...

søndag 1. august 2010

Til deg som leitar etter alle feila mine!Eg håper at det er få som føler at dette innlegget er til dei... Eg vil skrive eit innlegg til dei som er ute etter å finne feil hos meg... Til dei som sitt i skjul, og lurer på kva Elin finn på i dag... Viss eg skal vere heilt ærleg, hadde eg vore heilt fornøgd med at berre ukjende las bloggen min. Vi som interiørbloggar, blottlegg ikkje berre delar av heimane våre, men også delar av vårt indre... Av og til blir eg skremt av kommentarar i det daglege livet, frå folk som har funne bloggen min. Som regel er folk koselege, men der er ofte litt spisse undertonar i samtalen. Eg vil med dette fortelje, at vi som bloggar, (reknar med at eg har mange med meg) ikkje synes vi er bedre enn alle andre. Vi synes ikkje at alle andre tek "feil" i smaken sin. Vi MÅ ikkje vise fram alt vi har rundt oss, for å få skryt... Vi bloggar for å leve ut draumar og kreativitet. For å vere ein del av eit samfunn der det er OK å vere langt over normalen oppteken av hus og heim. Det er OK om ikkje de føler det på same måten!!!

Eg var temmeleg tom inni meg i fjor haust, når eg tok mot til meg og åpna bloggen min mot verda. Det var skremmande, og eg kjende meg så dum og lita. Det tok ikkje så lang tid, før eg vart kjend med fleire her inne. Og reisa har vore fantastisk! Sjølvtillit og smil kom på plass igjen, og dagane fekk eit nytt innhald. Eg har vore sjukmeld lenge, og NAV synes dette var ein glimrande idè for å kome i gang igjen. Sakshandsamaren min les Draumesidene :) Til slutt vil eg minne om at det er lett å gjere seg opp ei meining om folk, og veldig lett å kritisere valg og handlingar. Det er ikkje alltid ein kjenner heile historia deira...

Eg ynskjer alle lesarane mine ein flott augustmånad, også dei som sitt med kritiske auge... Eg er berre Elin. Full av feil. Men med eit stort hjerte. Ganske naiv. Ein drøymar, som ELSKAR å styre på i huset sitt. Og det er vel ikkje straffbart vel? Nesten 50.000 unike treff på 10 mnd.? Noko må vel vere rett i det eg gjer? Neste skritt... Kven veit? ;)Slutt å lese bloggen min, viss du sitt etterpå og tenkjer : kva i alle dagar er det ho bruker tida si til? Slutt å bruke tida di på meg! Noko så vekk kasta! Gå deg heller ein tur, og smil til medmenneska dine, det er mykje meir fornuftig!!! 


Elin

20 kommentarer:

 1. Hei i natta!
  50000 unike treff til en unik blogger spør du meg:)
  Ang den pennen eg har brukt, so fekk eg den for mange år sidan, men trur det er å få tak i på bokhandel?
  Spent på ka lystaker du har kjøpt, sikkert nokken fine:):)
  Nattaklem frå Kristine

  SvarSlett
 2. Bra skrevet Elin!
  Det er alltid noen der ute som sitter på gjerde for å bare være ufin!!! - spør du meg så har de ikke mye å fylle dagene sine med! det er som regel de som er mest usikkert og kanske ikke så flinke, og jeg tror de er ganske så kort tenkte - jeg syns du fikk sagt dette på en flott måte... Jeg syns du virker som en fantastisk flott jente, omsorgfull og snill, og gud hjelpe har vi ikke alle noen feil :) Ønsker deg en flott søndag, så gleder jeg meg til neste innlegg ♥ klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Heia -- du er berre Elin - men det er BRA NOK.

  du deler av alt og eg føler eg har fått tatt litt del av det store hjertet ditt ;)

  og ein dag da håper eg at vi sees også -- ikkje berre treffes over nett --- og det gleder eg meg til.
  Klem fra monika

  ps. grip dagen - og SMIL

  SvarSlett
 4. hei kjære venn!!
  takk for at du deler tanker og nydelige bilder med oss. kos deg med bloggingen! blogging tar mye av tiden min, men det gir meg rett og slett overskudd i en travel hverdag!

  stor klem fra beate

  SvarSlett
 5. Godt skrevet Elin..
  Håper du ikke blir plaget av noen..?
  Det vil alltid være misunnelse og sjalusi. Noen takler rett og slett ikke at andre får oppmerksomhet og gode ord... Kjenner til det jeg og.
  Og du har så rett i det du skriver om hvordan vi bloggere er og hvorfor vi blogger...

  Ønsker deg en flott dag min venn :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 6. Kjære Elin! Dette har du skrive så godt. Ikkje berre er du knallgod til å fotografera, og knallgod på interiør, du er knallgod til å skriva òg. Verda er full av menneske som må pirka borti andre enten av misunnelse eller ka det no er .....det er ikkje alltid like lett og oversjå dei. Eg er redd sjøl og har vore heilt anonym med min blogg på heimstaden min ...... redd for tankar og ytringar som ka e det ho trur ho er (eg har litt vonde erfaringar frå nokre år tilbake), eg veit ka du snakkar om og korleis du føler, Elin. Ikkje la andre ødelegga for deg! Du er eit flott menneske og du klarer å setja ord på følelsane og vi er mange (det er eg bombesikker på) som likar oss svært godt her inne på bloggen din og som set stor pris på deg. Ønsker deg ein flott søndag, Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 7. Huff! er noen dumme mot deg! De er vel bare misunnelige, for bloggen din er bare så FIN! Fantastiske bilder! Du er så kreativ, Liker så godt at du blander inn litt av det røffe også.Rekved og gamle dører og treverk.

