...

torsdag 2. september 2010

Ute til lunsj...Tenk; i dag skulle vi reise til København. Men eg har vore så dårleg på nettene i nakken min, at i går bestemte vi oss for å la vere å reise... Eit knusande nederlag for meg, sidan eg har vore i så fin fysisk form lenge... Det er så vondt å gi opp ting som ein har sett seg som mål... Difor var det tungt å stå opp i dag, men sola skin frå ein skyfri himmel. Det er ganske kaldt i lufta, men i sola er det herleg. Fjorden er så vakker... Eg har difor tatt ut korgstolen ved soverommet, og ete lunsj der i dag. Og no er humøret bedre. Så håper eg berre at morgendagen er enno bedre! Tusen inderleg takk alle snille som har vore innom Draumesidene siste to døgna! Så mange fine kommentarar, som eg desverre ikkje klarer å svare på... Over 600 unike besøk overveldar meg! Takk for alle fine ord og helsingar, dei har vore ekstra gode å lese!Ynskjer alle der ute ein fantastisk dag, og så håper eg at flest mogeleg har fint vèr! No skal eg ut og prøve å gå ein tur. Veit at det er beste medisinen for det meste! ;)


God klem
Elin

24 kommentarer:

 1. Uff så kjedlig at turen din gikk i vasken,men det er jo ikke artig å dra på tur med vond nakke heller ( har en selv som ikke alltid er god)
  Så herlig ut med ute frokost. For noen skjønne bilder du har lagt ut,en ting er sikkert Norge er et vakkert land
  Ha en fin dag
  Klem Anita

  SvarSlett
 2. Stakkars deg! Håper du får skikk på nakken din snart. Etter regn kommer sol:-) For en fantastisk plass å sitte og spise frokost. Mange ville nok heller byttet ut et hektisk bybesøk med denne idylliske plassen din! God bedring! Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Huff så leit da Elin...det er så fært når en gleder seg slik til noe,og så blir det ikke..
  Men helsa di er viktigere..kommer nye dager og år...:)
  Så deilig at du har den utsikten og det fine været og kose deg med..
  etooor eddaKlem til deg

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :) Såå synd du har problemer m nakken og måtte utsette turen :( Får bare håpe du snart blir frisk og er jo godt å vite at det altid går flere tog :) Ha en strålende dag i sola på tur ! Klem Linda

  SvarSlett
 5. Huff, da! God bedring!
  Fantastisk utsikt fra verandaen deres!

  SvarSlett
 6. nyt denne fine dagen Elin :)
  utrolig vakkert med sol fra en klar blå himmel :))
  jeg er sikker på at dere får ta dere en tur senere...

  jeg er på vei til kiropraktoren snart..føles ut som det står en kniv i nakken min..håper han får det på plass..

  god bedring til deg..
  klem Anne♥

  SvarSlett
 7. Uff så leit å høre.... sikker på at du gledet deg masse til reisen...

  nydelige bilder... for et herlig sted å tilbringe lunchen din på... for en utsikt...

  må være rekreasjon hos deg ...

  varme klemmer fra meg =)

  SvarSlett
 8. Leit at det ikke ble tur til Køben for dere.... Lite plaster på såret må det være å ha det så fantastisk flott rundt seg. (Men -du ser det jo hver dag...)

  Nydelige bilder.... Håper du får en fin dag på tross av manglende Købentur.

  Klem

  SvarSlett
 9. Nyt lunsjen og turen min venn..
  Vondt når kroppen ikkje vil!
  Vonar dokke snart får ta turen.
  klem

  SvarSlett
 10. Det var leit å høre at danmarksturen gikk i vasken, Elin.
  Det er en vond følelse når en ikke klarer å realisere noe en har sett fram til. Det var nok likevel lurt å lytte til det kroppen forteller deg.

  Jeg vil bare ønske deg det aller beste for dagen i dag. Må bare godhet og varme gjennomstråle deg fra alle kanter.
  Tenker på deg. :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig dumt at dere ikke får dratt på tur. Får håpe muligheten byr seg igjen og at dere får gjennomført da.. Godt å lese at du nyter det du kan med fin vær, fjorden og lunsj ute. det både høres og ser herlig ut..
  GOD BEDRING Og ta vare på deg selv.. KLemmer

  SvarSlett
 12. Hej Elin!
  Ny på din blogg, måste säga att så fint du har det och så mycket inspiration!!
  Ni norska bloggare har så snygga bloggar, de kan inte vi få, synd.
  Kram Anna

  SvarSlett
 13. Hej elin,
  Så trist att du inte kunde komma iväg till KÖpenhamn. Hoppas du snart är bättre.

