...

fredag 6. januar 2012

På rundtur i gangen med nytt kamera :)


Eg var så heldig å få nytt Canon EOS 7D med meg sjølv i julegåve (og litt med mannen min) :) Eg fekk det i posten dagen før ryggen min svikta. Og det har kun blitt trykt litt på, før eg prøvde det for første gang i ettermiddag. Bortsett frå at det er veldig tungt i forhold til kva eg burde halde, merka eg ein slags "luksusfølelse" frå første bilde :) Men at eg må ha meg nytt og bedre fotostativ er herved opplest og vedtatt! Så har du nokon gode råd, blir eg kjempeglad dersom du legg igjen ein kommentar! Det må gå an å setje kameraet på i alle vinklar, og så er det fint viss eg slepp å ta opp lån for å kjøpe det...Elin

13 kommentarer:

 1. Heisann. Gjengir et tips fra en fotokurslærer. Jeg har ikke prøvd dette stativet selv, men har tenkt å teste det ut:)

  ------------

  Et nøkkelord her er et godt kamerastativ! Gode og rimelige stativ får en fra 1700 kr. Manfrotto er et bra merke og jeg vil anbefale å kjøpe et stativ hvor det følger med et kulehode (og ikke det vanlige hode som ofte følger med). Det blir den rimeligste løsningen.

  Olav Mevatne

  --------------

  Lykke til:) Og godt utstyr gjør fotograferingen enda morsommere.

  SvarSlett
 2. Hei på deg !
  La inn en kommentar her for litt siden, men ser ikke at du har fått den. Håper du får denne , da
  Gratulerer med nytt kamera ! Skikkelige saker det der. jeg har berre lillesøstra; Cannon EOS 450D, som jeg kjøpte på finn.no for en billig penge. Men var heldig siden det var omtrent ubrukt, fikk kameraveske og ekstra linse til også. Ønsket meg stativ til jul, men fikk nye skistaver istedet.....he,he, ja, ja, dattera syns sikkert disse gamle bambus-stavene mine er værneverdige snart !

  Nå lurer jeg på om du skal selge stativet du har?...kan vente til du har kjøpt deg nytt, selvfølgelig Jeg har bursdag i morgen, serru.... så kanskje jeg skal kjøpe det i gave til meg selv ?

  Håper inderlig du er bedre !
  Har selv problemer med utslitte bruskskiver som gir meg isijas-smerter i lange perioder, men det er berre blåbær i forhold.
  God-bedring-(klem)

  SvarSlett
 3. Fiiine bilder av veldig fin inredning!
  Ha en god helg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig, Elin! Kos deg med ditt nye kamera, haaper du finner et passende stativ!
  Ha ei fin helg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Grattis med nytt kamera:)

  SvarSlett
 6. fotobag.no har noen gode stativer:DDDD Grethe

  SvarSlett
 7. Grattis så masse med nytt kamera...
  Stativ skulle jeg med ha hatt...si ifra hvis du finner noe bra til en grei penge:)
  ha en kos lørdag
  klemklem

  SvarSlett
 8. Ikkje erfaring med stativ..

  Men trur du har fått deg eit flott kamera.

  Vakre bilete frå gangen din :-)

  klem

  SvarSlett
 9. Fiiiine bileter frå den vakre gangen din, vennen. Åååå kor eg misunner deg 7D... saknar mitt veldig. Klarer ikkje bli komfortabel med mitt Nikon kamera altså.. ikkje berre berre å lære seg menyar på nytt, spesielt ikkje når ein hater bruksanvisninger! Håper du finn att di forresten.

  Vi har vore på skitur i sludd og regn. Men det var deilig. Sovna ca 0830 i "natt" og sov i 3 timar... held på å bli galen. Du kjenner nok til det...

  Ha ein fin laurdagskveld då!

  Klem M

  SvarSlett
 10. Herlige bilder og fine ideer.
  Jeg har bare bordstativ og bruker det sjelden, men ser at når det ennå er så lite lys ute er det alfa omega for å få fine lyse bilder uten blitz. Fikk stor ekstern blitz av mannen tidligere og det funker til en viss grad.
  Kos deg videre. Glad ryggen er bedre.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 11. Gratulerer med nytt kamera! Må være fantastisk:) Bildene dine er så nydelige! Ønsker deg god bedring og gode dager! Klem Kristin

  SvarSlett
 12. Gratulerer så masse med nytt kamera Elin! Jeg er selv på utkikk etter et godt stativ, så nå skal jeg følge med om det kommer noen gode råd på bloggen din her. Synes du har så kule "bakgrunner"/effekter på bildene dine jeg. Du har sikkert svart på det mange ganger, men jeg har ikke fått med meg hva slags program du finner de i? Photoshop kanksje?!

  Flotte er de iallefall i kombinasjon med dine vakre bilder! Jeg sliter med å få riktig lys om dagen og vurerer om jeg må krype til korset og lese bruksanvisnig, selv om jeg misliker det sterkt!

  God søndag til deg og dine, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder, synes de var kjempeflotte:) Jeg har ikke et "veldig" bra kamera, så jeg sliter med de hersens bildene ;) gratulerer med kamera!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!