  Interiørdelen er jo bare ein liten bit av alt sammen.Og bloggen er bare ein liten bit av oss, det kan sikkert være lett å få feil inntrykk av folk. At me er så opptatt av ting, liksom.

  Ha ein fin søndag! Ta med deg de positive, og rist på hodet av de andre!

  Miraklem.

  SvarSlett
 8. KJære deg!!
  Vil bare si at bloggen din er utrolig vakker og inspirerende♥, det holder for meg!! Dessuten synes jeg du skriver på en tankevekkende og god måte, gir meg noe iallefall!!
  varm klem fra en som er glad i bloggen din♥♥

  SvarSlett
 9. Kritiske mennesker som bare ser etter feil - nei takk, slike har vi ikke bruk for! Selvfølgelig finner folk feil når de leter, vi er ikke perfekte, ingen av oss. Jeg sier til ungene på skolen at når de finner en person helt uten feil, må de ta han med slik at vi får forgylt han og sette han på torget. Ungene protesterer og sier at da dør han, jo. Finn han først, sier jeg da -
  Jeg forstår ikke hva som er så interessant med å lete etter feil, ingen blir større av å rakke ned på andre, men det er vel det folk tror.
  Kunne skrevet et langt innlegg om dette, men jeg vil bare at du skal vite at jeg heier på deg og synes din blogg er fantastisk flott!! Stå på , Elin!

  SvarSlett
 10. Du har en nydelig blogg Elin! Vakre bilder.
  Synes det var en god ide å begynne å blogge for å "komme i gang".
  Ta til deg alt det vakre som blir sagt, og gled deg over at du har et fantastisk vakkert hjem, som du kan boltre deg i ;)

  Varm sommerklem fra meg

  SvarSlett
 11. Fortsett som du stevner du Elin:-D De aller aller fleste av oss som leser bloggen din setter veldig stor pris på den, og jeg beundrer ærligheten din!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Flott innlegg! Om et viktig tema..

  Jeg for min del nyter drømmesidene til inspirasjon og av og til bare ren glede og dagdrømming :) For meg tar du de vakreste bilder og jeg sitter igjen med en god følelse etter et besøk, kanskje sitter jeg til og meg og ser drømmende ut i lufta :) Et deilig pusterom!

  Stå på! Tror de spisse kommentarene bunner i misunnelse og mangel på empati..

  NYt sommerhelgen!

  Varm klem

  SvarSlett
 13. Hei Elin!
  En liten hilsen fra en medsambygdar:) Vil begynne med å sei att du e utrulig flink, heile bloggen din e ikkje berre din draumeverden, men også mange andre sin:) He fått utrulig mykje inspirasjon fra bloggen din, å ideane berre strauma på!
  Å du må for all del ikkje slutte å blogge...ej følg den kvar dag:)
  Å flink å skrive med e du!:)

  Klem fra Karen M

  SvarSlett
 14. Berre ein stor klem frå ei som fortsatt ynskjer å ta del i det du deler..
  Fordi eg likar den Elin som kjem fram gjennom bilete og ord :-)
  Stå på! Vi er mange som heiar på deg!

  SvarSlett
 15. Hei Karen M! Så kjekt! Sat og leste alle fine kommentarane her no, og så kom din poppande opp! :) Dette sette eg UTRULEG stor pris på! Ingen som plagar meg ;) Men det er eit lite gufs ront nøva av og til... Legg gjerne igjen kommentarar ellers også!

  God søndagsklem til deg og dine i finevèret! (NOT)

  Elin :)

  SvarSlett
 16. Det er mange der ute som ikke skjønner "konseptet" interiørblogger (vi elsker interiør!!) og bare skal komme med dårlige vibber. Så jeg er enig med det du skriver at de kan jo heller bruke tiden sin til noe annet og ikke "plage" deg.

  Ønsker deg en kjempe fin august.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 17. Jeg støtter deg 100 %!!! Fortsett å blogge!!

  SvarSlett
 18. vet det ikke er lett..men hev deg over dei..
  det er bare misunnelse..og den er overalt..jeg vet det så godt..

  bloggen din er spesiell og fin som du..innerst og ytterst..
  vi er mange som stikker innom deg hver dag..og har blitt avhengig av en liten draumedose for dagen ;))

  ønsker deg en fin søndag Elin :)
  god klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 19. Eg seier som resten!
  Stå på,hev deg over all driten!(sjalusi!)
  Du er rett gjennom god!
  Og eg er blitt glad i både deg og bloggen din(å det utan å ha møtt deg)

  Eg har også opplevd dette som du seier her!
  Å det av ganske "nære venninder"!

  Har vore veldig nær å avslutte blogginga eit par gongar..

  Du inspirerar og gledar meg og maaaaaaaange fleire♥

  Klem frå Astrid♥

  SvarSlett
 20. Kjæreste Elin. Nå begynner jeg på det eldste innlegget ditt som jeg ikke har fått lest. Måtte ta meg litt "kommentarfri" noen dager...

  Jeg vet ikke hva jeg skal si, for du har jo allerede sagt alt så godt. Støtter deg 100% i alt du skriver og er totalt enig med deg.

  Du er god med interiør og med fotografering, men det du er aller best på, er å vise den ærlige, sårbare, drømmende Elin og det er det vi elsker aller, aller mest! Det gjør bloggen din til noe helst spesielt!

  Fortsett som du gjør og ikke la deg knekke av noen få grumsete kommentarer fra trangsynte sambygdinger;-)

  Stoooor klem fra meg som ikke går glipp av ett eneste innlegg fra Draumesidene til Elin.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!