  Vilka fina bilder. Din utsikt över fjorden är helt magnifik - jag som älskar vatten skulle så gärna vilja bo så jag kunde se vattnet. Drömmer mig bort...
  Kram J

  SvarSlett
 14. Det er aldri morsomt når ting ikke går som planlagt, spesielt når man har gledet seg til noe. Håper det snart går bedre med deg, virkelig....nåskal jeg også ta meg en tur ut for å nyte den fine høsten...varm klem fra meg.

  SvarSlett
 15. Hei Elin,vi elsker deg å vi elsker bildene dine å vi elsker bloggen din. Så synd at det ikke ble noen tur påd deg. Håper nakken din blir bedre og at turen blir en annen gang.Frisk luft å litt mosjon hjelper på det meste,å at man koser seg så godt man kan. Høres fryktelig ut å ha vondt i nakken.Håper du blir bedre snart.Har du ikke prøvd alternativ medisin? Akupunktur? Har aldri prøvd det selv men hører andre skryter av det.Så trist når sånt skal stoppe noe man har sett fram til. Jeg har lagra et av bildene dine,av nattbordet på det nye soverommet ditt. Syns det er sååå vakkert...Jeg lurer på hvor kreativiteten din kommer fra... og om du kan dele litt med meg. Ønsker deg en god,god dag tross alt. Godbedringklem fra meg til deg

  SvarSlett
 16. Så leit å høre at dere ikke fikk dratt til København... Ønsker deg god bedring!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 17. så synd du måtte gi opp turen!
  flere sjanser kommer!!!:)
  for et skjønt, romantisk soverom....
  god klem til deg!

  SvarSlett
 18. Huff nå må du ikke overanstrenge deg...ja det er bestemor edda...bloggen er en hyllest til henne som lærte meg alt.....og kan for at jeg ble den jeg ble:)så nå blir headeren slik tenker jeg...føler at det ble rett slik:)
  slapp av og ikke bruk hendene...
  eddaKlemmer til deg...med en touce av elin a

  SvarSlett
 19. Så kjedelig med avlyst tur da snuppa :S Håper anledninga byr seg igjen snarleg! :)

  Eg anar ikkje prisen på varmtvannstanken.. Har ikkje turt å spørje mannen enno :p men det vart vel nokre lappar tenkjer eg..

  Eg er forresten forelska i soverommet dykkar ;) hihi...

  Dagane mine er hektiske med mykje å gjere på jobb, og meir å ta til med heime ;p men eg har det fortreffeleg om dagen ;) Håper du snart blir frisk!! *KLEM*

  SvarSlett
 20. Så kjedelig med avlyst tur da snuppa :S Håper anledninga byr seg igjen snarleg! :)

  Eg anar ikkje prisen på varmtvannstanken.. Har ikkje turt å spørje mannen enno :p men det vart vel nokre lappar tenkjer eg..

  Eg er forresten forelska i soverommet dykkar ;) hihi...

  Dagane mine er hektiske med mykje å gjere på jobb, og meir å ta til med heime ;p men eg har det fortreffeleg om dagen ;) Håper du snart blir frisk!! *KLEM*

  SvarSlett
 21. Hei Elin
  Først, så koselig at så mange tittet innom bloggen din :) du har en virkelig flott blogg, med mye inspirasjon, nydelig skrevet ord, og ikke minst praktfulle bilder… Så synd at du ikke var i form til å reise, huff… føler med deg vennen ♥ og vet godt hvordan du har det. Vi må bare ta dagen slik dem kommer i forhold til kropp og helse – slik er det dessverre… Bra at du fikk en slik flott dag da, og koselig å sitte ute å nyte og været… FANTASTISK flott utsikt – ble sittende bare å se på det siste bildet, utrolig vakkert hos deg, Elin… Ønsker deg en fin kveld, her blir det snart tid for favoritt tv serien min, Criminal Minds :) Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 22. Håper enda flere får øynene opp for den fantastiske bloggen din!! Gleder meg over hvert innlegg. Trist å høre at du ikke er i form . bli bra og dra til København da. NYYYYDELIGE bilder. Og utsikten - ................det vakreste!
  Håper at du får sove i natt.
  Klem, J

  SvarSlett
 23. Hei Elin! Har nettopp oppdaget bloggen din som virker väre suuuuper. Utrolig vakker utsikt fra altanen din!!! Jeg får hjemlengsel når jeg se utsikten.... bor i Sverige, men kommer fra nordfjord. Veldig trivelig blogg. Kommer til å besöke deg ofte. Håper nakken snart blir bedre. Det finns hjelp å få. Hilsen norsk fysioterapeut i Sverige. ;))

  SvarSlett
 24. Hei anonym! Fysio er ein del av kvardagen min, går kvar eller annakvar veke og får hjelp med mine tre prolapsar :) Men akkurat no er engelen min oppteken, så eg har ikkje time før neste tirsdag... Takk for så fine ord! Velkommen tilbake!

  Klem E :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!