...

onsdag 22. september 2010

Litt meir frå stova, og tips om nettside med nydelege møblar laga av drivved :)For eg hadde ei veldig merkeleg oppleving for nokre veker sidan. Det var rett etter at eg hadde lagt ut innlegget til NIB, som eg skreiv om i går. Mannen i huset ropte på meg, han las Dagbladet på nettet, og hadde funne eit innlegg om nokre som laga møblar av drivved, Drivved.no.Veldig flotte ting, eg las reportasjen, og supte til meg masse inspirasjon! :) Rett etterpå gjekk eg inn på bloggen, der eg fann ei hyggjeleg helsing frå ein mann som heitte Ole. Han lurte på om han kunne bruke bilda av sengegavlen min på nettsida si, han laga møblar av drivved...  Eg trykkjer på linken, og kjem til SAME adressa som eg akkurat har vore inne på... Grøss og gru! Går det an? Skjebnen? Eg anbefaler alle eit besøk inn der, kanskje vil akkurat du ha noko laga? Eg har ei laaang ynskjeliste!!! :) 

Synes det passer å nevne dette i dag, i og med at eg har tatt bilder av noko anna eg har laga sjølv. Ikkje no, men eg håper det er OK at eg viser det igjen? Bordet på bildet er laga av same materialane som sengegavlen. Stova blir stadig meir lun, i dag har eg flytta på ting ved tv stolane våre. Det er slik dei står til vanleg. Nye bilder har fått kome på plass i det gamle vinduet, og jammen sneik madonnaen seg med ;) Eg trur eg må ynskje meg fleire slike, sidan den eg har, stadig flyttar seg rundt i første etasjen!That`s all folks! :)


Håper onsdagskvelden din er fiiin!

Klem
Elin


24 kommentarer:

 1. Jeg er blitt fasinert av divved.no, i og med at jeg har vunnet en stige der i fra:DDDDD Samme dag som jeg vant den, kom det artikel både på Dagbladet.no og et annet sted. Jeg har sengegavel av reedwood, så det er litt vanskelig og få den til og se ut som drivved. Derfor liker jeg veldig godt sengegavelen din:DDDD Den benken deres var rå-fin:DDDDD Klemz

  SvarSlett
 2. Lei av.. Å, nei laaangt der i frå..
  Er berre så fasinert av alt du får til..
  Stor klem på ein heilt vanleg onsdag:-)

  SvarSlett
 3. Så flink og kreativ du er! Kjempefint bord, og vakre og stemningsfulle bilder!

  Ha en koselig høstkveld:)

  SvarSlett
 4. Wow så fint du har det hjemme! Og sengegavlen din er virkleig lekker:-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Du har det bare så fantastisk fint. Blir aldri lei av å se på det ;-) Ja, jeg mener bestemt at enhver husstand bør ha minst en Madonna. Selv har jeg fire....fordelt litt oppe og nede. Så..ikke dumt å ønske seg en til. Man kan aldri få nok Madonnaer ;-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Lekkert bord og nydelige stemningsfulle bilder.

  Du har et vakkert hjem fullt av herlige detaljer ♥

  Ha en nydelig onsdagskveld ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 7. Du det med drivved-mannen var ganske vittig:) Jeg leste også artikkelen i dagbladet og jeg tenkte på deg! Dette med sengegavlen var jo ikke en ny ide. Det hadde jo du på rommet ditt:) Gøy! Bildene du viser her er fine. den "kommoden" med vinduet oppå var bare super fin. Og den har dere laget selv? Heiane meg. Regner med at bildene som er inne i vinduet er det du smo har tatt. Det er nydelig satt sammen! Og du har jo hatt mange innlegg jeg ikke har fått med meg! Så jeg har kost meg! Håper formen blir bedre for hver dag!...og tusen takk for hilsener inne hos meg:)
  Klem,H

  SvarSlett
 8. fantastisk flott Elin:)
  Jeg blir bare mer og mer imponert jeg og hjemmet deres er så "behagelig" å se bilder av, fant ikke noe bedre ord akkurat nå-

  Håper du nyter høstkvelden, det gjør vi:)

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 9. Fine bilder og flott med drivved...også den sengegavlen din. Skal suse inne på drivved.no etterpå nå for har ikke vært der. Takk for tipset:)

  Ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 10. Helt utrolig hvordan skjebnen trår til sånn plutselig! :)

  Bordet hadde jeg aldri kommet på var hjemmelaget..det er alldeles nydelig, sjarmerende og vakkert! Sånn kunne jeg tenkt meg! Har du noen framgangsmåte....? hvordan får du treverket til å se slik ut..?

