...

torsdag 5. august 2010

Ikke la motgangen kvele deg, luft sjelen!



Tusen, tusen takk til Lise Dagrun for uventa, nydeleg pakke i posten! Og ikkje minst for så fine ord i brevet som låg ved! Lise Dagrun har åpna butikk i fjøset sitt på Nordmøre, og hjertet eg fekk er heimelaga, med flotte ord bakpå. Ho har ikkje eigen blogg, men har vore følgjar hos meg LENGE!

 I oktober er det eitt år sidan bloggen min vart åpna mot omverda. Det er veldig kjekt å kike tilbake på innlegg frå denne første tida, og sjå at det er same kjekke damene som enno stikk innom! :)  Eg kjem til å gi bort gåver sjølv snart! Eg passerar 50.000 lesarar innan kort tid, og nærmer meg som sagt årsjubileum med raske skritt. Eg har ulike ting eg vil gi bort, og kanskje blir det nokre overraskelsar også... ;)



Takk igjen til snille Lise Dagrun! Eg skal gjere mitt beste for å lufte sjela mi i ny og ne!!! (trur eg gjer det kvar dag?) ;)


Ha ein vakker torsdag der ute!

Klem frå meg!

Elin

♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

 1. Nydelig gave. Så koselig...
  Nyt sommerdagen
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Så bra at du likte den lille gaven!Har kunder som ventet i fjøset, men måtte bare skrive noen kjappe ord til deg før jeg går ut---

  SvarSlett
 3. Så kjekt!
  Og klart vi kjem innom deg..
  Du har ein SÅ vakker blogg!

  Nyt sola du som kan , eg sit på kontor..

  SvarSlett
 4. Nydelig gave du har fått. Så søtt det hjertet var. Du tar jo så herlige bilder også, alt kommer til sin rett. :)

  Hos meg er det gjenbruk i dag. :)

  SvarSlett
 5. Så koselig med gave i posten...og de ordene var nydelig...og en lever vel så godt en kan etter de...
  kos deg med dagen elin...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 6. Hei kjære Elin :)

  Så vakker gave du har fått! Trur det er veldig viktig å lufte sjela.. I dag trur eg at eg må spørre min kjære om han ikkje kan lufte den for meg.. Det er ikkje alltid like enkelt når det oppstår mykje motgang, men dei seier at ein blir sterkare av motgang. eg håper det er noko i det :)

  Håper du nyter fine dagar :) Liker meg så godt her inne på bloggen din :) Gir ro i sjela.. :)

  Godklem til gode du :)

  SvarSlett
 7. Åååååå så koselig gave du har fått. Du betyr nok mye for noen og enhver du Elin;o) Lekkert blir det også på soverommet....hvor får du tak i alle de fine materialene a?

  SvarSlett
 8. Du har en så vakker, vakker blogg!
  Tusen takk for kommentaren din på gårsdagens innlegg. Måtte dessverre slette innlegget da det var et eller annet feil med HTML.
  Nyter å være her inne.
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 9. Det er dejligt at få gaver, særlig når man ikke har fødselsdag el. lign. Sikken et smukt hjerte med nogen kloge ord..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 10. Hei Elin, åh så nydelig gave!♥ Så utrolig koselig det må ha vært å få en sånn gave!:) Så gøy med 1 års jubileum♥ du har en fantastisk vakker blogg og masse å gi!♥
  Ønsker deg en strålende dag lille venn!:)
  Goklem fra meg, Anki

  SvarSlett
 11. Så nydeleg gåve, koseleg overrasking å få i posten det der.
  Så gøy med årsjubileum, ja artig å sjå tilbake på dei første små forsøka på innlegg her inne. Godt vi lærer litt meir og utviklar oss etterkvar seier no berre eg... ;-)
  Takk for koseleg kommentar hjå meg. Kjekt om eg kunne bringe fram litt gode gamle minner på ein heilt vanleg torsdag... ♥
  Ha ein vakker kveld vidare.
  Klems

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!