...

søndag 8. januar 2012

A new day in the kitchen...

 


  

Har vore så fryktelig lei dei siste døgna. Det er heilt vanleg at eg får ein slik reaksjon etter 3 veker med ligging... har prøvd det før. Må vere så optimistisk og positiv, men så plutseleg blir det tomt nokre dagar. Eg klarer å vere åleine i huset, og får til det meste med god tid og sterk vilje. Men i går vart det litt for mykje bøying ved knyting av sko, og så vart ting vondt i ryggen igjen... Reaksjonen i dag var å gi opp alt, aldri blogge igjen, synes grusomt synd i meg sjølv... Ein god plan, heilt til eg sparka meg sjølv hardt i rumpa (mentalt) og kom meg opp på beina med kameraet.

Håper at i alle fall nokon tek seg tid til å lese denne teksten, slik at dei forstår kva dette innlegget betyr for meg. Det er gamle motiv, og kanskje kjedelege bilder - igjen frå kjøkkenet. Men for meg er det eit billedleg bevis på at eg ikkje gav opp i dag... No skal eg ut og gå i sola, viss eg får på meg sko... Og viss eg klarer å skru på smilet igjen, blir dette innlegget posta seinare.

Oppdatering : eg har vore ute og gått over ein kilometer...


Elin

39 kommentarer:

 1. Cathrine Kveseth8. januar 2012 kl. 15:28

  Hei du!! Hvor har du kjøpt lampen på kjøkkenet ditt? Den store hvite:) leter etter en sånn selv:):)

  Liker bloggen din:)

  Cathrine :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er godt og lese tekster inne hos deg med mening. Det vil si at jeg deler med deg at dager er forskjellige, og viss en har smerter blir jo dagene i hvertfall mentalt slitende. Er det ryggen du sliter med, Elin? Jeg synes bildene du viser til stadighet er supre og hvile øynene på, og interiør messig er du stilsikker og flink. God bedring til deg, og ja, jeg har lest teksten din også. Ser altså ikke bare på bilder på blogger;) Klem

  SvarSlett
 3. Takk Cathrine! Lampen kjøpte eg hos Emmas Verden i Langevåg, og den er av merket House Doctor eller Bloomingville... blei veldig usikker no? Trur du finn desse lampane i ulike butikkar enno? Skal sjekke leverandør, og skrive ny kommentar her i kveld :)

  klem e

  SvarSlett
 4. Kjære deg!
  Huff...ikke noe kjekt når kroppen krangler...det kjenner jeg til. Jeg er heldigvis bedre etter operasjonen, men kan lett få slike dager som du har der kropp og humør ikke vil samarbeide. Synes du er flink som kommer deg opp og ut=). Håper det snart bedrer seg for deg!!! Bildene dine er alltid så flotte, med nydelig stemning!! Og grattis med nytt flott kamera(jeg er litt misunnelig;)!)!!! Jeg snuser litt på 5D'n, men vi får se hva året bringer;)!

  Ha en herlig søndag søte du!!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Jeg veit så absolutt hvordan det er å føle seg tom og dritt lei fordi kroppen ikke spiller på lag med deg, men da er det ikke så mye annet å gjøre enn å putte det ene beinet foran det andre og sakte men sikkert komme seg i gang igjen. Gjør ting som gjør deg glad og gir deg energi! Bloggen din er fantastisk og den er et lyspunkt å lese :) Så stå på!

  God klem til deg :)

  SvarSlett
 6. Har jo sett bilder av kjøkkenet ditt før, men i dag la jeg plutselig merke til flisene over komfyren, de var skikkelig fine. Akkurat passe mange fliser, tror nok det hadde blitt for mye med hele veggen.

  Det å ligge i uker har jeg også erfaring med, riktignok av andre grunner enn ryggen. Ingenting er så frustrerende som å føle seg noenlunde en dag for så å være verre dagen etter. You go girl, kjempeflott du kom deg ut på tur i dag.

  Masse god bedring.

  SvarSlett
 7. Åh elin! Du har drømmekjøkkenet!

  Klem beate

  SvarSlett
 8. for ein nydeleg blogg du har Elin. Eg heier på deg veit du!

  SvarSlett
 9. P.s så flott at du har fått med deg kroppen på tur!

  Klem igjen....

