...

mandag 28. mars 2011

Og så var problema med blogger over, og eg må fixe innlegga frå i går :)I dag ser det ut til at problemet er borte? Då blir det nok innlegg på Draumesidene denne veka også. Det var rimeleg frustrerande å bruke tid på dette i går... Men eg fekk med meg at det var fleire som streva.

Takk for fine kommentarar, og TAKK til FROST for "I love you blog award", den kunne eg trenge ekstra etter alt krøllet her inne i går :) Nok ein vakker blogg eg fekk lov å finne via koselege spor her inne! 

No skal eg rydde opp i innlegga frå i går!


Nyt den nye veka!

Klem Elin 


3 kommentarer:

 1. Hei Elin. Jeg vet ikke hvorfor slikt skjer, men har også av og til hatt litt problemer. Men akkurat nå virker det igjen. Hilsen også en Elin :)

  SvarSlett
 2. Flotte bilete frå loftstova! <3

  Skal guten din byrje på skulen no altså? Visste ikkje at dei er 2005 både min og din ;) Blir spanande med skulestart! Kjempelekre muffins han hadde laga!

  Håper alt er bra på din kant!
  *stor klem*

  SvarSlett
 3. Du inspirerer stadig, Elin. Selv om du ikke blogger om mat, så fikk jeg en idé av muffinsinnlegget. Så fin en ting at lillebror kan velge seg en rett. Jeg skal kjøpe kokebok til veslejenta på seks! Forrige uke koste vi oss på kjøkkenet og lagde omelett. Hun knuste egg, stekte løk og bacon og skar cherrytomater i to med skarp kniv (mor måtte stålsette seg for å la henne få prøve....).

  Vi hadde faktisk ei veldig fin stund sammen, og hun sa det dagen etter at det var fint å gjøre noe sammen også, ikke bare få ting. Noe å tenke på for meg som oppdrager :)

  Ønsker deg alt godt for den kommende uka!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!