...

mandag 9. august 2010

Draumar som vart verkelegeI løpet av dagen i dag, passerar teljaren min 50.000 besøk. Dette finn eg ganske utruleg, og eg hadde ALDRI trudd at så mange fann vegen innom draumesidene mine på under eitt år! Når eg starta, kalla eg bloggen "Elin sine draumesider". Etter kvart kjøpte eg domenet Draumesidene.com. Eg kjende ei jente som blogga om interiør, ellers var eg heilt åleine inne i denne verda. Men det gjekk ikkje lenge før nye navn og nick dukka opp på skjermen. Eg var veldig aktiv dei første månedane, og var flink å leggje att kommentarar. Eg var ajour med å få med meg kva folk la ut, og storkosa meg med masse inspirasjon.

Etter kvart vart bloggen min lest av fleire, og veldig mange la att kommentarar hos meg. Då byrja det å gå over styr. For eg rakk jo ikkje å skrive tilbake til alle? Eg hadde konstant dårleg samvet, og kosa meg slett ikkje lengre... Så kom det trasige tider i livet mitt ellers, og det enda med at eg sletta den gamle bloggen min. Det gjekk ikkje mange dagane, før Nye Draumesidene var på plass. "Med blanke ark og fargestiftar til", stod det på headeren den gong. Og det vart starten på ei ny tid for meg. Det har vore kjempetøft å snekre saman denne bloggen, med lite overskot innabords, men eg er veldig glad at eg fortsette å ta bilder, og dele med alle dokke der ute.

I sommar sletta eg alle på favorittlista mi, og la inn att dei som eg les kvar dag, og dei som kommenterar ofte hos meg. På denne måten har eg igjen fått tid tl å følgje med på "alt som skjer". Og dei som ikkje er på lista mi lengre, må ikkje vere lei seg. Av og til er eg innom dei også. Og somme har eg kanskje gløymt å leggje til att? Poenget mitt er, at blogging skal vere ein ting eg gjer for å ha det kjekt!

Eg fekk tilogmed premie i går for lang og tru blogging... Neida; men det passa veldig bra å bli trekt ut i konkurransen til Riviera Maison Molde :) Produkt for 1400 kroner! Eg som aldri vinn... Tusen takk til damene der!!!

Eg har utsatt Give Awayen min til oktober, når bloggen min fyller eitt år. Tida går så fort?

Bilda er frå hagestova vår, og det vesle kjøkkenet eg har der.
Tinga er skattar eg fekk forrige veke. Eg er så glad i
gamle bakeformer, og 
desse var heilt
etter min
smak
:)

Eg kjem til å fortsetje å drøyme. Utan draumane mine kan eg aldri bli den eg ynskjer å vere...

Kanskje legg du att ein kommentar i dag,
viss det er akkurat du som er
besøkjande nummer
50.000? 

God klem til alle kjekke
lesarar frå
Elin!

♥ ♥ ♥

31 kommentarer:

 1. Gratulerer med så fantastisk mange lesere!
  Du har en helt unik blogg - jeg er glad for at du tok frem fargestiftene og blanke ark!
  Jeg gleder meg til å følge deg videre.
  Stor klem fra Jannicke som er så glad jeg traff deg her i denne verden!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 50 000. Så gøy.
  Storkoser meg med bloggen og bildene dine. Så flott. Er innom deg hver dag.
  Nyt dagen
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Grattis så mye Elin...og det er så rett det du skriver...det skal være givende...og ikke et press.....nyyydelige ting du fikk...heldig var du der...og ikke minst er det så flott at noen som ser verdien i det tar vare på disse skattene videre...
  Nyt dagen i dag lille venn:)
  eddaKlemmer til deg...

  SvarSlett
 4. Synes ikkje det er merkelig at mange finn vegen til bloggen din. Sjøl sit eg her og sippa ette å ha lest ditt innlegg "Minner" frå 6. august. Kanskje vart brevet skreve ved ein slik skrivepult eg blogga om i går..
  Åhh. ej bli so nostalgisk :)

  Helsing Eva i Fjøra.

  SvarSlett
 5. Olav Duun har sagt det så fint: "Utan draumar er vi ingenting, av voner og draum er live vevd" - så du må bare fortsette å drømme, Elin!
  Slenger på et annet siatat også (vet ikke hvem som har sagt dette):
  To exist is to change
  To change is to mature
  To mature is to go on
  creating oneself endlessly.

  He en flott dag!

  SvarSlett
 6. Hei på deg vennen!
  Gratulerer så utrolig masse med de høye besøkstallene, og de er deg så fortjent så fortjent...!!! Bloggen din er en inspirasjonskilde av de store, med fantastiske bilder som man ellers bare finner i de flotteste interiørmagasinene. Jeg kjenner meg mye igjen på dette med å være ajour og føle dårlig samvittighet - jeg rekker ikke over, og iallfall ikka å kommentere alle de flotte innleggene som dere bloggvenner legger ut. Litt i rykk og napp går det også, som nå, da jeg ikke har tilgang til pc på etetrmiddagen, og må snikblogge litt på jobben, og lage innlegg de gangene jeg er hjemom en liten tur. Men, til høsten blir det bedre med tid, og da kommer jeg til å blogge mye, mye mer.