  SvarSlett
 10. Hei Elin,jeg har gått med smerter i bihuler og tenner i nesten ei uke.Hvordan det er å gå enda lenger,uker,måneder med smerter,det kan jeg bare ikke forestille meg.Jeg har hatt mye vondt og gått oppe om natta,kjenner at jeg er sliten av å han vondt.Men hvordan du har det, det er ikke til å begripe. Syns du er tøff jeg.Du har smerter men står på så godt du kan. Jeg blir ALDRI lei av dine bilder og ditt kjøkken (hus). Jeg er innom deg hver gang du legger ut innlegg. Syns du har en tøff stil. Bildene dine er fantastisk flotte! Jeg vil sende nedover litt styrke og god bedring til deg.Fantastisk at du greide gå over en kilometer idag. Ryggsmerter må være forferdelig,håper håper håper at det kan bli myyyye bedre for deg snart.Gooooo klem til deg

  SvarSlett
 11. Blir aldri lei av å besøke det vakre kjøkkenet ditt eg :-)

  klem

  SvarSlett
 12. Vet alt om å ha en kropp som ikke fungerer - det tar på både fysisk og psykisk!
  Bra at du ikke gir opp!!
  Masse god bedring!!:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Bra stayervilje! 1-0 til deg vs tungsinnet :)

  Kjøkkenet ditt er jo så fint, så det tåler vi å se igjen. Er så fin den kaffeboksen din - minner om de gule nesquickboksene vi hadde i "gamledager" i fasongen.

  Ønsker deg ei ny uke med god framgang!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 14. Da jeg holdt på å gi opp i går kveld, så fant jeg dette godordet hos Karlotte: DO WHAT YOU LOVE, LOVE WHAT YOU DO!!!!!!! Grethe

  SvarSlett
 15. STÅ PÅ kjære du!
  Kjempe fine bilder fra ditt vakre kjøkken!

  Håper uka som kommer gir fremgang
  og at ståpåviljen din holder deg oppe :-)

  Varm klem fra Hilde

  SvarSlett
 16. Tusen takk alle fine! Så kjekt at her var så maaange flotte tilbakemeldingar! Meiner ikkje å sutre, men slik som eg har det no er det så inderleg godt med fine kommentarar! Ser jo alle som er innom, det er ikkje måte på kor teljaren hoppar i veg, men det er så kjekt å få litt tilbake skriftleg! TAKK! Og så til Cathrine K som lurte på lampen : den er frå House Doctor, og Anne med butikken Emmas Verden har i alle fall to stk. igjen i butikken sin! Trur det var ein i kvitt, og ein i stål?

  Kan jo nevne at eg har klart å kjevle ut ein halv boks med peparkakedeig i kveld, og laga brownies. Lillemor hadde besøk av tre veninner, og det kjennes SÅ godt å ha ordna litt ut for resten av gjengen!!! :) Eg klarer ikkje å sitje, kun liggje og gå. Men altså; eg har stått i små etappar i kveld.

  Klem E

  SvarSlett
 17. Nydelige bilder fra det flotte kjøkkenet ditt ;-) Blir aldri lei av det ;-)

  Så fint at du har benyttet det fine været i dag - og at du orket å ta deg en tur ut. Veldig bra for oss som er innom deg at du laget et innlegg i dag, også ;-) Kan tenke meg at det ikke var lett for deg. Håper du føler deg bedre og at kroppen spiller litt mer på lag. Tenker på deg og føler med deg.

  Ha en trivelig søndagskveld!

  SvarSlett
 18. Godt at du er oppegående og "selvhjelpt" igjen :) Utrolig ryddig og fint kjøkken, særlig med tanke på at du har vært "ute av drift" siden før jul. Skal mindre enn det til før det nærmer seg krigssone her hos meg, for å si det sånn... Håper vi får ha den optimistiske sola på besøk noen dager til nå,det hjelper på med tanke på å komme seg ut, iallefall.. fortsatt lykke til! Gudlaug.

  SvarSlett
 19. Du har et flott kjøkken og virker som en innmari flott dame også !! Ønsker deg en super uke og håper den blir fylt med positive innslag og stadig flere og litt lengre lufteturer ute i sola:) Klem Linda

  SvarSlett
 20. Go Elin, go Elin! Måtte du våkne til ein GOD DAG i morgen!
  Klem

  SvarSlett
 21. Du er så god, Elin !! Takk for at du gir så mye av deg selv, jeg heier på deg ! Gode klemmer fra Tone

  SvarSlett
 22. Vet du, det er lov å synes synd på seg selv, og det er lov å ha lyst til å gi opp alt, og bare bli liggende... Men heldigvis er det noe i oss mennesker som får oss opp på beina og igang igjen. Du tar fantastiske bilder, og skriver helt nydelig, så dette MÅ du bare fortsette med! Go Elin!! Heier på deg:)

  SvarSlett
 23. Nydelige kjøkken bilder fra deg igjen :) Må alltid innom bloggen din -masse herlig inspirasjon.
  Ønsker deg veldig god bedring og håper du er raskt på beina, gode du!
  Klem

  SvarSlett
 24. Det bilr aldri feil å se dine vakre bilder fra et minst like vakkert kjøkken Elin! Fantastisk lys på bildene dine. Jeg har hatt en utavkroppenopplevelse hva fotoredigering gjelder i dag og føler jeg har sett lyset- bokstavelig talt!!! Nå skal det bli vakkert lys på mine bilder etterhvert også;-)
  Elsker den svarte stjernen på ventilatoren din og de grafiske detaljene.
  Den telleren din hopper i vei fordi du inspirerer så mye med bildene dine, og fine tekster. Den hagestuen din er noe av det mest inspirerende jeg så i 2011!
  Ble jammen meg en lang kommentar, men såpass måtte det være. Håper uka di blir god, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 25. - sender deg et ღ
  Stoooor klem fra meg ღ

  SvarSlett
 26. Jeg ser gjerne bilder av kjøkkenet ditt om og om igjen, jeg :)

  Vær stolt av deg selv!

