...

mandag 16. juli 2012

Er gult kult? Og får eg meg betongvegg?

Som mange av dokke sikkert har fått med seg, har eg takka ja til ei reportasje her i heimen i september. Det var leeenge til september når eg sa ja, men kva er det som skjer med kalenderen??? Det er jo snart september??? Eg har ei ynskjeliste. Og viss eg var rik, kunne eg nok fått til det meste i løpet av neste månedane. Men tenk; eg er ikkje rik. Ikkje litt eingong. Det er då ein må vri hjerna for å finne rimelege løysingar. -du har det meir enn bra nok, seier mamsen min. Så for å forklare henne kva eg føler rundt dette, sa eg at det blir det samme som at ho setter fram ei av sine fantastiske kaker, halvsteikt... eller halvpynta... Det behøv nemleg ikkje vere dyrt å få eit hus til å sjå gjennomført ut. Ein gjer mykje med litt rydding, vasking og styling. Grin du på nasen no? Vel, eg er av den formeining at orden har mykje å seie. Og orden over alt er her sjelden. Det går i rykk og napp, men akkurat denne eine dagen i september vil eg at her skal vere ship shape. Sånn er det med den saken.Og så er det dette med å bruke ting på nye måtar. Å kunne vise fram ting som ikkje alle andre har. Eller kanskje har, men ikkje heilt veit korleis dei skal bruke?

Mitt neste prosjekt er ein betongvegg på soverommet, i alle fall ein lookalike... Mannen har høyrt om dette i fleire månedar, og sidan eg er ganske hjelpelaus m.t.p. fysisk arbeid for tida, treng eg hans hjelp. Og han ser ut til å vere klar? Gleder meg! Ellers har lillebror stilt store spørsmålsteikn ved den store interessa rundt storesøster sitt rom. Han vil også gjerne fornye seg... Ja, ja. Kva med knall gule detaljar skal tru?

Viss du har lyst til å vinne ein knall gul, blå eller lilla Muuto lampe (som vist i collagen) eller andre fine premiar, rekk du å melde deg på GiveAwayen min før helga. Trykk HER for meir informasjon!

Det er ein spesiell dag her på Draumesidene. Følgjar nr.700 har nettopp lagt seg til. Noko eg er så forferdelig glad for! Tusen takk til alle som er innom her, eg kan visst ikkje få sagt dette ofte nok! I dag har eg også fått mange besøk via facebooksida til Tips & Inspirasjon Til Hjemmet, der dei har lagt ut bilder og link hit til bloggen min. Anbefaler deg å LIKE sida deira, der er MASSE flott inspirasjon heile tida! Det å bli linka til er veldig kjekt, og det er slik stas å bli oppdaga av nye interiørglade menneske. Gir eit solid løft i bloggekvardagen :)Elin


13 kommentarer:

 1. Og der var det blitt 702 medlemmer, så kjekt :) Gratulerer med flotte tal og flott omtale hjå Tips og Inspirasjon til heimen. Veldig bra og veldig fortjent. Du har ein av mine favoritt heimar!

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Hei Elin! For en flott blogg du har! Jeg er "innom"(på andre timen,hihi) for første gang og synes det er fryktelig inspirerende ! :D Har du prøvd kalkmalingen fra Pure &Original? Den kan gi flotte " betongvegger "! Jeg har malt kjøkkenfliser og kjøkkenveggene med den og er veldig fornøyd med det :) Jeg tror det kommer til å gå bare godt i september, og jeg kommer til å følge deg ;) Ha en fortsatt fin dag :) Edel Tverberg-Svedal

  SvarSlett
 3. Så herleg og kjekt å besøke deg på bloggenB-) Spådde 700 følgerar for få dagar sidan ;-) Har susa forbi nokre gongar i det siste. Men har ikkje sett snurten av deg etter vegane ;-) klem din veg

  SvarSlett
 4. Så herleg og kjekt å besøke deg på bloggenB-) Spådde 700 følgerar for få dagar sidan ;-) Har susa forbi nokre gongar i det siste. Men har ikkje sett snurten av deg etter vegane ;-) klem din veg

  SvarSlett
 5. gratulerer med so mange følgerar..eg er dagleg innom deg og har vært det leeenge. Betongvekk er stilig og det stod høgt på lista mi over fornyingar i heimen..valget fall på tapet.spesialbestilt frå england..huskar ikkje leverandør-men det stod verkeleg til forventningane!ser verkeleg ut som betong vegg og alle som er innom min lille stue må bort til veggen og kjenne på..ikkje var den dyr heller..kan finne namnet på leverandør viss det er av interesse?gi pip,eg er dagleg innom;) -ingrid-

  SvarSlett
 6. " Men tenk; eg er ikkje rik. Ikkje litt eingong." HAHA... nå fikk du meg til å le høyt her hjemme i soffakroken. Gjenkjennende latter altså. Du skriver så artig.
  Skjønner også veldig godt at du gjerne vil ha det så flott som mulig når det kommer fotograffolk på besøk. Ønsker deg all lykke med det når den tiden kommer.
  Til spørsmålet ditt om gult er kult. Så må jeg svare JA. Er så hekta på gult, orange, blått, grønnt for tiden. Rett og slett fargefest her hjemme (i forhold til før).
  Ønsker deg en flott uke.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 7. Betongvegg, det lurer jeg på hvordan du skal løse :) Har hatt en visjon om hvordan jeg skulle skaffe meg ei slags veggtavle i betong, der forskalingsplankene synes som trestruktur i støypen. Har bare ikke kommet så langt....

  Er sikker på at du kommer til å klare å vise deg fra enda ei ny side når du får reportasjebesøk. Det blir spennende :)

  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 8. Er av samme oppfatning som deg. Har man det ryddig og styling blir alt veldig fresht for det. Alltids en masse man skulle hatt, men er ikke alltid lommeboka er like enig. Da er det godt man kan ty til billigere men liknende løsninger innimellom. Jeg digger gult, og gult mot betong digger jeg i allefall :) Blir spennende å se betongvegg prosjektet ditt :)

  klem Jane

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Jeg syns at fargene passer kjempebra sammen og det blig fresh og kult!

  Sommerklem,
  Vicky

  SvarSlett
 10. Gratulerer med alle følgerne, det er så veldig fortjent!
  Så spennende med reportasje! Betongvegg er knalltøft, gøy å følge med på planene dine:)
  Klem

  SvarSlett
 11. Så spennende, og jeg elsker collagen du har laget!
  Muuto lampe hadde ikke vært å forakte, så skal ta en titt på giveawayen. :)

  Lise

  SvarSlett
 12. Du har heldiigvis 1.5 måned til september,nok til å rydde og kanskje bli rik på skrapelodd??? Hihi
  Gult begynner faktisk å gro på meg og, hadde jeg ALDRI trodd!!

  Charlotte

  SvarSlett
 13. Hei:-) alltid så flotte bilder her hos deg og du skriver bra!
  Jeg har akkuratt fått betongvegg hjemme på ene stue veggen - sjekk ut bildene på bloggen min! Ble kjempe fornøyd ! Det fikser mannen din på en ettermiddag :-)
  Lykke til klem :-)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!