...

fredag 27. august 2010

Skatollet eg passar på...Først må eg tilstå å ha fått ein betennelse i nakken... Tilstår det KUN fordi eg ikkje klarer å skrive fine ord inne på bloggane til alle englane mine... Den har vore der nokre dagar, og sjølv om eg ikkje stressa med selskapet, skal eg vel ikkje nekte på at det var nok den vesle dråpen...  I skrivande stund, er det den to år gamle prolapsen i nakken min som ropar : Hei Elin!!! Eg er her enno!!! Ikkje gløym av det!!! Eg bloggar sjelden om slikt. Dette er Draumesidene, og smerter høyrer ikkje heime her. Dette er fristaden min. Bobla mi, som kom til når eg trengde positive ting å fokusere på. Og det var noko av det luraste eg har gjort.Eg har vore veldig personleg siste døgna. Men glede er det så godt å dele! Glede og takknemlegheit. Og med 70 kommentarar i går, smelta hjertet mitt... Går det an å vere så støttande, og så hjartelege!? Når eg kom meg opp av senga i dag (tok nokre timar), slo eg på PC`en, sjølv om eg trudde eg ikkje orka. Så leste eg alle helsingane. Beste medisin eg nokon gong har fått! Omtanke og fine helsingar kan nok kurere svært mykje. Lillemor las alle helsingane til henne i kveld, og ho vart så glad! Skulle takke VELDIG, som ho sa. 

*
Over til bildet under. Ei barndomsveninne av meg, var på besøk med sin flotte familie for litt sidan. Ho overlot eit gamalt skatoll i mi forvaring, og det hadde eg ingenting imot! ;) No er eg barnevakt, på ubestemt tid. Møbelet skulle vise seg å passe heilt perfekt på hagestova ;) Hi-hi! Må nok ha meg ei slik skåp etter kvart? Stolen har same farge, som skuffa inne i skatollet, oppdaga det når eg held på å ta bilda :)
Trur dette må vere ein yndlingsjobb? Å passe på ein slik skatt? Eg held ut CB! Ingen hast med å hente det!!! :) 

Og tilgi meg igjen alle andre gode; for at eg ikkje skriv til dokke! Må rett og slett kapitulere litt. Er likevel så glad for å ha fått tatt nokre bilder, og skrive 2 innlegg i dag. Fekk meg i betre humør!

Ynskjer alle ei flott helg!

Klem
Elin

♥♥♥

16 kommentarer:

 1. God bedring Elin. Håper det gir seg snart. Hyggelig å høre at bursdagsbarnet var fornøyd med dagen i går. Må du og dine ha ei riktig god helg. :)

  SvarSlett
 2. Jeg blir så rørt av ordene dine,du er helt unik i og utrykke hjertet ditt,som det er fult av.
  Fortsett slik snuppelupp:)
  Ta vare på deg selv nå,ikke tenk på oss...du må passe deg så det ikke blir ennu verre...det vil vi ikke!!!
  Masse eddaKlemmer til deg..

  SvarSlett
 3. Kjære Elin!
  Ta deg tid til å bli god at,
  det fortjenar du og dine!

  Ynskjer dokke ei vakker helg :-)

  Ps: du er ei god barnevakt for skatollet ;-)

  SvarSlett
 4. ÅÅ Stakkars deg....skal sende noen varme tanker til deg over romsdals alpene.....håper de hjelper.... om så bare litt....slik at du kjenner en lindring.....og ingenting er vel bedre enn når en smerte glir bort og man klarer å se lysere på livet...da er takksamheten stor. Foresten så sender jeg en god bedringklem også..
  Takk for alle dine fine innlegg du sender ut...det er medisin til oss....Kirsti

  SvarSlett
 5. Slk som eg kjenner til dette problemet!
  Har også ein sur gammal prolaps som ligg å lagar trøbbel dersom eg ikkje "lyr"..

  Du har så mange herlege innlegg her at eg vert heilt stum av beundring!
  Flinke gode Elin♥

  Håpar at du kan finne ro til å bli bra att!
  God berding♥

  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 6. :) du er nå god du Elin :) bruk tida til hjelp og bli bra nå.
  Gode klemmer fra Line

  SvarSlett
 7. Ta vare på deg selv, Elin!
  70 kommentarer - du har mange som elsker innleggene dine!
  Vakkert skatoll - har det stått i huset i 2 år, så har det flyttet inn....
  KLem, J

  SvarSlett
 8. Gode Elin. Takk for at du passer så godt på skatollet mitt :-) Jeg tenker på deg og håper du tar det med ro så du blir bedre i nakken. Det er så mørkt om kvelden på øslandet nå. Vi har begynt å tenne stearinlys igjen. Jeg går den mørke årstiden lyst i møte fordi jeg har samlet varme nok for hele vinteren. Ikke bare fra solen, men fra mennesker som gir av seg selv. Du er en av mine varmekilder Elin. Klem

  SvarSlett
 9. Vel overstått bursdagsfeiring! Du hadde pyntet veldig fint!

