...

mandag 30. juli 2012

Eg har ein "lykkeblogg", HELDIGVIS!Har du dagar då du vil gi opp?

Har du tankar om at alt du gjer blir feil, sjølv om du gjer ditt beste?

Har du følelsen av at smertene i kroppen din aldri vil ta slutt?

Då kan du ane korleis eg har det akkurat no...

Ein ny nedtur som har vore der siste månaden.

Difor betyr bloggen ekstra mykje.

Kommentarane.

Smila.

Og eg er veldig takksam!

Eg bloggar sjølv om dagane er vonde.
Det får meg i gang. Får tankane over på andre ting.
Tilbakemeldingane har løfta meg framover i juli.
Har halde meg fokusert i snart 3 år.

Ein lykkeblogg, heldigvis!

Og kanskje blir morgondagen bedre?
Eg vel å konsentrere meg om det som er bra.
Eit skritt om gangen. Dag for dag.
Sakte framover. Meinhalde på håpet!
Aldri gi opp!

Håper det er greit for samfunnet at desse personlege tinga ikkje behøver å bloggast om? Håper at eg kan få behalde bloggebobla mi, som fungerer som medisin for meg. Håper at dette ikkje skadar andre menneske? At eg fokuserer på det eg ser på som kreativt og oppbyggjande? At eg til og med gleder og inspirerer andre som kanskje har det like shit som meg? For det er nok å streve med i samfunnet ellers når ein er sjukmeld på femte året... Eg vil helst ikkje snakke om det her inne. Dette er

DRAUMESIDENE
mine, ein interiørblogg, ikkje ein blogg om
4 prolapsar i ryggen


Elin

 Mitt bidrag i debatten som pågår, om at bloggarar ikkje
framstiller liva sine slik som dei egentlig er.


23 kommentarer:

 1. Jeg synes du skal fylle bloggen din med akkurat det du selv vil! :) Jeg forstår egentlig ikke den debatten som pågår, at noen på død og liv mener at man må blogge om absolutt alle aspekter ved livet for at bildet skal være "ekte" og "virkelig". Så klart det blir feil om man prøver å fremstille livet sitt fundamentalt annerledes enn det er, f.eks påstå at man er millionær hvis man ikke eier nåla i veggen. Men du ER jo opptatt av interiør og flink blogger attpåtil, og dermed er dette en del av din virkelighet. Du har valgt deg et tema for bloggen, nemlig hovedsaklig interiør, så da er det bare naturlig å holde en rød tråd? Det er jo et kjent "eksperttips" om blogging; holde en rød tråd slik at ikke leserne blir forvirret og faller fra. Jeg har også tatt et valg om å holde meg til få temaer, kunne nok fylt bloggen med alle mulige problemer vi som familie har støtt på de siste årene, men i bloggen vil jeg ha fokus på det som fyller meg med energi! :) Ønsker deg en strålende dag! Her østpå skinner solen og da blir ihvertfall jeg lettere til sinns! Klemmer

  SvarSlett
 2. PS: Et boktips er Lykkeprosjektet (The Happiness Project, mange uker på NY Times bestselgerlisten) såpass dyp og givende at jeg hørte den på lydbok da jeg var innlagt i fjor sommer med netthinneløsning, og lurte på om jeg ville bli blind på det ene øyet. Men samtidig såpass lettlest at den også kan være strandlektyre.

  SvarSlett
 3. A dream

  A dream is something
  That’s completely you

  A dream is something
  For you to do

  A dream is something
  To try and strive for

  A dream is something
  That could be more

  A dream is something
  You can do anytime

  A dream is something
  That doesn’t have to rhyme

  A dream is something
  That comes from above

  A dream is something
  About peace, hope or even love

  A dream is something
  That you don’t have to share

  A dream is something
  That you can tell anywhere

  A dream is something
  That is totally true

  …but only if you want it to

  By Monica Hinson

  Keep dreaming:-) Klem Evie

  SvarSlett
 4. Hei!

  Må si jeg synes det er veldig godt å lese slike innlegg inni mellom. Jeg vet jo veldig godt at alle mennesker opplever tunge tider, men noen ganger føler man seg uansett veldig alene om det. Da er det godt at noen tør/vil/klarer å sette ord på det som er vanskelig også. Trenger ikke sies i hvert innlegg da. Hihi.

