...

torsdag 24. mars 2011

Mine tips til ein røffare look i heimen!I dag har eg prøvd å ta bilder av ting som eg meiner er med og understrekar stilen i huset her. For dei som var med i den spede byrjinga av Draumesidene, veit at eg IKKJE var ei shabby chic dame frå starten. Eg hadde mange av elementa som er her i dag, med mørkare treverk og mange innslag av børsta og blankt stål. Har du lyst å sjå tilbake til 2009? Trykk HER og HER.

Vi har måla kjøkkenet og stova etter nyttår. Fargen vi brukte heiter Eggekvit. Vi har både innerdører og kjøkkeninnredning som har gulna siste tolv åra, så det skulle vise seg at heilt kvit vart total kræsj med desse andre kvite flatene. Gangen vår er i Jotuns Sand. Det har som kjent mykje å seie kva fargar ein har på veggar, golv og tak, i forhald til det inntrykket ein ynskjer å skape med interiøret. Eg føler at huset er eit godt lerret "å måle på" no, ein kan bruke dei fargane ein ynskjer, alt etter humør og årstid. Favoritten no, er den kvite bakgrunnen, med rekved, gamle fjøler og gråe nyansar som kontrast. Siste tilskot på den kreative stammen er gamle svart/kvitt bilder frå Frankrike.
Det var litt frå stova vår. Her er sjølvsagt fleire ting som eg er glad i, og kanskje kjem det fleire slike innlegg? Håper du fekk nokre idèar til korleis du kan bruke ting du har rundt deg. Får av og til mailar frå folk som har fått ei slik "lyspære-over-hovudet" oppleving av å sjå bilder frå huset her. Og det er der eg finn meining med å blogge. Å kunne formidle idèar og stemning. Å inspirere andre. Eg blir glad av å lese yndlingsbloggane mine. Eg håper at eg når ut på same måten. Då er det verd tidsbruken.Ha ein fin fin kveld,
 la inspirasjonen fylle deg!
18 kommentarer:

 1. Kjempeinspirerende! Tusen takk:-) Du er kjempeflink!

  SvarSlett
 2. Nydelig! :-) Stilen forandrer seg litt for alle vel, men noe blir alltid med på veien. :-)

  Ha en fin kveld videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Flotte bilder!!
  Jeg liker også å mixe det nye med det gamle..
  Har to gamle tøffe kasser stående klar for høytrykksspyling/skuring, (hadde enda vinteren sluppet taket..), som jeg også skal sette hjul på!
  Den ene skal brukes til blader, den andre til "dubbedingser" (les ladere etc..) som flyter overalt til mors store frustrasjon!!
  Ha en fin kveld!!
  klem

  SvarSlett
 4. Så flotte tips du deler med alle oss andre!
  Veldig fin hos deg altså :)

  Ha en fin torsdagskveld!

  Klem
  Amalie

  SvarSlett
 5. Du har så himla skön stil! Enkel och avskalad men ändå ombonad och hemtrevlig. Jag gillar särskilt den stora svarta tavlan du gjort med den schablonmålade franska adressen. Hur gjorde du schablonerna? Var det vanligt papper som du skar ut och använde försiktigt eller skar du ut i plastfilm???

  Tack för all fin inspiration du alltid bjuder oss på :)
  Kramar, Carina

  SvarSlett
 6. Flotte bilder og så mye fint du har. Det bordet var helt utrolig, og så er jeg så svak for gamle kasser og denne med hjul på var et flott eksemplar.
  Ha en flott kveld.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 7. Finfine bilder av veldig mange spennende elementer i huset!
  Har ikke vært innom her før, selv om jeg har "sett deg" via andre, så nå skal jeg ta meg en rundtur i bloggen din! Blir spennende!

  Stine

  SvarSlett
 8. Härlig stil du har. Riktigt mysigt och trevligt.:-) Stina

  SvarSlett
 9. Hej goa Elin!

  Åh det ser helt underbart ut, sååå inspirerande bilder!!!

  Kraaaam
  Mia

  SvarSlett
 10. Så mye flott:0).
  Elsker nå nye og gamle ting blir blandet på den måten.
  Ha en super helg.
  Klem

  SvarSlett
 11. Det er bare såååå herlig Elin! Og jeg forelsket meg helt i gyngehesten din...så en slik på et marked her i Halden for litt siden men det var 1500 kr jeg ikke kunne avse så da fikk det være.
  Men jeg drømmer om den enda <3

  Stooor klem!

  SvarSlett
 12. SÅ kjekt å se tilbake et par år.
  Jeg synes jo du hadde det veeeldig fint da og veeeldig fint no:O)

  Og så er du jo en racer til å fotografere i tillegg da!

  Klem, klem.

  SvarSlett
 13. For en herlig blanding :)Flotte bilder, og superfin mix. Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 14. Javist får man inspirasjon...men å komme igang er noe annet..thihi. Du har så mange spennende tin og tang...og ikke minst dei flotte bilda da!

  SvarSlett
 15. Superflotte bilder! Får lyst til å bytte ut både vegger og tak når jeg ser på slike bilder; men må nok moderere meg på en del slike ting... Har kost meg med flere innlegg nå; siden tida til både å blogge selv og lese andres blogger har vært minimal i det siste. Kjenner meg igjen i de tankene om at det er overfladisk å blogge; men samtidig er det jo så hyggelig! Så hva om NOE i livet får lov til å være litt overfladisk; vi har jo nok av annet å stri med... ;-)

  Jeg koser meg iallefall myyye med den gode inspirasjonen jeg finner her, og gleder meg alltid til å lese innleggende dine ;-)

  SvarSlett
 16. Liker kontrastene mellom det tøffe og det myke. Spennende å se bildene fra hjemmet ditt :) *♥*

  SvarSlett
 17. Så mange fine tips, Elin! Su er flin:)) Smart å male kjøkkenet Egghvit. Helhvitt gjør ofte at alt annet som er hvitt kan virke "skittent" - det er i alle fall min erfaring;)


  KLEM

  SvarSlett
 18. Hei Draumedama!
  Har nettopp begynt å følge bloggen din og synes det er spennende og inspirerende å lese og se på de flotte bildene! Kjenner jeg har lyst å ta et tak i huset mitt... I tillegg liker jeg veldig godt at du skriver på nynorsk!! :)
  Hilsen fra Anette fra Bergen

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!