...

søndag 15. januar 2012

My kitchen and livingroom

Luftige bilder frå stove og kjøkken som er nyvaska og litengrand ommøblert i dag :) Mannen gjorde ein kjempeinnsats i går, og vi fekk endeleg tatt "julevasken". Ingen problem å gjennomføre den i januar? Kjennes SÅ godt i dag, hybelkaninar og støv er borte. Akkurat som om vi vaska oss eit skritt nærmare lysare tider og vår? Gjorde veldig godt for humøret mitt! Eg klarer å hjelpe til i ståande høgde, og på kne. Og det er mykje ein kan klare med god vilje, og litt hjelp av f.eks. tennene... ;)

Kjøkkenet er avbilda på veldig mange innlegg siste vekene, men det er desse innlegga som blir mest besøkt også? Kjøkkenet vårt er eit Mørekjøkken i kvitmåla bjørk. Rommet er nesten 40 kvm. Dette er eit såkalla allrom, og stova vår er difor ikkje så veldig stor. Men valget på stort kjøkken har vi aldri angra på. Etter at vi åpna opp mellom desse to områda, og tok bort skyvedøra og fekk inn ny peis, fungerar huset enno bedre. I dag viser også kjøleskapet og IKEA skåpa som har skulle blitt innebygd i 13 år... Det er enkelte ting som liksom ikkje blir? Diskusjonen har vore om der skal inn ei større kjøl/frys skåp, og vi ventar på at vi skal bestemme oss for det... Og så går åra medan vi tenkjer, og tenkjer... Vi finn vel ut av det til slutt?


Eg trener, slit meg nokre hundre meter meir på tur kvar dag. Har klart å sitje min første tur i bil i ettermiddag, 4 veker etter at ryggen svikta. Men humøret er bedre, og optimismen vender sakte tilbake. Tusen takk for alle fine helsingar både her inne og på FB. Veldig glad for alle fine ord! Betyr mykje for meg! :)


Ta vare på gode stunder i den
nye veka som ventar!


 
Elin


13 kommentarer:

 1. Fine bilder som alltid hos deg og samtidig kjekt å lese at formen er litt bedre. Stort å kunne ta en tur i bil igjen etter så lang tid uten.

  Har du bestemt deg for hvilken type kamerastativ du kommer til å velge? mitt er også blitt for pinglete til det nye kameraet

  SvarSlett
 2. Så fint det er hos deg! God bedring! Jeg er også sykmeldt om dagen og holder på å bli gæærn! Så kjedelig!!

  SvarSlett
 3. Nydelig inne hos deg, liker alt jeg ser, Elin! Godt og høre du merker små tegn til bedring. Ryggsmerter er ikke til og tøyse meg. Det vet en ikke til før en har vært der....God hilsen fra Stavanger

  SvarSlett
 4. Så lyse og herlige bilete, dette må verkelig vera eit rom det er godt å vera i vil eg tru ja :) Veldig kjekt å sjå at du er på betringas veg, og jammen er det kjekt når ein har vaska. Eg blir jo nesten stolt av meg sjølv ;)

  Ha ein deilig søndag kveld og ei flott ny veke!

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. Skulle ønske at æ va like flink og hadde litt energi til overs til å få tatt en skikkelig grundig husvask.. Men her har en skikkelig søndagsmodus hengt over mæ i hele dag!
  Får satse på bedre giv og mer energi snart!

  God bedring fremover, ser ut til at du treng det ♥

  Søndagsklæm

  SvarSlett
 6. Så utrolig flotte bilder du tar, det gjør ingenting med julevask i januar.:) jeg tok akkurat og vasket kjøleskapet, endelig tomt nok til å la seg gjennomføre....resten tar vi kanskje i februar:-) fin søndagskveld til deg.
  Anita

  SvarSlett
 7. Saa utrolig flotte bilder du har vist i det siste! Har vaert veldig lite blogging i den siste tiden, er mye aa gjoere paa jobb,saa jeg maa begrense meg litt for ikke aa bli skikkelig daarlig igjen... Maa si jeg beundrer ditt paagangsmot, Elin! Saa mange opp og nedturer, og saa klarer du aa finne motivasjon til aa staa paa videre! Du er ei toeff jente!
  Jeg er saa glad for at du finner glede i blogginga, for du gir meg mye glede og inspirasjon ogsaa!
  Fortsatt god fremgang!
  Klem

  SvarSlett
 8. Fiiint! Herlige bilder

  Klem beate

  SvarSlett
 9. så vackert...vad har ni för material i er köksbänk? den ser väldigt snygg ut ...

  Kram från Göteborg

  SvarSlett
 10. Vakre rom!

  Så glad for at det går framover :-)

  Måtte veka di bli god!

  klem og god natt

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder. Så fint at det går fremover med deg, man må jammen være tålmodig for å være syk.
  Klem fra Mona

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder, nydelig kjøkken, og den lampa er jo bare så herlig:DDDDDD Er det mulig å få vite hvor den kommer fra? Grethe

  SvarSlett
 13. Så flott i kjøkkenet hos deg, vennen! Flotte detaljer! :)

  Så godt å høre at formen din er på bedringensvei, Elin! Ønsker deg alt det beste!

  Ha en fin kveld!
  Klemmer til deg!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!