...

tirsdag 21. september 2010

Soveromsproblematikk?Det var ei spennende overskrift? :) Det dreier seg om interiør! Og soverommet vårt. Eg har aldri fått takka skikkeleg til alle som skreiv fine ord i innlegget mitt som var med i NIB`s siste konkurranse. Det var rett rørande korleis folk engasjerte seg for min del, etter at eg ikkje kom til finalen. For min del var det heilt OK. Det at eg slutta å blogge same dagen, hadde med helsa mi å gjere, det var ingen protest! Men takk for helsingar her inne, på FB, og privat. Det eg stussa på, var at eg fekk følelsen av at soverommet ikkje var funksjonelt nok, at det berre var dandert for bilda sin del. Dette fekk eg høyre i etterkant. DET stemmer ikkje. Eg har det slik som det ser ut på bilda. Ikkje så ryddig og strøkent heile tida! Eg reier sjelden opp senga så bra, men eg likar soverommet best, når alt ser OK ut. I dag har eg skifta over til vinterdynene, og tenkte at eg skulle ta nokre bilder, berre for å vise, at vi har det faktisk slik. Far i huset lesser sine klede opp i korgstolen, og har ein del bøker og blader framfor senga, eg rotar mest på badet :) Men huset vårt er fullt "leveleg", trass i mine til tider ekstreme påfunn. Så var det sagt :)
Dessuten har ein del kjentfolk vore innom dette rommet, etter å ha sett det på bloggen. Så eg har nok ordna litt ekstra siste vekene, i frykt for at nokon skulle kome uventa på besøk ;)))

Det blir nok ekstra godt å leggje seg i kveld, med "ny" seng!


Have a nice evening!

Klem
Elin


19 kommentarer:

 1. Tipper dere sover godt der.....harmoni er det ordet som slår meg....ha en fin kveld....klem

  SvarSlett
 2. Ser skikkelig romantisk ut, soverommet deres. Får en følelse av å sveve litt når jeg ser den sengehimmelen som er så florlett. :) Stilig!

  SvarSlett
 3. Jeg ikke annet enn ELSKER soverommet ditt - helt nyyydelig er det!!! At det er flott stylet er vel ikke noe ulempe, og at soverommet er funskjonelt akkurat som det er, det er jeg ikke det minste i tvil om... Å se bildene fra soverommet ditt, har ikke gjort annet enn å inspirere meg veldig! Planlegger å gi mitt eget soverom et lite løft - litt maling og bort med de mørke soveromsmøblene - jeg vil ha lyset INN!

  Ha en fin kveld videre vennen, og søte drømmer i draumesoverommet ditt!!!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Hei,Elin.Har sagt det før,men jeg synes soverommet er helt nydelig.Liker så godt blandingen av det sarte og det rustikke.Håper formen er bedre.Klem

  SvarSlett
 5. hei hei
  soverommet er bare såååå lekkert
  jeg spør meg - hvorfor henger folk seg opp i om det er funksjonelt..
  er vel det samme det så lenge den som bor der er fornøyd. I følge min svigermor så er visst ikke jeg så funksjonell - men pyttt sann - jeg og mine trives med sånn som vi har det. Så stå på Elin stæsj ivei
  det blir KJEMPEFINT :)
  ønsker deg en flott kveld
  klem anita s

  SvarSlett
 6. Nydelig! Du e så flink til å mikse det rustikke med det romantiske, og få det til å sjå harmonisk ut. Kan tenke meg at det blir herlig å legge seg i kveld. Ha ei fin veke videre! Klem

  SvarSlett
 7. Ein draum av eit rom..♥♥
  Og funksjonelt for kven, det er no du og han som har rommet..
  Nei, nyt det vakre rommet dokka!!!

