...

lørdag 19. mars 2011

Heimelaga tavle, gevir og påskestemning :)Aller først; så flott at så mange på bloggrollen min støtta aksjonen i går! Herleg å sjå alle som bryr seg om det som skjer i Japan. Eg må innrømme at eg har hatt visse problem med å blogge i det siste, fordi eg føler dette blir VELDIG overfladisk, i forhald til det som skjer ute i verda. Ikkje berre i Japan, men i Libya og andre pressa områder. Difor var det ekstra fint å sjå og lese alle flotte innlegg i går, frå alle gode medbloggarar der ute!

Likevel; eg kjenner at dagens økt med å få ferdig tavla mi, gjorde godt. Det er befriande å ikkje tenkje på noko som er gale, berre vere kreativ, og prøve å få til praktisk, det som har surra oppe i hovudet i vekevis. Eg har bygd tavla sjølv, og ho har tidlegare vore bakgrunn for eit bilde. No fekk ho seg to omgongar med tavlemåling, og har tørka i tre dagar etter dette. Eg vil presisere at eg er edru, sjølv om skrifta skulle tilseie at eg ikkje er heilt heil i toppen. Eg fekk ikkje dreisen på dette med bein skrift ;) Men det får halde. Geviret har eg lånt ein periode, og i dag fekk det kome opp på veggen.Og på grunn av det fine vèret, vart eg i påskestemning. Litt oransje appelsiner kvikkar opp i grove skåler :)
Stolane er frå Slettvoll, og heiter Archibald. Finns også med lang kappe. Tok bildet øverst for å vise kor fine dei nye lampane frå Bloomingville er inni. Blanke, og i herleg kontrast til den grå, røffe utsida.


Så håper eg dei fleste får sjå litt av sola i dag,
eg kjenner at ho gjer uendeleg godt for
det meste som ikkje er godt i
kroppen :)

Fortsatt god helg!
24 kommentarer:

 1. Stilig!

  Vonar verkeleg forma er stigande...

  God helg klem :-)

  SvarSlett
 2. Hei vakre!

  Åhhh du er så FLINK!! Alt passer bare så perfekt sammen i en herlig blanding av grovt og sart...i love it! Innbiller meg et interiøret ditt gjenspegler deg;)
  Bli frisk veldig snart snuppa...nå er det VÅÅÅÅÅR!!!!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 3. Heisann...
  tavla ble kjempefin...har planer om og prøve meg jeg og..men nå må jeg lage noe påskepynt:)
  Må ditt må datt og hatt og fjatt:):)
  Håper du koser deg om dagen....skulle gjerne hatt deg i nærheten:)
  klemklem til snuppentuppen....

  SvarSlett
 4. Interiøret ditt er so herleg tøft! Me love☺♥

  Har so vidt sett sola her og då måtte vi ut å gå ein liten familietur♥
  Herleg at det går mot vår!☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. Så flott og fint du har det.Herlig å se forandringer mot mer rustikk stil. Flink er du.
  Kos lørdag til deg
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 6. Det var en ny og fin vri på temaet tavle :) Du er nå så flink med slik! Kameraene sto godt til tavla. Lurer jo litt på om du har et budskap med adressen eller hva skriften på veggen er :)

  Likte godt barnerommene dine også :)

  Jeg fikk dikterånden over meg i går, og skrev et slags dikt som samler mine tanker for Japan, og ble lavmælt i stedet for stille. Verden er rar om dagen - full av krig og elendighet.

  Ønsker deg ei god helg! Her har vi startet beskjæring av trær og busker :) Venter på våren!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 7. Wow Elin så flink du er, tavla er kjempestilig! Det er alltid så mye inspirasjon å hente hos deg hver gang jeg er innom, du er veldig kreativ! Klem :)

  SvarSlett
 8. Kjempefin tavle, Elin, du er så flink!
  Huff, fekk litt dårlig samvittighet sidan e ikkje hadde Japan innelgg, men i går hadde e virkelig ikkje energi til noko blogging... Blir litt overfladisk å blogge i desse dager, enig med du, men man må ikkje gløyme seg sjølv heller. E blir no berre tristare enn tristast om e at på til skal grave me ned i det som skjer der ute... Trur vi alle har stor medfølelse sjølv om vi blogger om interiør og andre "gleder".

