...

søndag 29. august 2010

Rooms with lovely views...Eg får ofte spørsmål rundt bilder med utsikt frå huset. Er det verkeleg slik her? Ja, det er det. Eg bur på ei høgde, ca.70 meter over fjorden. Med bratte bakkar under oss, blir utsikta makelaus. Alle solnedgangsbilder er tatt frå terrassen, eller som det siste eg viste, kjøkkenet. Eg veit at vi er heldige, veit at mange ikkje ser så veldig mykje frå vindauga sine...  Alle romma våre har fantastisk utsikt, til fjord og fjell... Desse bilda er frå kjøkkenet :) Blei litt rundtsnuing når eg rydda etter selskapet ;) I dag har fjorden vore som ein spegel, med ein azurblå farge... Lufta er klar... Luktene nye... Fjellet har skifta kulørar. Eg kjem alltid i ei slik merkeleg stemning i skiftet mellom sommar og haust... Både trist og glad på ein gong?


Har lagt til AHA i dag, er så vemodig at dei held på å slutte av...
Har så UTRULEG mange gode minner
til musikken deira! Takk for følget
Morten, Magne
og Pål!

(det føles som om vi er på fornavn?)


Håper dokke alle har ein fin kveld!
Takk for alle "god bedring" helsingar!
Eg er oppe og hoppar igjen ;)
(ikkje så høgt vel å merke...)


Klem
Elin

♥♥♥

25 kommentarer:

 1. Hei Elin....så utrolig vakre bilder. Liker kontrasten mellom det hvite sarte og de litt majestetiske stolene. Ha en fin kveld og en nydelig uke....klem

  SvarSlett
 2. Så koselig utgang dere har, å den hesten var jo nydelig!!
  Ja nå er det høst, frem med lys og tepper.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. I formiddag laga eg middag og eplekake med bloggmusikken din som bakgrunnsmusikk. No er gjestane reiste og eg slappar av på sofaen med blogging. Har vore ein flott dag. Kaffien tok vi ute i sola. Tenk snart september.
  Vi har heldigvis utsikt til fjord og fjell frå huset, men utsikta di er berre unik.
  Flotte stolar.
  Ha fin kveld!

  SvarSlett
 4. Har dere utgang fra kjøkkenet? Så fint! Og for en flott beskrivelse av dagen i dag. Forstår den trist-glad-følelsen.

  Nok en gang fantastiske bilder. Hva er det (har det vært) i "kofferten" som står i døra, forresten? Kan se ut som en instrumentkasse, men..hmmm... Fin var den uansett ;-)

  Ha en fin søndagskveld!

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 5. Hei igjen :)
  FANTASTISK nydelig beliggenhet du har!!! – ikke noe som er vakrere enn høye fjell og dype fjorder!!! …og det å kunne puste inn frisk luft og nyte naturens lyder… Jeg bodde i mange år like utenfor Oslo – og det var ikke like koselig og deilig og åpne verandadøra der som her :) Fantastisk NYDELIGE bilder – og det første var bare helt rått!!! – dette må jeg bare lagre til inspirasjon :) Jeg også liker aha, mange herlige sanger og minner – synd at de slutter ja… kjøper veldig lite plater, men tror jeg må kjøpe meg samleplata deres :) Ha en herlig søndagskveld Elin, og en flott ukestart, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Hei kjære venn!!
  I mitt fravær så ser jeg at jeg har gått glipp av en del. Gratulere til bursdagsbarna blant annet. Nydelig spisebord du har dekket. Håper formen din er fin nå. Innlegget til datteren din rørte meg langt inn i sjela.
  Nydelige bilder viser du som alltid. Og nye bilder i headeren også. Vakkert! Du er en utrolig detaljrik person Elin. Du kan gjøre de minste ting vakre og stemningsfulle!!
  Håper du får en fin uke og at kroppen er snill med deg.
  God Elinklem!!

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder...ja den som hadde bodd slik:)
  Flotte de stolene dine.Nei er ikke mye rødt og spore her...den lampen går videre til salg:)Mye av det jeg viser selger jeg jo videre:)
  Har vært en bra dag i BIrkelunden i dag..godt salg:):)
  kos deg snuppa,godt du føler deg bedre...
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 8. Hei, Elin! Jeg blir så glad av å se på de vakre bildene dine! Og det som er enda bedre, er at du har sånn lidenskap for det du gjør at det blir som terapi for deg! Stå på! Jeg heier på deg, vennen!