  Vel, navnet på bloggen din er ihvertfall helt på sin plass - man drømmer og drømmer og drømmer når man scroller her hos deg. Skulle ønske at du kunne vært her og tatt deg av mitt interiør :))

  Ha en fin kveld Elin!

  SvarSlett
 11. Vi blir så facinert over alt det du gjør og viser!!:) Hjemmet deres ser så behagelig ut:)

  stor klem:)

  SvarSlett
 12. Heisann,jeg måtte jo inn på den sida der,gurimalla sier jeg bare.Så fint det er med drivved.NYYYYYYDELIG! Men tror ikke det passer helt hjemme hos meg,men et sånt spisebord i drivved, det hadde vært noe det.Klem til deg Elin

  SvarSlett
 13. De er på facebook også...så masse fint og mye inspirasjon. Har hatt dem lagret en stund jeg,og titter ofte innom:-)
  Så flott det skapet var...skikkelig etter min smak!!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 14. Herlighet kor VAKKER den stua di har blitt!!! Masse fine ting fra Emmas og ikkje minst heimesnekra. Du har virkelig tallent, vennen. Flotte bilder også.

  Håper nakken er god mot deg idag. E er fotsatt hanglende, kjedelig å ikkje ha energi altså..

  Klem!!

  SvarSlett
 15. Det er såååå vakkert hos deg Elin!

  Klem,Hanne

  SvarSlett
 16. Seriøst, DER var jeg helt sikker på du hadde vært inne og myst. :o) Jeg liker veldig mye av det de har der inne. De blir brukt en del i pressesammenheng, blant annet var det de som sto bak den flotte sengen som var avbildet i H&M sin sommerkolleksjon (den ved sjøen). Det har stått skrevet mye om de det siste året. Så morsomt at han var interessert i sengegavlen din! Den er jo bare TØFF!
  Jeg har flyttet sengegavlen vi hadde på soverommet, over til det nyoppussede gjesterommet. Den passet fint inn der. Så nå? Nå må jeg lage meg en ny en! Det er gøy å lage sengegavler. Men, drivved blir det nok ikke. Litt vanskelig å få med Mr. Sunhome på det, dessverre.
  Men i stuen derimot... Vent å se...

  Takk for koselig hilsen fra deg. ♥♥♥ Jeg blir så glad når jeg ser du har vært innom!

  En goood kveld ønskes fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 17. OBS! Nå glemte jeg å skryte av bildene dine i dag. Vakre! Digger de to stolene og måten du har satt det sammen på.

  Willie

  SvarSlett
 18. Det er kunst, Elin!!
  I LOVE IT!
  Hjerte fra Jannicke

  SvarSlett
 19. Ka, fekk eg ikkje klem!??!
  Vil gjerne kome ein tur, om du vil ha besøk? Kanskje i helga om du er heimee? Evt fototur om du klarer og om været er bra..

  Sitt og lure på ka bilde e skal stille ut.. Alnes eller Larkollen?

  K-L-E-M !!!

  SvarSlett
 20. Hejsan!
  Du har ett så underbart vackert hem och dina bilder är alltid så ljuvliga.
  Kramar från Raina

  SvarSlett
 21. Hei, Elin
  For en nydelig blogg du har - personlig og vakker. Har sittet og scrollet og skumlest leeeenge. Fantastiske bilder, jeg ble helt fjetret. Har blandet deg sammen med en annen Elin, men det spiller ingen rolle. Legger meg til som følger og bloggen din i listen min, så finner jeg den igjen. Takk for titten. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 22. Heia.

  Knallfine bilder Elin! Å dere har det nå så vakkert hjemme. Fine tips.

  Nattaklem fra meg. ;o)

  SvarSlett
 23. Heisann...
  ja dette ar jo gøy......men synes du skulle promotere din egen produksjon:):)nyyydelige bilder...å ja..så det var noen som betvilte at du hadde det slik på soverommet ....merkelige folk:)
  kos deg og håper alt er vel....i dag skal jeg være barnevakt for ei lita jente på 4 år:)Det er så koselig.....og så skal jeg spraye en del:)
  Takk for go kommentar om veggen min....:)
  eddaKlemmer til deg

  SvarSlett
 24. Veit du.. eg har tenkt på ein ting ganske lenge no; vi to burde møtast. Det kjennes berre rett!
  Med fare for å gjenta meg sjølv: Bileta du viser er heilt fantastiske:)

  (send meg gjerne ein mail)

  Anita

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!