...

søndag 29. august 2010

MAKEOVER IKEA-skåpTenkte eg skulle gi eit tips om makeover av ANEBODA skåp frå IKEA. NIB har opplyst at soverommet er tema i deira septemberkonkurranse. Kanskje du kan ha nytte av dette der? :) Tipset kan sjølvsagt brukast på andre skap med gjennomsiktige dører.


Vi har vel alle litt ulike fargar på kleda våre, og det kan vere litt "uryddig" for utrykket i resten av rommet.


Eg valgte gamle, franske aviser i dag. Kjøpt hos Hilde Heimdal. Har brukt tapet tidlegare. Lim passande remser med tape på innsida av dørene. Du kan bruke det aller meste, stoff hadde sikkert også vore fint?


Forskjellen er ganske stor?


Ein liten sjølvlaga detalj, eg er no så forelska i tyll... ;)Aneboda med fransk touch ;)
Håper du fekk litt inspirasjon?


Klem
Elin11 kommentarer:

 1. nydelig! takk for tips!

  nyt dagen min venn

  klem beate

  SvarSlett
 2. Stilig, så absolutt! Skapet ble utrolig flott! Jeg har gjort noe lignende med noen skap i stua. Brukte scrapark, som jeg bytter ut etter hvilken årstid vi har.

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert!!
  For et supert tips.
  Jeg har bokskap med glassdører til stoff på syrommet, i bjørk -lite pent på et rom hvor alt annet er hvitt.. Har kviet meg for å male, da også innsiden av skapet måtte males, og jeg bekymret med for lukt på de lagrede stoffene.. Nå er det bare å male utvendig å ha blonde, aviser eller annet foran glassene! TAKK!!

  Og for et nydelig bilde fra igår kveld! Jeg elsker solnedganger, ingen er like og det er like vakkert og jeg blir like betatt hver gang :)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Herlig solnedgang i bildet fra i går, Elin. Vakkert!
  Ideen til skapet var kjempebra. Morsomt å bruke aviser til dekorering. Jeg har et skap med glassdører som jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Må snart bestemme meg for det skal stå i tv-rommet som nå er i ferd med(synes jeg sier det hele tiden) å bli ferdig. Da trengs skapet å fylles med ting og tang.

  Med ønske om en deilig søndag, Elin!

  God klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Nydelig! Kjempelurt og veldig stor forskjell. Jeg har tatt noe innpakningspapir på en skjenk, det gjør seg absolutt! Ha en deilig søndag! Klem H

  SvarSlett
 6. dritbra! jentene mine har begge slike skap,- flottis!!
  kelm,magny

  SvarSlett
 7. Stilig som bare det ! takk for tipset og ha ein deilig søndag. Klem.

  SvarSlett
 8. Kreativt og fint:)

  Ha en fortsatt fin søndag:)

  SvarSlett
 9. Hei hei
  Flott. Har denne serien på vaskerommet. To skap og en kommode.
  Har vært inne på tanken men det må bli da jeg ikke har noe annet å gjøre. Men dekorativt er det.
  Klem TOve

  SvarSlett
 10. Såå utrolig smart:) Det ble veldig fint!! :) Du har helt rett i det du skriver på forsiden av bloggen din.. Man drømmer seg bort når man er her inne:)

  SMIL og KLEM til deg:)

  SvarSlett
 11. Lure du. Det ble jo mye finere:) Håper du har kommet deg litt i helgen. Og det er ikke bare bare å sitte mye med PC hvis en har en slitsom prolaps i nakken. Er fysioterapeut av yrke. Ha en fin uke!
  Klem, H

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!