...

mandag 6. september 2010

Blått eventyr...Måndag, blå, blå himmel og ei fantastisk sol som velsignar oss med varme strålar... Naturen kan vel ikkje vise seg frå ei vakrare side? Og eg har ein blå draum i gangen min. Eit blått eventyr... Og eg er så heldig å ha fått det vakraste bord... Ser ein tendens til at Draumesidene inneheld meir fargar? Og det er tpisk meg. Eg forandrar på uttrykket heile tida interiørmessig. Detaljane skiftar etter årstid, og humør. Akkurat no treng eg oppmuntring, og energi. Og kva passar vel bedre enn fargar og ei nydeleg interiørbok? Kjøpte boka hos Emmas Verden på fredag, og eg har enno ikkje sett meg ned for å nyte. Det skal skje i ettermiddag, med andakt! Har sett mange bilder rundt om av denne. Men når blåfargen på omslaget på boka er nøyaktig lik blåfargen på bordet med så nydelege detaljar; ja då måtte eg berre ta bilder av henne eg også. I formiddagssola i gangen. Ein ny vinkel i huset, og det var no litt artig det også?

Sitt og lurer på om eg ikkje skal ta litt til bilder i gangen, er jo ei stund sidan sist? Og no må her vere mange nye lesarar? Teljaren stoppa på to og eit halvt tusen unike treff sist veke...  Kven er dokke alle saman??? :))) Eg som ikkje klarer å følgje opp noko som helst, og så blir eg velsigna med slikt storbesøk! Tusen takk til alle tjue nye følgjarar som la seg til også! Eg er beæra! Eg håper at dokke alle blir skikkeleg susete, eventyraktige og drøymande av å vere her inne hos meg! :) Om nokre veker er Draumesidene eitt år. Dette er beste presangen eg kunne fått, og eg håper mange vil vere med å feire!

 Og det må vere oppmuntringa mi denne måndagen;

Lev Vakkert

Ikkje berre interiørmessig, men ellers i livet også.


God og takksam klem
frå
meg

Elin

♥♥♥


8 kommentarer:

 1. Nydelig bord vennen, den fargen var spesiell:) Fint å se noe annet enn hvitt her inne:) Jeg er faktisk klar for å male noen av møblene her i litt andre farger jeg også.

  Også ønsker jeg meg den boken der..Lev vakkert...håper noen leser mine ønsker her;) hihi..

  Ha en flott dag:)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Hei på deg vennen!
  Du kan bare glede deg til å sette deg ned med den boken - helt herlig er den. Selv kjenner jeg at jeg nesten bobler over av inspirasjon når jeg ser i den - blir aldri mett... :o)

  Ønsker deg en vakker mandag videre!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Heisann :)
  ja..jeg synes det er litt mere spennende med litt farver og kontraster i interiøret...farvene kan gjerne være litt duse:)
  Flott bord....har ikke den boken ennu..men ønsker meg:)
  nyt dagen der over:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Et helt nydelig bord! Ikke rart det er mange innom hos deg - kjempekoselig blogg. Nå har jeg også lagt meg til som følger.

  SvarSlett
 5. Først - takk for kommentar! Veldig koselig :) så må jeg igjen si -for noen NYDELIGE bilder du tar!!! åååh, jeg skulle vel ønske meg din kreativitet, du er så flink :))

  Ønsker deg en fin ettermiddag videre, Elin ;)

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 6. Hei og tusen takk for gode råd om fotoapparat!! Du har igjen tatt fantastiske bilder! Nydelig blåfarge på bordet! Og boken står på min ønskeliste også. Ønsker deg en fin kveld med boken din. Klem fra Hjørdis.

  SvarSlett
 7. Pent lite bord. :o) Også blått da gitt. Fiiint å se litt farver også. Det er vel slik de fleste har det, man trenger å skifte litt etter årstidene.
  Ha en deilig kveld, Elin!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Det var en nydelig blåfarge du har malt det bordet i! Hva heter den?

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!