  Utrolig skjønne bilder i dagens innlegg, og den metallboksen skulle jeg veldig gjerne hatt (hi, hi - bare send den til meg når du blir lei den du..;o) )

  Ha en strålende flott uke - selv er jeg inne i min siste kolonihage uke for i år, og den skal nytes...

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Gratulerer med så mange besøkende! Det er alltid like spennende å besøke bloggen din for å se hvilke vakre bilder og kloke ord som befinner seg her:) KLem fra meg

  SvarSlett
 8. ..jeg liker meg godt i draumeverda di Elin..nydelige bilder av gamle vakre skatter og mange gode ord og tanker..:)

  fortsett å drømme..for uten drømmer å strekke oss etter blir livet kjedelig..

  håper dagen din e fin :)
  god klem fra meg..
  Anne♥

  SvarSlett
 9. gratulerer med 50 000..telleren flyg fort av gårde.. ;))
  klem klem..
  Anne♥

  SvarSlett
 10. Åh så fint da. ;o)

  Heldig du som vant, de har jo så mye fint.

  Klem klem ;o)

  SvarSlett
 11. Hei. Gratulera med så mange besøk. Det er alltid kjekt å koma inn på bloggen din, så fine bilete og ord og musikk. Stilige bakeformer i dag.
  Det er viktig å kunne drømme, fortsett med det, Elin.
  Ønsker deg ein flott mandag. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 12. Kjenner meg godt igjen, Elin. Men leser du virkelig alle disse bloggene på listen din hver dag?? Det er jo virkelig i overkant mye...

  Rekker ikke over en promille av det du gjør, jeg... Men prøver å ikke stresse meg opp over det, for da er jo gleden ved bloggingen borte. Det skal jo være gøy! Noen dager hoper det seg opp hos meg, så sitter jeg i timesvis og svarer på kommentarer og besøker blogger. Misforstå ikke, det kan være veldig hyggelig og er en stor del av denne bloggeverden, men det aller morsomste er jo å lage innleggene! Det er nesten så det ikke blir tid til det lengre...

  Jaja, luksusproblemer er det jo egentelig. Så herlig det er å få besøk og kommentarer. Er jo avhengig av det for å ha lyst til å fortsette:-)

  God uke til deg, søte Elin!!

  SvarSlett
 13. Hei drøyme-Elin,jeg er innom deg hver dag,jeg trenger ikke få kommentar tilbake engang,jeg vet du er travel å har mange lesere,å jeg vet du er innom meg av å til,det holder i massevis,selv om dine kommentarer er gull verdt for meg. Grattis med så mange lesere,det fortjener du.Du skriver så vakkert å har så vakre bilder,det er grunnen til at vi elsker bloggen din.Nei,man skal aldri slutte å drømme... Ha en god drømme-dag idag,vakre Elin. Klem fra Karin

  SvarSlett
 14. Så enig med dei andre...
  Kommenter tilbake når du har lyst og tid..
  Kjem no innom sida di uansett eg då veit du :-)
  Gratulere SÅ mykje!

  Storm klem frå meg

  SvarSlett
 15. Skulle no stå STOR klem då veit du ;-)
  Storm vonar eg det vert leeeenge til!!

  SvarSlett
 16. Helt underbara bilder plus vacker musik!=)

  Kram Camilla

  SvarSlett
 17. .... er så glad for at du fortsatte å blogge, gode Elin!! Dine bilder er som balsam for sjelen:) Sååå vakre og sjelfulle!!! Gratulerer så mye med høye besøkstall - de er deg vel undt!!

  Ha en deilig dag!

  Stor klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 18. Takk for at du delte, tror det er lett å havne akkuart slik du beskriver.

  Og det skal være lystbetont

  Er nystartet blogger selv.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 19. Gratulerer så mye med fortjente 50.000 besøkende! Du har en fantastisk flott blogg, Elin, og jeg er så utrolig glad for at du ikke gav opp da det så som mørkest ut for deg! Elsker å komme inn på siden din og drømme meg bort sammen med deg!

  Klem, camilla jin

  SvarSlett
 20. Grattis med så utrolig mange besøkende.....det er jo ikke så rart da. Sammensetningen mellom bildene og teksten...selve stemningen på bloggen din er fantastisk fin...klem fra meg.

  SvarSlett
 21. Gratulerer så mye med høye besøkstall! Ikke rart med en så koselig og inspirerende blogg som du har! Jeg er stadig innom og henter inspirasjon! :)

  Klem

  SvarSlett
 22. Skulle akkurat inn til deg og da hadde du lagt igjen en koselig hilsen hos meg... det var kjekt!

