...

lørdag 25. september 2010

Interiørbilder frå året som gjekkTusen takk for uendeleg mange flotte kommentarar i går! For ei oppleving å kome heim seint i går kveld, å få lese så mykje godt om bloggen min! Eg er rørt til tårer! I dag skal eg skrive minimalt :) 
I dag vil eg berre mimre, og eg veit ikkje om det er interessant i det heile tatt?
Men her kjem eit ras av bilder, kronologisk!
Og slik kunne eg ha fortsatt i dagevis :) Alle bilda her, er henta frå blogginnlegg som finns på dei to bloggane mine. Eg er desverre ikkje flink å merke innlegga, slik at dei kjem opp på hurtiglinkane til venstre.

Eg har trekt ein vinnar blant kommentarane i går kveld, og det er ei stor glede å kunne gi vekk dette vakre trykket, og seks gamle sandkakeformer til LykkeLise! :)
Trykket er frå Anne, Emmas Verden :) 


Ha ein vakker laurdag!

Klem
Elin

20 kommentarer:

 1. Great photos and inspirations!
  Have a nice weekend,
  Yvonne

  SvarSlett
 2. Disse bildene er tatt av en fotograf i ypperste klasse- en fotograf som har blikket og kreativiteten til å treffe et publikum midt i hjertet! Bildet av jenten på kjelken og de slitne skiene med sekken er favorittene. Vær så snill å fortsett med å berike meg!
  Beundring fra Jannicke i Bergen - som i dag bader i sol!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!
  En flink fotograf & en fin blogg
  Takk for at du lar oss titte innom.
  Ha en flott lørdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte bilder Elin...Herrlig start for meg på en lørdag,Elin med draumesidene.Ønsker deg en strålende fin helg.KLEM

  SvarSlett
 5. Helt utrolig vakre bilder...
  At ikke du har fått oppdrag, skjønner ikke jeg.. Du har sansen for detaljer og det lille ekstra ;)
  Fortsett med det vennen..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 6. For noen flotte, inspirerende bilder! Har folk det virkelig så fint? Det er bare mimring du driver med nå - ikke noe avslutning, sant?

  Ønsker deg en fin lørdag!

  SvarSlett
 7. Ååååååå,for en nytelse!!!!!!!!!!
  Tove:)

  SvarSlett
 8. Wow, for noen fantastiske bilder. Du er helt utrolig. Her kan man bare drømme seg bort og se og se og se og.... Vakkert!

  SvarSlett
 9. Hei!!! ser ut som det er det grove, det råe og det grå du trives med:DDDD Jeg liker det:DDDDD En herlig kontrast til alt det hvite og romantiske. Jeg trenger det det mskuline og det feminine, det råe og det romantiske. Kontraster får frem det vakre i begge delene. Klemz

  SvarSlett
 10. Gratulerer med jubileum Elin! En fantastisk samling med bilder over her!! Er støtt og stadig innom og titter, selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen spor etter meg. Ha en god helg!

  SvarSlett
 11. Flotte bilder Elin.....
  ha en kos kveld....
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 12. Alle mine favorittbilder i ett og samme innlegg - takk, Elin!!

  SvarSlett
 13. Hei Elin,jeg lover,jeg skal dra til legen,negynner å merke det på formen å at jeg ser sliten ut..Ikke gøy! Du var vel ikke streng nok sist gang, men nå skal jeg høre etter. Håper du å din familie får en koslig søndag sammen.Klem

  SvarSlett
 14. Så masse fine bilder da, moro å se Elin. ;o))

  Nattaklem fra meg.

  SvarSlett
 15. FANTASTISKE bilder:):) We love you:) Og beundrer deg!! Igjen, vi er SÅ imponert over deg:):) Vi vet hvertfall litt hva du går gjennom.. Men, aner jo ikke om vi har det like tøft som deg! Er jo bare en av oss tvillingene som sliter med kroniske smerter, men det er tungt å se hvor vondt hun har det. Vi føler med deg, og du er alltid i våre hjerter:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 16. You can dance....og du kan virkelig lage en vakker og inspirerende bilde kavalkade. Du er unik!!!!
  Klemzzz

  SvarSlett
 17. Hei :) Lurer bare på hvor den skjønne grå luen er fra? Den som den søte jenta har på :)

  Nydelig blogg du har! :)

  Hilsen Kamilla

  SvarSlett
 18. Hei Kamilla! Hua er frå Lisbeth Dahl, med tilhøyrande skjerf! Og det er veslemor i huset som er modell :) Dette er eitt av bilda vi brukte på julekorta i 2009 :)

  Ha ein fin kveld!
  Klem E :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!