...

mandag 9. juli 2012

Min dag med Extreme Makeover`s Ty Pennington
Det er no mykje merkeleg ein skal oppleve. Fekk forespørsel på laurdag om eg hadde lyst å vere med på tur i nærområdet, og ta bilder av Ty Pennington. Kva skal ein svare til slikt? Må seie eg angra VELDIG på å ha takka ja i går kveld, men eg kom meg opp i dag tidleg, og trødde kroppen i gang. Når ein møter slike som har vore mykje på tv, kjennes det nesten som ein kjenner dei frå før? Og det trur eg jammen stemmer når det gjeld denne fyren. Han var akkurat slik som på tv, ekte, full av humor, omtenksom og flink å lytte. Ikkje meg imot at han er så opptatt av design og interiør også. Det viste seg også å vere enkelt å vere litt "ufør" saman med Ty. Han skulle for eksempel springe fordi dei hadde dårleg tid på slutten, men når han såg at eg ikkje klarte det, stoppa han og smilte. Så gjekk han saman med haltande meg i staden for. What a gentleman ;)

På bilda sitt han i ein stol frå Vad møbler. Han hadde møtt ein delegasjon frå fabrikken "over there" i fjor på messe. Ty er i Norge for å samle inspirasjon til eit nytt hus han held på å byggje. Han filmar deler av reisen, som kanskje blir ein ny tv-produksjon etter kvart. Han elska møblane som stod i dei naturskjøne omgivelsane, bl.a. i ein foss... Han reiser vidare mot Bergen i kveld.

På bilda eg viser, har han fått seg ein Devoldgenser frå butikken her i bygda, noko han sette stor pris på. Eg jobba for Devold for ein del år sidan, og synes at dette måtte vere ein passande presang ein kald og våt sommardag.  


Og grunnen til latteranfallet? Eg sa berre :
strike a pose, and show me some legs! :)
(I have watched Tyra Banks...)

Elin

 

28 kommentarer:

 1. Elin, celebrety Elin!! Så utrolig kult og så flotte bilder du har tatt - flinka:-) Dette var moromt å lese om, må ha vært utrolig kul opplevelse!! Fin dag vidre, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 2. Hi, hi - måtte le litt for meg selv her, ved første øyekast da jeg så det lille bildet av bloggen din i bloggrollen min trodde jeg et øyeblikk at du hadde kastet ut f.eks mannen din sin stol og han med!! ;-)

  SvarSlett
 3. Oi, oi, så mye rart du havner oppi!! Så gøy!

  SvarSlett
 4. Så gøy!
  Og så stilige bilder!!

  SvarSlett
 5. Det måtte jo bare være tidenes morsomste opplevelse:)Kjempegøy for deg dette Elin...mange misunnelige nå...deriblant meg:):)
  klemklem

  SvarSlett
 6. Oi, for ein artig opplevelse:)Flotte bilder også.
  May Brit

  SvarSlett
 7. Så gøy! Og så fint å høre at han var i virkeligheten slik som han er på tv! Det er det nemlig mange tvfolk som IKKE er ;) herlige bilder du fikk tatt!

  SvarSlett
 8. Herlighet for en stilig opplevelse!
  Så gøy å bli spurt om noe slikt:)
  Fine bilder:)

  SvarSlett
 9. For en opplevelse :))) En skikkelig kjekkas er han jo og...;) Kjempeflotte bilder !!! ser at dere har det moro :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 10. Herlig, herlig, herlig:)
  Noe mer er det vel ikke å si?

  SvarSlett
 11. Kjempe livlige bilder,akkurat slik vi kjenner han fra Tv-serien :))
  Heldige du :)Opplevelse for livet dette!

  Klem Bente

  SvarSlett
 12. Oj for ein opplevelse,knallbra!!!
  Klem

  SvarSlett
 13. Kor fantastisk artig at akkurat du fikk oppleve dette!! En oppmuntring i hverdagen som jeg har forstått ikke alltid er så lett. Flinke du;))
  Hilsen Hilde som følger deg på FB.))

  SvarSlett
 14. Gratulerer med overstått fødselsdag! Åh, denne opplevelsen unner jeg deg! Det her må ha vært årets bursdagspresang :) Han rakk vel ikke å endevende huset og kjøre bussen til side ;)
  Fine portrettbilder av en blid fyr! Der solgte Devold nærmest en genser til min mann også :)
  Der kan du se - Draumesidene gjev liv til dei villaste draumer....
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 15. Sååå artig!! denne mannen er jo helt herlig, ihvertfall på tv - og du beskriver han jo likens :)

  Ha en fin uke,
  Klemmer fra Jatte..

  SvarSlett
 16. Oj, så moro! Grattis med kult oppdrag

  Klem

  SvarSlett
 17. Heldig du er da!
  Ser jo ut som verdens snilleste mann :)

  SvarSlett
 18. Herlige bilder!!
  Ble rett og slett i godt humør av hans flotte smil og latter!!!
  Håper din sommer er flott!!!
  sommerklem!!!
  Heidi :)

  SvarSlett
 19. ååååååååååååååååh, så heldig du er :-D Drømmemannen!!!! Og så fantastiske bilder du tok av den sjarmøren- steinbra kommentar fra deg som førte til latteranfallet...hihihi!!!

  Ingrid

  SvarSlett
 20. Så kjekt eit oppdrag!
  Du har eit flott skue frå huset ditt ;-)
  Var innom Stordal i går kveld og for ein kveldshimmel!!

  Vonar veka di er god!

  Klem

  SvarSlett
 21. Morsomt innlegg! Kjekk opplevelse, Elin;)

  SvarSlett
 22. Så kult Elin, og så FLOTTE bilder!!
  Flink du er:)

  Ha fine sommerdager, her er jeg kun hjemme på en liten vaskestopp - så er det videre på hytteferie uten veldig god dekning:)

  SvarSlett
 23. Hei på deg :) No måtte eg berre innom å lesa, I ARBEIDSTIDA og alt. Men det var så kjekt å prata med deg i dag, og eg fekk meg ein god latter over måten du introduserte deg på. No har eg overtalt min betre halvdel til kino i kveld, og kanskje er me heldige og møter på han sjølvaste Ty i Stavangers gater på vei til eller frå ;)

  Lykke til i Oslo, håper du får mange gode forslag til kjekke butikkar.

  Klem Eli

  SvarSlett
 24. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 25. For en herlig opplevelse dette må ha vært!! Jeg digge Ty....tenk å være så hyper, men samtidig så rolig og medfølende (som han MÅ være i EM)
  Jeg har tillatt meg å sende link av noen av bildene til min mann som er markedsdir i Devold;)) likte veldig godt bildene dine nemlig jeg;))) ha en flott dag:)

  SvarSlett
 26. Så herlige bilder! Ja er jo akkurat som man kjenner han, rart det der :) Han ser faktisk helt fantastisk ut på bildene dine :)

  SvarSlett
 27. Så herlige bilder! Ja er jo akkurat som man kjenner han, rart det der :) Han ser faktisk helt fantastisk ut på bildene dine :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!