  Når du skriver så fint, så får jeg lyst til å fortelle deg at du og bloggen din har vært, og er en stor inspirasjon....

  Med dine vakre bilder og tekster har du gitt meg nytt syn på omgivelsene...hjulpet meg å se det vakre som omgir meg..Tusen, tusen takk!!! Fjellene og fjorden har vært vakrere i sommer...savnet etter flatbygd mindre...og jeg har funnet igjen en del av den skapende kraften inne i meg :)

  Og, vet du, du har endret mitt syn på nynorsk skriftspråk til noe positivt!!! Så mange stemninger beskrives vakrere og mer poetisk på nynorsk.......trodde aldri jeg skulle si det ;)

  Ta nå godt vare på deg selv. Sköt om dig - som de ville sagt på svensk...

  Vel overstått bursdagsfeiring! Det så veldig fint ut.

  Klem fra Moccamamma

  SvarSlett
 10. Hei du gode, Elin! Leit å høre at du har smerter igjen. Når man har det morsomt, og man får gjøre ting man liker, er det lett å overdrive... Been there - done that! Man blir så ivrig når man får det til. Da er det superfrustrerende å få en reaksjon fra kroppen. Som om den prøver å si: "Hei, ypp deg ikke. Ro ned tempo nå da..."
  Enten man har en gammel skade eller det er kronisk sykdom man sliter med, er det viktig å ikke overdrive. Det har i alle fall jeg lært, etter ørten år med ulike utfordringen med kroppen. Så synd at jeg bare ikke helt klarer å stoppe jobbingen i tide. Det er ikke lett når man digger det man jobber med. :o) Man vil jo så mye, men det er bare ikke nok krefter der til å klare alt.
  Vel, jeg vet at du vet alt dette, så det er egentlig unødvendig å si noe mer enn at du må være nøysom med kreftene dine.
  Det var dagens omsorgsmelding (hi, hi). Nå over til andre viktige ting i livet ditt. La meg oppsummere de inntrykkene jeg sitter med fra dine siste innlegg mens jeg har hatt ferie (har vært totalt dårlig bloggevenn og ikke lagt igjen hilsener). Skjønne bilder av tur på Geiranger-fjorden, 10 årsdag (hurra!), 5 årsdag (hurra!), fototips (joda, du er så flink atte), diggbar seng på soverommet og überkul bakvegg til tv (den kan det være at jeg må kopiere!) + mange flere flotte bilder (sinkbalje + roser = vakkert).

  Ønsker deg en deilig helg, du gode venn!

  Varm klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 11. Deilig bilde...også så fin header'n din har blitt!! Ikke bra med nakken..,god bedring♥
  klemmer

  SvarSlett
 12. Huff Elin,jeg vet ikke hvordan slike smerter er men det er nok ikke,du får pleie deg selv å ikke få dårlig samvittighet.Oss kvinner å den dårlige samvittigheten... Du er bare sååå tilgitt! Du får ta det med ro,vær snill med deg selv så håper jeg at du blir fort bra igjen.God bedring-klem til deg

  SvarSlett
 13. Innom i full fart for å ønske deg riktig god bedring!!

  SvarSlett
 14. Hei Elin!
  Må innom bloggen din nesten hver dag, du skriver så godt, og tar så fantastiske bilder - til stor inspirasjon for meg som er under opplæring til fotograf!! :) Takk!

  Håper nakken din blir bra igjen fort! Jeg vet hvor sliten en kan bli når kroppen går en imot...sliter ikke med prolaps selv, men har muskel og leddproblematikk, som dessverre setter meg ut av spill til tider.

  Ta vare på deg selv! :)

  God klem fra Nina

  SvarSlett
 15. Så leit å høyre at du har fått problemar med nakken igjen.
  Ikkje tenkt på oss, vi forstår alle at det ikkje er vond vilje som gjer at du ikkje rekk å kommentera rundt hjå alle.
  Det viktigaste no er at du tar vare på deg sjølv. Nakkeprolaps er ikkje å spøke med.
  Er berre glad du likevel klarte å dele litt innlegg med oss.
  Er alltid så fint å besøke deg. Og apropos engleskaren din, så er det jo klart at vi englar voktar om våre eigne... Du er ein verkeleg engel i blandt oss, som deler så raust av deg sjølv med oss alle!
  Takk for at du finnes!
  Riktig god bedring og ha ei avslappandes helg!
  Klems

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!