  Gratulerer så mye med utrolig mange treff -og det fortjener du!!!
  Jeg er innom deg hver dag, men i den siste uka har det ikke blitt særlig kommentarer fordi jeg har hatt besøk... og da har jeg bare stjålet meg til noen korte glimt hos deg på xperiaen min...
  Jeg gleder meg til mange flere vakre ord og bilder fra deg -og håper dine blanke ark og fargestifter varer og varer...
  Ha en nydelig kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 23. Ja vi fikk vel litt sjokk alle da vi kom til tom blogg sist..
  Godt du kom igang igjen..

  Nydelige bilder av lillebror med blåbærene. Her har vi blåbær rett bortforbi huset selv om det er byggefelt. Luxus..
  ha en super kveld.
  mvh Gry

  SvarSlett
 24. gratulerer med kvar og eit av dine velfortente treff Elin! Du er ein stor inspirasjon for mange, meg sjølv inkludert! og bileta dine er pixelerert sjelero ;)

  ynskjer deg ei fantastisk veke! *klem*

  SvarSlett
 25. Ja, men så får du det til med brask og bram igjen da Elin..med helt ny blogg:)) Det er en grunn til det vet du. Du gir av deg selv. Fra sjela di liksom. Både i ord og bilder. Du holder ikke noe tilbake virker det som. Og det som kommer, er ærlig og godt også for andre. Som meg;)
  Da kommer 50.000 besøkende helt av seg selv , når du gjør slikt. Talent til å å nå ut til folket, vil jeg kalle det. Treffe folk midt i hjarte, som du ville ha sagt:)

  Gratulerer Elin.Du har mye å være stolt av!
  Gode klemmer i fleng fra Line

  SvarSlett
 26. Åh. Nå ble jeg rørt her elin. Snille deg. Takk :))
  Det kommer fra hjertet her også veit du;)
  Jeg vet neimen ikke om det stemmer når du falt for bloggen min jeg, men jeg er jammen glad du gjorde det. Godt å ha deg nær i bloggverda :)
  ..og neida...bare prøv. Malingen glir ikke utover. Akrylmaling i hobbybutikk. Det gjør susen.
  Lykke til i tilfelle du forsøker en dag;)
  Nå skal jeg hoppe i loppekassa. Tenk..jeg har fått bestillinger!! Imorgen skal jeg sy:))

  God klem fra Line

  SvarSlett
 27. Jeg er så glad for at du fortsatte med bloggen din! Jeg ble oppriktig litt urolig da den gamle bloggen din plutselig forsvant. Hadde da nylig oppdaget den fantastiske verdenen du lager her inne, og er begeistret for at du fortsetter å dele talentet, eller skal jeg heller si talentene dine, med oss :) Vakre bilder, meningsfulle tekster, presentert så delikat. Det må jo bare gi masse besøk!

  Men, ta vare på deg selv, og bruk bloggingen som en kilde til glede, og ikke ha dårlig samvittighet. De fleste av oss ønsker seg vel av og til et par ekstra timer i døgnet, og har full forståelse for at tiden ikke alltid strekker til, eller at det ligger andre hindringer i veien.

  Takk for svar om gulvmaling, forresten :)

  Ha en flott uke!

  Hilsen
  Bente

  SvarSlett
 28. Hei Elin. Så koslig med hilsen fra deg inne hos meg og at du vil være følger :)
  Her inne hos deg likte jeg meg godt. Nydelige bilder du tar!
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 29. Grattis med de mange besøkende!!! Det er vel fortjent for det er en fantastisk flott blogg du har=)! Og tusen takk for gratulasjonen og varmende ord, blir jo helt rørt jo;)!

  Jeg gleder meg til neste inspirerende innlegg fra deg!!
  Ha en super uke!
  Klemmer!

  SvarSlett
 30. Gratulerer kjære deg,... så klart du har mange lesere... en varmere, vakrere, sarmerende blogg skal du lete lenge etter...

  bildene dine og ordene dine er en like stor glede for meg hver gang jeg kikker innom..

  skattene du viser... vakkert ...og akkurat min stil...

  varm klem til deg for de du fortjener det =)=)=)

  SvarSlett
 31. Kjære Elin:)
  Vet du, at jeg tror at det å blogge og samtidig slite med konstant dårlig samvittighet, henger litt sammen dessverre....
  Trøsten er at du er ikke alene om det, jeg har hørt det fra flere, og er så absolutt en av dem selv.
  Det er veldig trist at det skal være sånn, at man må stresse seg gjennom, for å "takke" og hilse tilbake hele tiden...
  Det er flere jeg ikke får skrevet hos, men jeg er selvfølgelig innom og koser meg med innlegg allikevel:)
  Prøv å få et avslappet forhold til det, jeg vet det IKKE er lett...

  Gratulerer så med 50 000!
  Du er en utrolig spennende dame, ja for du blir ikke fornærmet over å bli kalt dame?;) Jeg kan selvfølgelig kalle deg jente også, hihi:)

  Nyt dagen, min venn:)
  Klem fra meg

  Og du, tyllen i taket på soverommet, I LOVE IT♥
  men det visste du jo...;)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!