  Men jeg støtter deg i at bloggen din skal være et godt sted for deg å være - hvor du kan spre inspirasjon og glede - eller bare akkurat det du vil :)
  Samtidig skal det være rom for et lite hjertesukk i ny og ne. Det er lov. FORDI her er så mange mange gode mennesker i denne bloggverden som legger igjen varme, gode ord - som kan løfte deg opp når du føler deg nede. Det VARMER jo mer enn sommersola! ;)

  Ønsker deg en GOD dag :)

  SvarSlett
 5. Den som bloggar eig sin eigen blogg, og bestemmer kva den skal innehalde, og gjer det fordi det er givande. Du har ein flott blogg, og så bra at den også er til hjelp! Eg har ein handarbeidsblogg, og blir veldig inspirert av andre bloggar, -med mange ulike tema. Ønskjer deg riktig god betring, -sjølv om eg forstår at det er frustrerande å slite med helsa i så lang tid. Eg gleder meg til å følgje bloggen din vidare;)

  SvarSlett
 6. Akkurat det tenker jeg og! Ikke ser jeg noe poeng i å klage mye eller lese noe særlig om klaging. Det er ikke nødvendigvis realisme som fører verden fremover, men fokus på de gode tingene. Stor støttende klem fra Ellen

  SvarSlett
 7. Fortsett å drøyme.
  Bloggverda treng deg!

  Den største klemmen!

  SvarSlett
 8. Jeg er så enig med deg Elin. Bloggen skal være et fristed. Den skal gjøre en glad. Den skal være en flukt fra en tung hverdag. Nå er jeg i grunn ganske selvmotsigende siden jeg til stadighet skriver om den tunge ventetiden vår. Men det er fordi jeg velger det, og fordi jeg har vel en hverdagsblogg med tyngde på interiør. Føler jeg har det i hvert fall, så får de som er innom meg selv velge;) Noen ganger er det vanskelig å være bare positiv og ønsker man å skrive om det så gjør man vel også det. Ingen skal bestemme hva en skal skrive om i sin egen blogg. Jeg elsker å se bildene dine og lese om det du oppnår med bloggingen din. Og om du skriver om dårlige dager så er det lov til det!!
  Mye babbel fra meg, men ville bare si at jeg er helt enig:)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 9. Hei...en liten hilsen fra Molde....heldig er vi som trekker lykkeloddet hver gang vi får lese et nytt innlegg fra deg.Vondt å høre at du sliter...og noen ganger er det nødvendig å få det ut....en gang ble jeg spurt om hvilken blomst jeg sammenlignet meg med...Løvetann sa jeg...et ugress som ingen liker,bryr seg om.........Ja men sa vedkommende...det er jo helt feil....Løvetann er jo av de sterkeste, rak i ryggen, vokser igjenom alt, er sterk og lyser opp over alt.......Jeg tror du er en Løvetann.....du gir ikke opp,,,,gleder og inspirerer oss, selv om dagene dine kan være vanskelige.....ønsker deg alt godt.....Har kikket inn hos deg selv om jeg har vært på ferie ute i verden....ja bare til København og Gøteborg da.....har leita etter Tine K....men ikke så enkelt å finne......Du gjør det faktisk sånn at jeg gleder meg til å lage litt eftersommer i hjemmet mitt....gyldne toner....slippe opp litt sommer feeling....Så var det klemmen da, i dag er den på begge sider.......Kirsti S...fra fjaceboka....

