...

tirsdag 15. november 2011

Vinter på stovaI dag vakna vi til nesten ingen plussgrader, og rim på bakken. Nesten merkeleg, sidan vi har hatt så milde dagar og netter til no i november. Litt godt også, kjenner at tanken på at det faktisk nærmer seg desember, vart litt meir verkeleg. I dag skulle eg ha vore på reportasjetur for avisa, men lillebror vart sjuk i går ettermiddag. Feberen reiv i den vesle kroppen i natt, og difor valgte eg å vere heime. Kanskje like bra, fordi eg slit med veldig hovudverk for tida. Det kjem frå nakken, og er heilt vanleg denne årstida. Men ikkje alltid like enkelt å takle. Likevel er eg veldig glad for at lillebror et og drikk igjen i dag, ser friskare ut i ansiktet, og har lyst å leike på loftstova. Eg skal heller ikkje gjere så mykje. Lese litt bloggar, prøve å få lest siste Vakre Hjem & Int., og kanskje setje på ei vaskemaskin med klede. Det kan vere godt å ha slike dagar innimellom, berre la lufta gå heilt ut, og senke skuldrane. Det er i alle fall målet.  

Puta frå Kremmerhuset er eg blitt så glad i. Pappaen min var idrettsmann på 40-talet, og bildet på puta er så likt han :) Eg synes dette var ein flott tidsperiode, og let meg fasinere av klede og stil. Og ikkje minst optimismen som etter kvart bygde landet vårt opp igjen etter andre verdskrigen. Det var ein litt tung dag på søndag, sjølv om eg kan besøkje grava hans og tenne lys, ville eg helst ha hatt han her hos meg enno. Difor betyr denne puta litt ekstra for meg.Eg store problemer med å få lagt att kommentarar hos andre bloggarar? Eg har tenkt litt i dag, og funne ut at det faktisk er dei eldste bloggane eg har mest problemer med? Ser at det varierer veldig med kommentarar her hos meg også, og har fått tilbakemeldingar på at folk ikkje får posta det dei skriv? Gode råd mottaes med stor takk! Brukar å kopiere kommentaren eg har skrevet, i tilfelle den ikkje går gjennom i systemet, men det er det liten vits i, for den går då heller ikkje gjennom på andre og tredje forsøket heller?


Ynskjer alle ein flott dag vidare!


Elin


Beate kom med eit godt tips i kommentar under her.
Dette er ikkje grunnen til mine problem.
Deler likevel dette tipset med andre :Trur eg har fått hjelp?
Innlegg kjem i kveld! Tusen takk!
13 kommentarer:

 1. Prøv å logge deg av og på igjen, uten å huke av på Forbli pålogget. Da ordnet alt seg for meg i allefall.

  Nydelige bilder!

  Klem Beate

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder som vanlig! Digger stuen din, rålekker! :)

  God bedring til dere!

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Har nylig oppdaget bloggen din, den er kjempekoselig og inspirerende - liker den!
  Kjempefine bilder.

  SvarSlett
 4. Samme problemet her. Hatt det lenge. Går bra når kommentarboksen er "ferdig utfyllt" med googlekonto. Men hvis jeg må velge identitet, er det helt umulig. Begrenser kommenteringen må jeg si .. :-)
  Kristin

  SvarSlett
 5. Merker det selv og da blir jeg litt motløs.

  God bedring til dere. Her var det minus idag.

  Klem Mona C

  PS Lekre bilder som alltid.

  SvarSlett
 6. Hei Elin :)
  Vakkert hos deg som vanlig :) ... og stemningsfullt... Ikke vært noen minusgrader ennå her, i dag er det overskyet og regn...

  Se på denne bloggen ang det med å ikke få til å legge igjen en kommentar: Gå inn på denne bloggen å se…. Men det er en oppskrift for de som har Internet Explorer – men det må da finnes en måte for Opera, Firefox og Google Chrom også – men jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned med dette ennå :) – jeg har aldri hatt noen problemer med å legge igjen en kommentar… men kjekt å ha slikt informasjon så`n i tilfelle :)

  Ønsker deg og lille gutten din masse god bedring, kos dere inne ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Kjempefint altså! Du er så flink! :-)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, elsker den benken din, altså!

  Masse god bedring til dere!
  Tirsdagsklem fra
  Laila Johanne!

  PS: Jeg fikk tips om at når noen har problemer med å poste kommentar på bloggen din, så skulle man ha sånn eget vindu for kommentarer... Men det har jo du, så da skulle det ikke være problem å legge inn kommentar hos deg... hm... nei, egentlig når jeg tenker meg om så har jeg absolutt ingen gode råd å komme med om den saken! haha! Så da... Lykke til! :D

  SvarSlett
 9. Takk alle snille! Trur eg har funne ei løysing? Lagar eit innlegg om det i kveld!

  God klem!

  SvarSlett
 10. Så fin, rørande historie bak puta ♥ visste ikkje at du ikkje har pappen din her lenger. Det var trist, men fint at du kan finna trøyst i forskjellige ting!

  Likar veldig godt den nye headeren, skrifta er så kul, og litt førjulsaktig ;) og så likte eg godt skinnet på den gamle benken i stova!

  God bedring til mammo og veslebror ♥ her er det mykje slik drit frå atmosfæren som har landa på meg, hehe, eller kva det var du kalla det ein gong ;) syns det var så fin beskrivelse. Me får prøva å venta på betre dagar.

  Stor klem frå Lina :)

  SvarSlett
 11. Heisann:)
  Så nydelige bilder du deler med oss...som vanlig:)) Puten er bare så herlig, og tenk at den minner om pappan din:) God bedring til dere begge to:)

  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 12. Vakre vinteraktige bilete..
  Rart med minusgrader, har vore så godt van ;-)

  - god betringsklem til deg og veslebror -

  SvarSlett
 13. Det der med å hake bort "Forbli pålogget" har hjulpet mange, ja. Men synes det er mye tull med blogger rundt omkring. Ser i det siste innlegget ditt at du har funnet en løsning.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!