...

torsdag 26. juli 2012

Brown details in my livingroom
Flasker frå Åhlens (halv pris av raud pris, 15kr stk), korg frå Herlighet, lampeskjerm frå Ølen Møbel, indisk kjevle frå Home&Cottage

 
Juli går mot slutten, det er ganske mørkt nokre timar på natta, det er ingen vei tilbake. Vi nærmer oss seinsommar og deretter haust. Nevner ikkje mangelen på sol og varme, vi har dagar uten regn, og eg har kome i gang igjen med å trene, så då skal eg ikkje klage. Men som vanleg kjem trangen til meir lunheit i heimen. Drog fram pledd og skinn i går kveld, og tende lyktene på terrassen. Med fyr på peisen på hagestova og nydeleg lukt frå kaprifolen rett utanfor, vart kvelden perfekt. Det er noko med å omfavne det fine i alle årstider. Å finne sin måte å nyte dei ulike stemningane på. Eg er glad for alle lysa/pakkane med telys eg kjøpte på IKEA i Bergen, for eg elskar levande lys når mørket kryp nærmare. Eg har likevel trua på at vi kan få fine dagar etter juli!

 
Ha ein fin dag!

 

Elin

 

10 kommentarer:

 1. Flotte bilder,de flaskene var nydelige :)
  Du har forandret heeelt stilen hjemme med deg :)Du er flink og kreativ

  Benteklem

  SvarSlett
 2. Helt etter min smak Elin:) Jeg må litt inslag av brunt, eller forskellige tresorter. Lampeskjermen er den fineste..har den selv i stooor:)Ønsker meg de mindre i grå/brun, de er lekre! Vi har hatt nydelig sol idag og har vært på stranden med de små♥ønsker deg fine dager. Hilsen en beundrer

  SvarSlett
 3. Nydelig lampeskjerm! Og bordet er kjempefint:)
  Klem

  SvarSlett
 4. Bare helt nydelig som vanlig !! :-)

  SvarSlett
 5. Så mange flotte bilder! Og ein kjempefin blogg generelt sett. Eg har lagt meg te som følgar, og vil titta innom igjen! :-)

  SvarSlett
 6. Brunt er fiiint! Har også mange brune detaljer i stuen

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg elsker også åhlens.Skal innom å shoppe litt der i morra:)
  Tusen takk for den fine gaven jeg fikk, den kom allerede i dag:)

  SvarSlett
 8. Skal sei! Har vært borte fra bloggverdenen et par uker, og har lest meg opp her - ble forgapt over Ty-innleggene - du verden!! Så gøy!
  Og så vant jeg ikke i blogglotteriet ditt, men sånt skjer jo.
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 9. Du e så flink Elin!!
  Bli alltid inspirert eg når eg e her inne!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!