  SvarSlett
 10. Stå på Elin, bloggen din er ein kjempeinspirasjon for meg og mange, mange andre :)

  SvarSlett
 11. Du er så flink til å skrive det du tenker. Fint innlegg i debatten. Ganske lei selv av alle kommentarene fra de som ikke uner meg min friplass og mener at bilder fra de ryddige krokene i huset er løgn... Alle trenger et fristed!!
  Stå på videre! Klem

  SvarSlett
 12. Synes bloggen din er helt nydelig jeg, liker å drømme meg bort selv jeg:))¨
  Har hatt noen tøffe år selv, og har og valgt å blogge (mest mulig) om de fine tingene i hverdagen:)

  Klem

  SvarSlett
 13. Flott innlegg elin!!
  Bloggen din er som en lykkepille, hi,hi...
  Her koser jeg meg!
  takk for inspirasjon

  Klem

  SvarSlett
 14. Fortsett med det du vil skrive om! Stå på,er kjmpeglad for at jeg har lagt akkurat deg til min blogg:)) Nå har du ihvertfall gitt meg nok inpirasjon til og fortsette:) Stor klem fra lille meg

  SvarSlett
 15. Er en av de som er innom i ny og ned og koser meg med din vakre blogg. Har som deg slitt med sykdom i mange år. Noen ganger er jeg nok litt nede og uttrykker det i bloggen min, men stort sett fokuserer jeg på andre ting der inne. Det er mitt fristed. Forstår ikke denne debatten jeg, er det ikke opp til hver enkelt hva man gjør med bloggen sin? Ønsker deg alt godt, klem fra Lene.

  SvarSlett
 16. Heisann.

  Så sant som det er sagt. Å kunne fokusere på de tingene som gir en glede, får tankene vekk fra den til tider vanskelige hverdagen som er på plass igjen i det øyeblikket pc en lukkes. Et sted hvor de fine og gode tingene kan fokuseres på... Det er lykke det.

  Takk for et lite innblikk i ditt liv.
  Hilsen Eline ;)

  SvarSlett
 17. Takk for at du deler :)
  Er såå uendelig glad for at du tross sykdom og vondt dager velger å fokusere på interiør og at du til og deler med oss - du inspirerer alltid!
  Din blogg er den jeg har fulgt lengst og nå som jeg selv har blogg og til og med får kommentarer av deg gjør meg meget glad :)
  Forstår ikke denne debatten fult ut, dels fordi jeg ikke har engasjert meg i det, og dels fordi jeg ikke har lest hva kritikerene skriver.. men en ting alle oppegående mennesker burde forstå er at ingen ønsker dele HELE livet og alle aspekter ved det med offentligheten.. frivillig gjennom egen blogg... det er bare tullete!
  Tommel opp for at alle blogger det de selv ønsker :D Blir man glad av interiør -blogg om det!
  Eller blomster -blogg om det!
  så kan de som deler interesse lese om det!


  Klemmer til deg

  SvarSlett
 18. Dette er en debatt jeg ikke har fått med meg, og tror ikke jeg vil engasjere meg så mye heller. Men det vet jeg, Elin, at jeg liker bloggen din fordi den balanserer så fint mellom nydelige bilder og gode tekster.

  Og for meg er også bloggen en boble, som jeg av og til fyller opp med litt ettertenksomme tanker.Men det er mitt valg. Og det er det gode, vi kan blogge om hva vi vil.

  Så fortsett som du gjør, bloggen din er en lykkeblogg også for meg:)

  SvarSlett
 19. Skriv hva du ønsker og om det hjelper så er det kjempebra! Håper morgendagen blir bedre... GOD klem!

  SvarSlett
 20. Enig - skriv akkuratt det du har lyst å skrive - det er Din blogg. Og lesere kan jo selv bestemme hva de vil lese.
  Jeg elsker bildene dine og bloggen din - jeg stikker alltid innom :-)
  God bedring.
  Etter regn kommer alltid sol :-)
  Klem

  SvarSlett
 21. Kloke og gode ord fra deg!

  Er så enig, la oss få beholde lykkeboblene våre! Trenger pusterommert, gode kommentarer og "fellesskapet" med andre bloggere.

  God klem fra meg:-)

  SvarSlett
 22. Fine og goe ord Elin...

  Det er ingen som skal få styre hva man bruker sin blogg til. Skjønner ikke at de ikke kan passe på seg sjøl!!

  Fortsett å del drømene dine du, og bruk den tia til å drømme deg bort fra hverdagen og smertene.

  Synes nesten man skulle fått støtte fra nav jeg, som arbeid for å skrive blogg. Det er med på å holde folk i aktivitet og holde hode (av og til) over vannet...

  Klæm Siw

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!