...

onsdag 11. juli 2012

Treng shoppingtips før Oslotur!


Jammen gjekk lufta ut av meg etter fotoshooten med Ty Pennington... Var vel som forventa, denne kroppen min vil aldri vere med på noko løye, uten å lage tull etterpå. Uansett, det er berre å gå på lavgir nokre dagar, og ikkje gjere meir enn akkurat det som ein må. Håper at energien stig, for eg skal snart til Oslo. Sitt og googlar etter fine butikkar, men tenkte at det kanskje er bedre å spørre lesarane av Draumesidene om hjelp? Har nokon tid til å gi gode råd? Eg har kun ein dag til rådigheit, og skal bo i Bogstadveien ;) Derfor treng eg tips om butikkar som er i gangavstand derifrå. Har fått med meg at Hennes&M Home er der, Home&Cottage... But what else? No er det ikkje slik at eg skal flotte meg med massevis av shopping, men eg elskar å vindusshoppe også. Eg får ofte inspirasjon til interiørrelaterte prosjekt etter ein slik runde. Kan du hjelpe meg?Og så må eg få lov å dele bildet min bedre halvdel tok
på måndag midt i fotoøkta...

Have a nice evening!


Elin

12 kommentarer:

 1. Har ingen shoppingtips, må bare innom å si: Kos deg i Oslo:)
  At kroppen streiker etter noe ekstra, kjenner jeg godt til. Har begynt å leve etter at jeg vil være med på moroa, og så får jeg heller ta nedturen etterpå. Det går alltid opp igjen også:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Elinmor:)))
  Først og fremst - er dødsmisunnelig på deg som fikk en dag med Ty. Det må ha vært helt magisk. Shopping i Oslo ja. Bogstadveien er jo ikke akkurat et billig område heller. Ikke særlig kjent der, men Grunerløkka er jo kjempehyggelig og med flere flotte butikker. Ellers så har du jo Zanz på Lillestrøm men det blir vel for langt tenker jeg. Når er det du skal til Oslo da? Er der hver dag jeg siden jeg jobber der;)
  Håper du har en flott kveld og at kroppen heler seg rask.
  God klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Skal du til Oslo??Når?bare en dag til rådighet...det var lite...Er det mulig å komme i Bogstadveien å møtes????Huff nei jeg er så lite i disse interiørbutikkene...det er jo Zanz på Lillestrøm jeg vet om...Da får jeg kjøre deg dit da:)
  klemklem
  flott bilde av dere:)

  SvarSlett
 4. Oslo har mye fint å by på da! Granit er jo en slager, men det ligger på Solli plass, ikke så langt unna. Når du er på Solli vil jeg anbefale deg å gå og titte i frogner veien da og Niels Juels gate, der ligger bl.a Timo! Ellers har Bogstadveien mye å by på! Det er bare å ta beina fatt! Kos deg masse!

  Klem
  Kristine Lundhagen

  SvarSlett
 5. Takk Kristine!!! :) Granit er einaste butikken eg VEIT at eg skal handle i! Morsomt at du nevnte den! Eg er litt bevegelseshemma for tida, så eg klarer ikkje å gå så langt. Men eg må klare å komme meg dit?

  Klem,
  Elin!

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Spar beina og ryggen mellom interiørbutikkene, 19-trikken går fra Majorstukrysset og nedover Bogstadveien(svinger ved den H&M som har home) til Solli plass så dit er ingen problem å komme seg til.. Kjøper du dagsbillett til trikken på automat/kiosk er det bare å kjøre så mye du vil med alt kollektivt. =)
  Like ved Solli plass (1 trikkestopp 12 Kjelsås) har du Illium+mange andre interiørbutikker på Vika senteret..

  Åsså må æ anbefale å spise på Olivia, italiensk restaurant med utrolig hyggelig atmosfære, kan sitte der i timesvis.. http://oliviarestauranter.no/

  Kos dæ i Oslo! =)

  SvarSlett
 7. Tuuusen takk Anna! :) Skal satse på trikken!

  Klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 8. Du din heldiggris ;)
  Tenker det var fart i han hehe..

  Sjekk inspiasjonsguiden, der finner du mange butikker..

  http://www.inspirasjonsguiden.no/

  Kos deg og god tur :)  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med tips i Oslo. Vet hvor slottet er:-)
  Du for en flott bilde-serie du tok av den godeste Ty. Wow - hva blogging kan føre med seg! Du tar fantastiske bilder. Herlig kommentar:-) For en opplevelse du har hatt. Håper ryggen holder ut slik at du kan kose deg i Oslo.
  Ha en fin sommerdag!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 10. Kos deg i Oslo!

  PS: RosaBella er eit flott tips.
  Var innom i går. Så koseleg ein butikk. Og veldig kjekk innehavar.
  Hadde aldri visst om butikken utan deg. Så eg skrytte sjølvsagt av deg :-)

  SvarSlett
 11. I Bogstadveien (eller rettere sagt Vibes gate, like ved Traktøren) ligger en liten butikk som heter Country Chic. Så mye fint, selv om det er litt vel overpriset. Men vel verdt et besøk:) Du MÅ også gå innom Bolivar i samme gata der det er en utrolig tøff kafé med interiørbutikk i kjelleren. Gjennomført rustikk og industriell stil og kjempegod lunch. Må sees:) HAY ligger helt nederst i forlengelsen av Bogstadveien, Hegdehaugsveien. Kos deg i Oslo, alltid mye å se:)

  SvarSlett
 12. Kos deg i Oslo!! Jeg anbefaler også å spise på Olivia :) Godt at H&M Home, Kremmerhuset og Home & Cottage ligger bare et steinkast fra hverandre, bokstavelig talt! Og ikke minst Zara da, hvis du er på jakt etter klær i tillegg :) Klemmer

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!