...

lørdag 26. mars 2011

Takk :)
Eg har rett mykje å takke for, når eg tenkjer meg om. Det er ikkje mange dagane sidan eg såg ganske svart på det meste. Lei av helsa som skrantar, og med null energi til noko som helst. Men "the only way is up!" Ikkje alltid så enkelt å tenkje slik. Men det er dit tankebanene må. Når eg har det labert, setter eg ofte inn eit støt for å kome meg opp av bølgjedalen. Så viss nokon stussar; ja eg har blogga mykje siste dagane. Med vilje. Og med dei tilbakemeldingane eg får, prøver eg å finne ny giv. Det dreier seg ikkje berre om blogginga. Det handlar om så mykje meir. Bloggen min har vore mi drivkraft på tunge dagar sidan oktober 2009, og kan nok hjelpe meg denne gongen også. Det handlar også om å blogge på nye måtar. Å ikkje køyre seg fast i eit spor. I alle fall for min del. Det er sunt å rive seg sjølv opp med rota av og til. Tørre å gjere ting på nye måtar. Så det skal vere eit mål neste vekene. I alt eg gjer. Fekk denne awarden frå REGINE med bloggen Regines kreativiteter for nokre dagar sidan. Eg er ikkje flink å ta imot slike lenger. Og slett ikkje flink til å gje dei vidare. Det betyr ikkje at eg ikkje blir glad for dei, eller synes at det ikkje er meiningsfyllt å gi bort slike! Eg har valgt å gi dei til lesarane mine siste tida, og det vil eg i dag også. Det finns SÅ mange flotte bloggar, og eg får meg med nye bloggar også innimellom. Regine har originale løysingar på fleire ting i huset sitt, kanskje blir du også inspirert av hennar påfunn!

 

6 kommentarer:

 1. Hei i natta:) innom her med gode ønsker for ei fin helg:) Den ser ut til å ha starta rett so fint med dokke. Dei muffinsa i innlegget under såg nemlig kjempegode ut, flinke lillebror og kjekt å finne på slikt i lag. Her står frihelg for døra, det skal bli godt kjenner eg:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Det er godt når man klarer å stoppe opp og kjenne på det man er takknemlig for i livet.

  Noen ganger kan en kranglete kropp gjøre at alt kjennes håpløst ut. Når man må gi opp alle prosjekter før man er kommet ordentlig igang, og de rundt må trå til for å fullføre - gang etter gang - da kan de være vanskelig å holde på gleden og engasjementet. Frustrasjonen og irritasjonen over å føle seg utilstrekkelig i forhold til egne drømmer kan være vond. Følelsen når man finner et strå som holder mens man prøver å trekke seg opp av mørket - den er ubeskrivelig god. Jeg blir så glad når du forteller at du har fått takk i et slikt strå, og at du kan kjenne gleden inni deg igjen!

  Du har en fantastisk blogg, med nydelige bilder, og er ett av mine "strå" som gir meg håp og pågangsmot - kanskje kan jeg også få fullført noen av mine prosjekter og finne min "stil" en gang. For noen vil dette virke helt uvesentlig. For oss andre som må sette arbeidslivet på pause, og har hjemmet som ramme rundt nesten alt vi gjør, vil endring her kunne føles som drahjelp til en endring i resten av livet vårt. For vi har ikke gitt opp håpet om endringen - at den kommer - en gang - når det endelig er vår tur...

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem Linnette :)

  SvarSlett
 3. Hei og go morgen:)
  Så deilige muffins under her.....flink han har vært:)
  Ha en så fin dag som du kan...håper solen er kommet til dere....
  I dag feirer vi JR som er 17:)
  klemklemklem til deg...

  SvarSlett
 4. Hei, og god lørdag formiddag til deg Elin!

  Wow, skal si du har vært flink og postet mange flotte innlegg siden sist da!! Jeg forstår ikke hvor du henter hverken tid eller energi jeg, men, så er det vel et bevis på at energien er virkelig på vei tilbake til deg og det er bra!!!

  I dag var det deiliga å våkne opp og se ut av vinduet - utenfor stråler solen, og bakken er begynt å bli bar - nå snakker vi vår altså :o)

  Nyt en flott lørdag!

  Goklem fra Hildegunn

  ps - angående påsken skal jeg hjemover! Jeg blir nok en del hjemme i bygda, men også en del på hytta - været er selvsagt en medvirkende faktor...;o)

  SvarSlett
 5. JIPPI!!!
  Ser frem til flere uker med masse like flotte innlegg!!! Har kosa meg max med dem som har kommet denne uka;o)

  SvarSlett
 6. Hei,for et fint innlegg med en flott tittel... Jeg har også behov for å takke innimellom... for alt man har...Alltid koslig å innom deg. Må henge meg på det de over her sier,at jeg også ser fram til masse flotte innlegg framover og at jeg koser meg med de.Takk for kjempekoslig melding til meg. Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!