...

tirsdag 28. september 2010

Se! Hun interiørblogger!!! :)Hi-hi! :) Ja, ingen natur i kveld. Men eg har furunåler i trusa... Var på ein lett fjelltur, som enda i svabergskliing... Sånn er det når eg og mannen er impulsive, og skal gå råser som vi har høyrt om, men som ikkje vi veit kor går, og som plutseleg ikkje var merka når vi kom halvvegs. Dokke skal sleppe å høyre resten. Håper berre eg kjem meg ut av senga i morgen tidleg...

For i morgen skal eg ha ei spennande økt med fotografering. Har blitt bedt om å ta bilder av ein VELDIG flott gjenstand. Gleder meg veldig! :) Og så er det kjekt å bli bedd om hjelp! Har så smått byrja å tenkje på om eg kan få bruke fotograferinga mi til noko fornuftig i jobbsamanheng? Tenkte kanskje å tilby julekortfotografering til barn? Har så mange idèar, og mine barn kan sikkert tenkje seg å ha ein pause :) 

 Og midt oppi stoppen av interiørbilder, har eg fått rydda huset. Og ommøblert klart for vintersesongen. Tenkjer av og til, at no er lesarane mine gørrlei av dei same romma, berre med litt forandring? I alle fall dei som har lest bloggen min lengst?
Det er nok hovedgrunnen til ei bloggtørke? Har eg meir å by på no? (det er klart!) ;) 37 søte damer har meldt seg på GiveAwayen min, og for min del er det nok, men viss fleire har lyst på ei knaggrekkje av gamal plank, eit fint lerretsbilde med teikningar av tulipanar og tekst, eit nydeleg hjerte med tekst og bilde, og sandkakeformer... Trykk HER :)

No skal eg lese litt Knerten for lillebror (hi-hi), må vel lese om lillebroren i boka også, og etter det skal eg ingenting :) Berre kjenne på min stive nakke, og låke musklar etter århundrets forsering av ei ulendt li :)


See U!

Elin


13 kommentarer:

 1. Kutt ut, vert ikkje lei deg..
  Vakkert kvart eit innlegg enten det er natur eller anna..
  Me like ♥
  PS: måtte berre ha ei lita pause frå kontorarbeidet.. får stive musklar av det også, men ikkje frisk luft og sol..

  SvarSlett
 2. Liker alt jeg ser på denne bloggen, om det er interiør eller annet=)! Flotte bilder i dag også, du er så flink=)!! Håper du kommer deg raskt etter turen;)!

  Ha en fortsatt flott tirsdag=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Du burde absolutt tjene penger på fotograferingen din. Du tar jo så nyyyydelige bilder. Trodde vel egentlig at du jobbet som fotograf. Tror du kommer til å ha en stooor karriere innen fotografering. Carpe diem!

  Vakre bilder - igjen ;-)

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 4. Deilig bilde, Elin!
  Jaaa - du må bruke dine kunstner i jobbsammmengheng!
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 5. Fantastisk den benken der! Kan ikke få sett den nok! Med ny pynt eller samme:)
  Og lykke til imorgen! Spennende..
  Klem,H

  SvarSlett
 6. Gjeng no ikkje an å bli lei ta dissa flotte bilda dine Elin!!

  Ståo påo med det du gjer, for det e du nemmelig superflink til:)
  Å ej ha ikkje nølt ett sekund med å leige deg som fotograf:)Du kunna lett ha danka ut både den eine og den andre fotogtafen i distriktet! Ha en fortsatt god kveld, å tillykke med morgondagen:)

  Klem K.M.D:)

  SvarSlett
 7. Blir ikke lei av bildene dine...så fortsett å inspirere du. Ta steget og gjør noe ut av fotograferingen...utnytt ditt talent....klem

  SvarSlett
 8. Hihi trudde først det var meg du snakka om, hadde eit interiørinnlegg no sjølv, evigheter sidan sist....

  Ja, du burde absolutt bruke kreativiteten og tallentet ditt i jobbsamanheng!! Heier på deg der.
  Skulle ønske e kunne ha to eller kanskje tre jobber samtidig hihi, men det går jo ikkje.

  Flotte bilder av flotte ting!

  Klem fra ei sliten Marianne som har springe rundt på Moa etter gaver til mamma, som blir 60 i morga.

  SvarSlett
 9. Hahaa.. Håper ikke furunålene stikker for mye;-) Hørtes deilig ut med impulsiv tur.. KLemmer

  SvarSlett
 10. hahaha! Ser for meg furunålene...huff...får håbe du ikke er helt gul og blå imorgen tidlig! :)

  Kos deg imorgen med fotografering - er helt enig med det andre sier at du burde jobbet med foto - du har et helt unikt talent! Så jeg håper for din del at helsa er med deg fremover, slik at du kan få benytte talentet ditt i jobbsammenheng :)

  ps! Kan aldri bli lei av innleggene dine, jeg tror dette er den ene bloggen jeg vet om som jeg ville lest både med og uten bilder!

  Sov godt Elin!

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 11. Mmmmm lekre bilder som vanlig Elin. Å jeg liker musikken din. hehe

  Nattaklem fra meg ;o)

  SvarSlett
 12. Heia! Håper du går på to ben i dag, etter gårdagens tur i mark og li :) Av og til forsvinner stien i løse lufta...(speidererfaring).

  Sikker på at du kan ta supre julekortbilder. Jeg har tenkt mer enn en gang at du sikker ville tatt fine familie/kjærestebilder på kule steder.....har så lyst til å få gjort det en gang, for jeg blir så stiv og unaturlig på slik familiefotografering i studio. Trenger å tine litt og føle meg bekvem med fotografen for å slippe løs....

  Her sovnet storesøster midt i eventyret om Kvitreven som fikk besøk av en hund i gårkveld.

  Ha en spennende dag med fotografering! Det er så givende å holde på med noe man kan fortape seg helt i :)

  Klem Moccamamma

  SvarSlett
 13. Herlig med furunåler i trusa, hihi! Vakre bilder igjen, Elin, og selvfølgelig skal du jobbe med skriving og foto - er spent på å vite mer om hva du har funnet på!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!