...

mandag 30. januar 2012

Min besettelse for TineK, og Draumesidene på Facebook
Aller først; keramikken på bilda frå i går er frå TineK, og fløyelsbandet er kjøpt hos Herlighet. Keramikken er frå nettbutikken Blackballoon i Sverige. Dersom du handlar frå utenlandske nettbutikkar, må du sjekke om det er toll på varene du er interessert i. Porselen er f.eks. tollfritt. Du kan gå inn HER for å sjå lista til tollvesenet. Det er moms på alle bestillingar over 200kr.

I løpet av dei vekene eg ikkje blogga, fekk eg ein del henvendelsar, der folk lurte på når neste innlegg kom. Eg ser jo problemet når ein ikkje har blogg sjølv, at ein må innom for å sjekke. Men Draumesidene har faktisk ei side på Facebook også. Eg har aldri bedt folk om å "like" bloggen min der, fordi eg har eit avslappa forhald til slike ting. Men det hadde sjølvsagt vore veldig stas om fleire kom til i gruppa der inne. Ser at eg kan kommunisere veldig enkelt med lesarane mine, og at det er mange fordelar med dette. Spørsmål og svar bl.a. Og ikkje minst kan du lett få vite om eg har lagt ut eit nytt innlegg :)

Eg prøver stadig å svare på spm. frå kommentarfelta under innlegga, men ver så snill å sende meg ein mail på draumetausa@mail.com viss eg ikkje har svart. Dei siste mnd.har vore kaotiske, og eg har null kontroll på om eg har gløymt av nokon? Eg har sånn "vårreingjeringsfølelse" for Draumesidene, treng å ta ting til neste nivå. Det er godt med positiv framgang!

Så dersom du har lyst til å følgje med meg og bloggen på facebook,
kjem du dit ved å trykkje på ikonet under :)

Elin

4 kommentarer:

 1. Så fint å se at du ikke har sluttet helt med bloggingen, Elin :)

  Jeg har lånt et bilde fra bloggen din, og linket hit. Håper det er ok :)

  Ha en fin kveld <3

  Klem Ida

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei igjen og takk for koselig kommentar i bloggen min :) Og nyttig info om varene du har kjøpt. Det er så synd at det er avgift på varer over 200 kroner for da er det lite man kan handle om gangen. Jeg er av de som heier på at denne grensen skal økes, siden det visstnok ikke har vært noen endring siden 1970-tallet. Har også blitt veldig glad i Tine K i det siste! Har lett etter den svart-hvite keramikken i norske nettbutikker og på flere Home & Cottage i månedsvis, men utsolgt overalt. Fin mandagskveld! Klemmer

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!