  Klem fra
  Laila Johanne,
  som stadig er inne på bloggen din, men ikke så flink å legge igjen spor...

  SvarSlett
 27. Så kjekt du stakk innom meg, og slik en koselig hilsen;) forresten, kjempe kos du ville legge deg til som følger, men tror ikke at det er blitt registrert på siden min;) Hadde jo vært kjekt og ha deg i "gjengen" min.

  SvarSlett
 28. Nydelig kjøkken, holder på å restaurere hus til datteren vår, og sitter å lurer på om dette kan være Ikea- kjøkken?Vi liker det bare så godt! Nydelige, spesielle bilder du tar.God bedring!

  SvarSlett
 29. Glemte noe..har så lyst til å spørre deg om fargen på vegger og gulv også, er det en helt hvit farge eller er det litt brekk i den?Vi er i rivingsfasen enda, men driver å tegner og planlegger kjøkkenkroken, det er veldig spennende!Hilsen Else Britt

  SvarSlett
 30. Takk for alle fine ord alle saman! Hei til dei to over her :)Kjøkkenet vårt er eit Mørekjøkken, men ein finn liknande hos andre leverandørar. Det er i kvitmåla bjørk, og er nesten like fint no som for 13 år sidan når huset vårt vart bygd. Då var det heilt kvitt. Men; det har gulna med åra. Difor måtte vi velge eggekvit måling når vi pussa opp for eitt år sidan på veggar og golv... Om eg skulle starte frå scrætch i dag, ville eg ha valgt kvitt uten gult i. Dørene våre har også gulna etter kvart. Sånn er det berre. Vi måla i tillegg med blank lady80 back then. Tak og alt listverk. lady40 på veggane. Det var krise... 13 år seinare har det visst blitt lov ;)

  E

  SvarSlett
 31. Takk for gode tips fra deg- ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 32. Kjempefine bilder, nye eller ikke det betyr jo ingenting :)
  Har fulgt med deg skal du vite, i prosessen med ryggen, vet jo hvordan du har det..
  Har du fått snakket med en nevrokirurg som har sett på MR bildene?
  Disse spesialistene snakker ikke alltid sammen eller rådfører seg med hverandre. Jeg takker høyere makter for at jeg fikk komme til en nevrokirurg!!!! Hadde vel vært innom det meste av spesialister...
  Mail meg gjerne hvis du har spørsmål: mkru@lyse.net
  Klem klem

  SvarSlett
 33. Skrev feil emailadresse istad:
  Rett email er: mettekr@lyse.net
  Jeg vil gjerne dele noe med deg, så ikke gi deg !!!

  SvarSlett
 34. Flink jente som gikk en liten tur:) Ikke verst når situasjonen er som den er. Bare de få ordene med at du er usikker på om du får på deg skoa fikk meg til å småsmile litt gjenkjennende og medfølende. Dårlige dager er det lov å skru av smilet på. Men nytt kamera er jo til å smile av. Akkurat det samme kameraet som jeg kjøpte til meg selv fra meg selv like før jul:)) Gratulerer:)Nytt fotostativ er ett must her også. Det gamle er alt for spinkelt....spesielt i kombinasjon med det ene objektivet.

  Håper formen din bedrer seg sånn at du får tatt masse bilder med det nye kameraet. Flere kjøkkenbilder går fint:)

  SvarSlett
 35. Det er bra du ikkje gir opp, vennen, du er ein fighter:)
  Flotte bilder av det fine kjøkkenet!
  Heldige du som har 7D. Saknar mitt ja.

  *klem*

  SvarSlett
 36. Hei Elin!!!

  Tusen tusen takk for tilbakemelding! Skal jammen sjekke ut Emmas Verden jeg!!!!

  God bedring, og lykke til med videre blogging! Koselig å følge deg!!

  Mvh Cathrine Kveseth

  SvarSlett
 37. Hei Elin!!!

  Tusen tusen takk for tilbakemelding! Skal jammen sjekke ut Emmas Verden jeg!!!!

  God bedring, og lykke til med videre blogging! Koselig å følge deg!!

  Mvh Cathrine Kveseth

  SvarSlett
 38. Hei Elin!! Nydelig kjøkken du har:) Må bare spørre hvor du har fått tak i de nydelige flisene bak komfyren?

  Klem Tessi

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!