  SvarSlett
 8. stemte ikke på finalistene, hadde nemlig tenkt å stemme på deg..
  klem,magny

  SvarSlett
 9. Jeg synes det var super nydelig jeg! Noen har noen meninger om alt. Skjønner egentlig hvorfor så mange reagerer for soverommet for mange har kun en seng og nattbord og ikke tenker en gang på og gjøre det romantisk. Soverommet er nesten det viktigeste rommet i huset for der skal man kunne finne ro og hvile. Og det tror jeg du og mannen din gjør. Er helt nydelig.
  Ha en fin kveld!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 10. Hei vennen! Ja, det var det første e tenkte på, hihi, neida e skjønte det var pga helsa. Kor det går med de no da?
  E hadde ei strålende fin veke i Oslo/Larkollen, men slit no litt med småsjuka no da. Ligg berre og sløva og venter på energi!

  Nydelige bilder av det nydelige soverommet -blir berre vakrare og vakrare. AT du får det til! Kom og hjelp me og...!? Har forresten endelig bestemt me for gardiner på stua, og kjøpe dei og. Trur det blir fint! Mykje lunare iallefall, og vil mjuke opp litt dei harde linjene.

  I helga er det Skodje- dagane med loppis og fotoutstilling (fotoklubben). Gleda me!

  No er det natta her...zzz..

  stor klem!!

  SvarSlett
 11. dere har jo det flotteste soverommet da!!! nå er jeg straks på vei til å legge meg - første natt med vinterdyne igjen! deilig

  klem beate

  SvarSlett
 12. Jippii! Tenkte ej sku berre inn å sjekke om en velfortjent pause var over..hihi..å det va den:))
  Å gla vart ej!

  Åsså med maaange innlegg å fantastiske bilde å teksta:) Liker!! Du e bra flink Elin. Treng ikkje bruke peng på dyre interørblad lenger, vi har jo deg:)Kan sitte å kike å få inspirasjon leeeenge på blogge din.

  Klem fra KMD :)

  SvarSlett
 13. Hei hei
  Soverommet deres er en drøm. Skulle ønske vårt så sånn ut og men nei. Ikke enda ihvertfall.
  Jeg må innrømme at jeg av og til stusser litt på valgene de tar i NIB, men er visst ikke alene om det skjønner jeg.
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 14. Hei Elin

  Hyggelig at du har lyst til å kjøpe to nye trekk med skrift. Jeg har to hvite igjen.

  Jeg har ikke tid til å drive nettbutikken min videre, da det er alt for mye spennende som skjer med andre prosjekter. Tenkte derfor at du kunne få dem som en liten hilsen fra meg. Det er bare å sende meg adressen din.

  Ha en strålende dag videre!

  Beste hilsen

  Franciska :-)

  SvarSlett
 15. Soveromsproblematikk sa du? Det ser ihvertfall ikke slik ut! Håper det går bra med deg! Nydelig soverom. Klem!

  SvarSlett
 16. Soverommet ditt er fortsatt et drømmerom! Glem det med stylet for anledningen......du startet jo med blankt gulv i starten av august...der himmelen speilet seg....har ikke blitt blanke gulv på meg enda :)

  Jeg skal montere ny seng i dag....og så får jeg se hvordan rommet utvikler seg etter det....

  Ha en fin dag!

  Klem Moccamamma

  SvarSlett
 17. Kjære Elin!
  Først og fremst - jeg liker ikke å lese at kroppen ikke er snill med deg:( Håper du har det litt bedre nå og at våren kommer fortere enn du aner.
  Du er som meg du - må ha soverommet ordentlig. De bildene jeg har algt ut av vårt er også sånn det er stort sett hele tiden. Et par bøker på min side og en bukse på dansken sin kan man jo se, men bortsett fra det så. Soverommet deres er bare fantastisk nydelig, som en eventyrverden!
  Hilsener fra meg går veldig i rykk og napp om dagen. Har mange prosjekter på gang og har ikke nok timer i døgnet...
  Håper du har det fint kjære venn.
  God Elinklem!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!