...

torsdag 12. januar 2012

Oliventrea på hagestova


Kom meg endeleg ut på hagestova, for å sjå korleis det går med oliventrea mine. Lillemor har gitt dei ein liter vatn annakvar veke etter at eg gjekk ned for telling. Der er veldig kaldt, men rikeleg med lys. Og det er ei glede å meddele at dei ser strålande ut :) Her har ikkje vore kulde å snakke om, men har fått opplyst at dei skal tole ned mot 10 minus dersom dei ikkje blir utsette for trekk.

 

 - både oliventrea og eg ;)Elin


13 kommentarer:

 1. SÅ FLOTT.
  KJEMPEBRA. HAR INGEN SLIKE TRÆR SELV, MEN SKULLE SVÆRT GJERNE HATT...
  MASSE HILSENER TIL DEG,OG MÅ DIN DAG VÆRE GOD,

  KLEM TOVE

  SvarSlett
 2. Så bra- aller mest for deg at du er der!
  Men SÅ kjekt at trea lever :-)

  God helg klem

  SvarSlett
 3. Så bra dere begge er alive:)
  Leste innlegget under,og stemmer i...har ikke råd til halvparten av hva mange kjøper av design ting...skulle så gjerne hatt...men jeg blir vel ikke noe lykkeligeer uansett:)
  håper du kommer deg til snart...
  klemklem

  SvarSlett
 4. Så stilig tre, og så bra dere lever! ;)
  Jeg har også vært på utkikk etter oliventre, hvor finner man det? Jeg var på Plantasjen, men så ingenting.. jeg er ikke noen blomster-Finn, så jeg har ikke peiling ;) Klem

  SvarSlett
 5. Det er temmelig meget hvidt lys. Jeg tror, ​​at også går sådan her:) http://www.delightfull.eu/suspension/emily_suspension.html

  SvarSlett
 6. Heldig du da. Jeg tok kålen på mine første sommeren jeg. Inne har jeg ikke lys nok. ikke plass heller. Så dyre som de er vet jeg ikke om jeg tørr å kjøpe flere.
  God bedring
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Så bra! Mitt eine, fine oliventre døde før jul.uhuuu!! Det sto på eit kaldt soverom. Kanskje det fekk for lite vatn !?
  Ha ein fin torsdagskveld. Klem.

  SvarSlett
 8. Natalie : veit ikkje om du er innom her og sjekkar, men gjer eit forsøk :) eg klarer ikkje å poste kommentar på bloggen din? har prøvd fleire gongar utover kvelden. oliventrea finn du i blomsterbutikkar/senter ut på våren. veit ikkje om du finn nokon stad no?

  e

  SvarSlett
 9. hmm...tidligere i dag var det på nippet jeg kjøpte et kunstig oliventre på kremmerhuset...men når jeg leser hva du får til så må det da være håp for meg også som har jobbet i blomsterbutikk i 11 år!!!!Har bare aldri prøvd...oliventre neste sier jeg...men må vel helst vente litt før de kommer i butikkene.Jaja...får trøste oss med tulipaner kanskje,fredag er tulipanenes dag:)
  Håper på stadig stigende form for din del ELin !!!
  toveklem:)

  SvarSlett
 10. Disse ser ut til å ha holdt seg godt. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 11. Så fint! :) Oliventrær er så utrolig dekorative... :)

  *God helg*

  Klemmer ❤

  SvarSlett
 12. Så bra med trærne, har vilje til å overleve akkurat som deg.

  Jeg er veldig glad i oliventrær, men har et vinterproblem her jeg bor i blokk, så i år prøver jeg å la det overvintre ute godt innpakka, forrige vinter stod det i et fellesrom, men kunne ikke det i år.

  Dør det, får det bare være, da får jeg finne på noe annet på terrassen til sommeren.

  Hvordan går det med deg forresten? Bortsett fra ryggen med sine plager synes jeg å huske at du ikke er så glad i vinteren?

  SvarSlett
 13. Hei Elin :)

  Har ei stund lest bloggen din men aldri lagt igjen spor etter meg anna en på besøkstelleren :p

  Og eg må bare sei, du har en nydelig blogg og eit nydelig hjem. Her er så mye inspirasjon og hente, og eg storkoser meg på besøk hos deg :)

  Denne hagestova er bare så lekker, du er flink !

  Når det kommer til oliventre så har eg prøvd i 3 år og fått dei til ved og la dei stå ute på vår, sommer og haust og tatt dei inn om vinteren, og når dei kommer inn så har dei bare falt fra. Men i år har eg hatt to trær som eg kjøpte i begynelsen av mai og det ene sto ute i regn,vind og snø til stormen Dagmar kom 1 juledag. Da satt eg det i ly for vinden og har stått der til eg tok det ut igjen forige uke, og veit du...det er finere enn noen gang ! eg trur ikkje det har falt meir en ti blad på det i vinter ! Menst det andre som eg tok inn..vel, det kan eg bare hive :)

  Så no veit eg det til neste år, så eg slepper og hive peger ut vinduet :p

  Ønsker deg en strålende fin uke, og fortset og gjør den gode jobben du gjør med bloggen :)

  Klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!