...

søndag 5. september 2010

Løveføtter og nattbordet av mursteinEg fann nokre skattar i går. Under masse gamle rør og ting og tang, dukka det opp 4 nydelege løveføtter, som var plukka av eit badekar som enno stod i rommet. Etter støvsuging og vask, vart dei til vakre skulpturar. To av dei har fått plassar på soverommet. Patinaen danna av rust og gammal, grøn farge, er ubeskriveleg vakker!


Eg har fått enorm respons på innlegget til konkurransen til NIB. Dette er eg veldig glad for! Tusen takk til alle saman! Har fått ein del spørsmål om soverommet, og tinga som er der. Tenkte berre eg skulle nevne, at eg sjølvsagt ikkje har noko imot om nokon vil kopiere sengegavlen, eller nattbordet!Eg bloggar for å dele idèar, og kunne inspirere andre!


Håper du har ein fin søndag!

Klem
Elin8 kommentarer:

 1. Takk for du deler, Elin :)

  Ønsker deg ein deilig dag i dag :)

  Godklem :)

  SvarSlett
 2. Det soverommet ditt er bare fantastisk:)

  Håper du nyter fineværet vi har for tiden. Det gjør jeg:) Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig! Du er flink til å bruke ting på nye måter;-) Vårt første bord besto av malte lecasteiner og en stålplate vi fant i grøften, men med årene har vi liksom mistet litt av kreativiteten! Takk for inspirasjon!

  God søndag!

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Så stilig nattbord :-) Har ett bord av en pall som jeg fant i mjøsa så er altså en drivpall :-) hehe :-) Denne har jeg brukt lecablokker som "bein" :-) Men var MYE finere med murstein :-) Synd musstein ikke finnes i større str .


  Ønsker deg en flott søndag :-)

  SvarSlett
 5. Så fint du har det!

  Mens jeg leste innlegget kom det plutselig musikk ut fra PCen. Artig!

  Sånn vil jeg også ha!

  SvarSlett
 6. Hei,Elin.Ikke noe rart at du har fått stor respons på soverommet.Det er gjennomført og lekkert.Løveføttene passet perfekt inn.Ønsker deg en fin uke.Klem

  SvarSlett
 7. Hei du:)

  Tusen takk for din veldig vakre og skjønne kommentar inne hos oss!! Den var så fin at vi begynte å tenke veldig :) Du kan jo kanskje lese vårt siste innlegg hvis du vil?

  Nydelige løveføtter:) Hvor gamle tror du de er?:)

  Klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder du viser, både her og i innlegget over:)
  Jeg har tatt meg den frihet og laget meg et nattbord av murstein, det ble ikke på langt nær så flott som ditt, men det duger:) Tuuuuuusen takk for inspirasjonen søte du!

  Klem:)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!