  Klemmer, camilla jin

  SvarSlett
 9. Dette må ut til folket!! Bok!
  Vakkert vakkert vakkert
  I går sa A-ha farvel på Stadion...Musikk fra en svunnen ungdomstid..
  Klem, J

  SvarSlett
 10. Bildene dine er så delikate og vakre... Jeg er så heldig å bo nært fjord og fjell selv, men en slik utsikt som du har, det har jeg dessverre ikke... Utrolig vakkert, og godt at du vet å sette pris på det:)

  SvarSlett
 11. Hei Elin!
  Måtte lese meg litt opp hos deg, har vært bortreist noen dager, så da måtte jeg innom deg når jeg endelig fikk nettverk igjen...
  Og det er alltid en nytelse! Jeg har faktisk ikke lyden på pc'en på... jeg liker å skape min egen stemning når jeg titter inn til de ulike bloggene...
  Jeg håper nakken din er bedre!
  Ønsker deg ei vakker uke og gleder meg til nye inspirerende og stemningsfulle bilder og ord fra deg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 12. Bildene dine er flotte Elin og for en fantastisk utsikt dere har. Det må være deilig å sitte på terrassen og se på fjord og fjell. Jeg er enig i at sensommeren har noe vemod over seg, selv om jeg synes høsten er en fantastsik tid.
  Så over til musikksmaken din.
  Nydelig:) Det har jeg sagt mange ganger. Enig i at det er synd at AHA slutter av. De er en del av 80-åra. Gullalderen innen musikken, synes jeg. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 13. Kjempefine stoler!! Så mange fine buer og snirkler....

  Liker musikken din! Så fint at noen minner meg på hva jeg liker.....glemmer å lete fram musikk selv, og det har ikke helt sunket inn at det ligger musikk mange andre steder enn i cd-hylla mi..

  Takk for tips om Anebodaskap, har ikke tenkt over at de er såpass gjennomsiktige at motiv kan settes på innsiden.....har noen slike dører på badet, og et klesskap arvet av forrige huseier...bøkefarget, da....så male?

  Håper på ei finværsuke - selv om værdraget er kaldere. Ja, vemodig at en sommer er på hell, men for en lykke at høsten er en slik fin tid....

  Klem fra Moccamamma

  SvarSlett
 14. Så utrolig nydelig:) Heldige dere!! Så bra at du er oppe og hopper igjen;) Har dere kommet dere etter bursdagsfeiringen?:)

  KLEM :)

  SvarSlett
 15. Godt å lese at du kommer deg Elin! :)
  Smart og veldig fint det med Ikea-skapet. Stor forandring.
  Jeg liker forresten så godt rekkverket, stolpene og uteplassen med trappa di jeg Elin. Så klassisk, elegant, enkelt og vakkert.
  Vi holder på å planlegge gjerde her vi nå..på grunn av valpen. Hvitt stakittgjerde sammen med hekk INNE på tomta. Høres sikkert rart ut, men tror det kan bli bra.
  Ønsker deg en god start på den nye uken imorgen Elin. Håper du spretter opp imorgen, frisk og rask!
  Her går jeg rundt og brygger på noe selv..typisk høst:(
  Klem fra Line

  SvarSlett
 16. Skulle da bare mangle at vi skriver kommentarer til deg:) Vi har mange blogger vi liker, men få gjør oss så rørt som deg!! Det du skriver går rett til sjelen vår, og du setter dype spor i hjertene våre:)

  Nattaklem til deg:)

  SvarSlett
 17. elin,
  Beautiful stunning photography.
  I wish you to take pictures of my home treasures and my daughter and myself, your photography is magical.

  peaceful beauty over here :)

  Thank you for your visit, look forward to seeing you.
  xx
  Dore

  SvarSlett
 18. Du har et nydelig hjem, jeg drømmer meg helt bort når du viser frem bildene. Og med den utsikten ser det jo helt eventyrsk ut. Vi bor selv veldig landlig til, men jeg kan ikke skryte på meg at det er like fint som hos deg:)

  Ha en nydelig dag, Elin!

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 19. Nydelige bilder..liker kontrasten...

  ha en fin uke...

  klemmer =)

  SvarSlett
 20. nydelig utsikt Elin..
  godt at du er på bedringens vei :)
  ha ei fin uke med masse kreative sprell ;))
  klem klem..
  Anne♥

  SvarSlett
 21. ahhhh herlige bilder.. de stolene mot det lyse var fantastsik :)
  Du er så flink til å dele all din kreativitet..

  Håper at jeg får tilbake min energi snart.. kjenner at jeg trenger det nå!! Med influensa i kroppen er det litt kjedelig, men dine bilder gjør meg GLAD og håper at det gir meg et spark så jeg kan sette i gang min prosjekter :)

  Takk for at du dele med oss :)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 22. Hei på deg.
  Så koselige bilder, virkelig lekkert.
  Så kjekt å høre at du er på bedringenes vei og oppe og hopper igjen ;)
  Ønsker deg en strålende uke.

  SvarSlett
 23. Godt at formen er stigende. :o)

  Utsikten din er bare nydelig, og bilde ved døren var vakkert. Det var så fint med de mørke stolene til alt det sarte hvite.

  Min x spilte sammen med Pål og Magne i mange år i ungdomstiden. :o) Da a-ha fikk sitt gjennombrudd var vi samlet til fest. Morsomt!

  Ha en fiiin kveld!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 24. He, he, nei ikke Morten, en som spilte med Pål og Mange i bandet Bridges, som de hadde før a-ha.
  :o)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!