for å være litt overfladisk av og til, en slags egenterapi, en motvekt mot alt det andre som krever oss slik i hverdagen. Oi har jeg skrevet alt dette.....du setter ord i sving hos meg....og det liker jeg.
  Ha en bra dag...uansett storm eller stille

  SvarSlett
 17. Du inspirerer alltid Elin, det skal du vite - og detaljbildene dine bare elsker jeg!!!

  Ellers må jeg bare si at 'det går opp og ned her i livet', og det er lov å bruke bloggen som en liten ventil, for å lette på trykket! Må si det er en god kontrast til det ellers så 'perfekte' vi ofte omgir oss med her i blogglandia - og det virkelige livet er jo ikke nødvendigvis sånn...

  Ønsker deg en god dag vennen!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 18. Godt å lese du er i gjenge nok til å lage innlegg og bli i godt humør. :)
  Stilig kontrast med puta og kassa. Me like!
  Her blåser det villmenn og varulver, ufyselig vær. attpåtil er søvnmangel tilstede her for øyeblikket. Gleder meg til sola kommer tilbake så det blir utværandes ute. Vi trenger solas vitaminer nå.
  Stor klem!
  Lineca

  SvarSlett
 19. Herlige Elin!

  Du har noe spesielt og unikt ved deg.
  Takk at du er så erlig her inne...du er nok ikke den eneste som har dem tankene som surrer gjennom hodet i blandt. Det viktigeste er at man finner en livsgnist selv om ting kan virke så meningsløst.

  Vit at
  Jeg er så glad at du finnes, og det du deler gir meg inspirasjon og skaper glede i mitt hjerte..Interiør og det vi holder på med kan virke meningsløst, men samtidig er det en del av livet i oss..:)

  klem
  Eldrid

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!