...

lørdag 26. mars 2011

Bokstavar og tal i interiøret, her er mine hjelpemiddel :)Har fått spørsmål om korleis eg lagar bokstavar og tal på tavlene eg lagar. Og det er ikkje vanskeleg i det heile tatt. Eg brukar rett og slett metallsjablongar. Eg har kjøpt dei litt etter kvart, men klarer ikkje å huske kvar? Eg har funne dei på ulike nettbutikkar. Har sett at dei har kome mange stadar i det siste. Dei er frå Chic Antique, dk. Eg synes dei er kjempefine å pynte med, samstundes som ei kløne som meg får god skrivehjelp når eg skal lage skrift og tal. Eg har også brukt dei på treverk og stoff. Plata meiner eg er kjøpt hos Emmas Verden? Som eg har skrevet før; skrifta på tavla på stova, er ei fransk adresse eg googla på nettet. Kanskje med små feil ;) Men det er jo ikkje så nøye... Du finn alt du treng på google, du må berre vere kreativ i teksten du søkjer med!

Har oppdaga at det er mogeleg å spisse krita med ein kvass kniv. Dette gjorde arbeidet lettare!
Då håper eg at alle spørsmåla er besvarte angåande tavla :)


Eg TRUR eg har overskudd til litt husvask i dag?
Best å setje i gang medan optimismen er her!

Frøken Anker har lagt att kommentar, om at ho har slike sjablongar i nettbutikken sin :)

Og Anne har ulike metallsjablongar i
butikken sin, Emmas Verden!

 
 

11 kommentarer:

 1. ..kjenner igjen bokstavplata ja ;))
  utrolig hvor dekorativt det er med bokstaver og tall..og så er du jo så flink da Elin :))
  ha ei fin helg i snøværet ;))
  god klem..
  Anne♥

  SvarSlett
 2. Ja en må benytte energien mens den er der:)Jeg driver og flytter om i hele kåken:)Det blir masse godt pg spise i dag...vi koser oss:)
  Og er ikke lenge siden han begynte i 1 klasse nei:)
  klemklemklem

  SvarSlett
 3. Tal og bokstavar er flott!

  Kanskje eg også skal ta husvask no?
  Smart ;-)

  Vakker helg til deg :-)

  ps: det vert no reint og fint når snøen dett og dett.. ordentleg kram snø som lagar fin lyd..men lengtar gjer eg..

  SvarSlett
 4. Hei min venn! :) Korleis har du det? Her går dagane som det suser. Formen er ikkje den beste, fortsatt kvalm og bekkenet hindrer mykje av aktivitet. Så det blir ein del sying. Har fått sydd gardiner til heile første etasjen :) Er veldig fornøgd. Gleder meg til å få dei opp :) Ellers går det i mykje sying til lille gull i magen :) Framleis over 8 veker igjen. Håper og satser på dagane går fort. Spesielt på ein slik dag som i dag, når sola skinner så varmt, og det er heilt fantastisk å leve, at det virkelig må nytast :) Planen er grilling på tomta vår om ei lita stund :) Ønsker deg ei solrik helg, kjære du :) Ta vare på deg sjølv! Godklem til deg

  SvarSlett
 5. Spisse krittt... at jeg ikke har tenkt på det før! Ha en nydelig dag du også. Klem

  SvarSlett
 6. De er rigtig flotte dine stencils. Jeg har dem også i butikken - og i privaten. Og så er de meget dekorative, når de ikke bliver brugt :-D

  God helg
  Klem Birgitte

  SvarSlett
 7. Super kult!
  ...litt lettere å få alle bokstavene i samme stil da..så smart!
  Takk for tipset!

  Fin lørdags kveld til deg!

  klem
  Elrdid

  SvarSlett
 8. Åh, älskar att du faktiskt använder de gamla stencilerna, inte bara ha som prydnad, jättefint. Och smart att vässa kritan, har jag aldrig tänkt på. Sedan vill jag också bli en cupcake-girl precis som du. Kram!

  SvarSlett
 9. Så utrolig fine bilder av nyttige ting!
  Har også den plata og kjøpte den på "Bok og media" i Sandnes. Håper det er greit å nevne sånn i tilfelle noen fra området er innom og får lyst på...
  Liker tavla de utrolig godt -flinke du :)
  Klem

  SvarSlett
 10. Kjempelurt det der. Jeg har noen sånne tall som jeg bruker til adventslysene for eksempel. Jeg kjøpte både bokstaver og tall i plast i en leketøysbutikk. De var til å stikke ut modell-leire. Utrolig fin form å tegne av også. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 11. Så lurt, og ikke minst pent og se på. =)
  Jeg ønsker meg en stor krittavle, men mangler veggplass.. Ommøblerer ting og tang i hodet stadig vekk for å kunne få plassert én. Elsker de gamle fotoapparatene dine. Virkelig elsker!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!