  I morga er det fototur til Vigra med klubben. Håper på fint vær..

  Ha ein fin kveld, vennen. Håper du har gode dager.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 9. Takk for kjempekoselig kommentar, som alltid. Du er så god, og sier de riktige tingene. Jeg var ikke i tvil om at aksjonen var verd det, men det er likevel godt å høre deg si det. Spesielt at en japaner har fortalt deg at det ga henne håp. Sånn blir jeg rørt og glad over, man skal ikke undervurdere tanker og håp. All god handling starter med en god tanke og dem er det mange av i bloggsamfunnet nå. For ja, jeg tror også at det er ektefølt. Nydelige bilder! God helg og god klem fra Heidi

  SvarSlett
 10. Fantastisk! Tenk å være så kreativ... Og ikke minst; faktisk få ideene ut i fysisk form!!! Jeg er imponert:)

  SvarSlett
 11. Så flink du er :D Kjempeflotte bilder da !

  SvarSlett
 12. Utrolig tøff tavle Elin, jeg blir så inspirert når jeg er inne hos deg og leser. Du er utrolig kreativ og dyktig:) Og bordet du har laget er rett og slett vakkert!

  Og når det gjelder markeringa til støtte for naturkatastrofeoffera i Japan så kan en ikke måle den enes nød opp mot den andre. Man kan bare ikke si at denne markeringen var overfladisk fordi det er andre som lider også. Med den holdningen så er det ingen som tør å ta standpunkt å fronte en sak, og det er i alle fall ikke til gagn for noen. Ingen kan hjelpe alle - men alle kan hjelpe noen. Og for de som fikk hjelp denne gangen betyr det alt♥

  Håper du har det fint, og at resten av helga blir super:o) Alexander og jeg gjør oss klar til å reise til Oslo og Rikshospitalet på mandag og skal selvfølgelig opp på slottet og besøke Gardistene mens vi er der:-)

  Godklem fra Hanne

  SvarSlett
 13. Jeg hadde jo tenkt til å holde meg taus i går, men så kunne jeg ikke dy meg...Men budskapet mitt var vel mye det samme som ditt - å bry seg, å fokusere på kriseramma områder, og at man må få lov til å blogge om trivielle ting uten at man skal mistenkes for å ikke være engasjert.
  For det trur jeg på - selv om man blogger om møblene sine, mat man har laget eller om ungene sine, så betyr ikke det at man ikke bryr seg om verden forøvrig.
  Så fortsett blogginga di!

  SvarSlett
 14. Hei! så mye kult å se her hos deg. Jeg legger meg som følger av deg.
  Så kan jeg finne deg igjen, og få inspirasjon. klem

  SvarSlett
 15. Utrolig flott blogg! La meg til som følger. Klem:-)

  SvarSlett
 16. Hi,Elin. Thank you very very much !! for your kind comment of my blog!you know i really feel LOVE from the world ,of course, you include and other bloggers too.
  and if you mind ,Pls link my blog .thank you again;-)) junko from Japan

  SvarSlett
 17. Fantatsike bilder og inspirerende interiør.
  Kjempetøff tavle!
  Enig med deg om at Japan tragedien er helt ufattelig..
  Jeg velger å tenke at dette gjør oss enda mer oppmerksomme på at vi må ta vare på hverandre og det livet vi har akkurat nå..
  At vi kan glede oss selv og andre med å blogge å gjøre enkle ting til gleder, det tror jeg er sundt.
  Vi blir ikke overfladiske av den grunn..

  Fin søndag til deg.
  Klem, klem.

  SvarSlett
 18. Åh så kul den var!!!!
  Ønsker deg en hærlig søndag
  klem Tove

  SvarSlett
 19. For ein kjempeherlig blogg..følger deg garantert videre..

  god søndag til deg : )

  SvarSlett
 20. wow denne bloggen likte jeg! Flott tavle og masse flotte bilder til inspirasjon:)

  Klem Veronica

  SvarSlett
 21. Stilig tavle og lekre bilder!
  Fant bloggen din akkurat, og liker det du gjør!

  Ha en finfin søndag!
  Hilsen fra bloggvenn Helle :)

  SvarSlett
 22. hei
  fin tavle du har laga
  greit at jeg låner et bilde til et samleinnlegg hos meg?
  beste hilsener fra Åpent^hus

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!