...

onsdag 9. november 2011

Oppdatert vareinformasjon (må gjerne få ting forklart to gongar...) :)Ja då er vi tilbake på soverommet. Eg har prøvd å gjere heimeleksa mi litt bedre i dag, og håper å kome med meir sannferdig vareinformasjon. Aller først; hjorten på nattbordet er frå House Doctor. Framleis kjøpt på Herlighet i Ålesund. Likedan lyslenkja over sengegavlen, frå same butikk og leverandør. Lenkja går på batteri, med sånne fancy pærer som ikkje brukar så mykje energi. Var det LED lys mon tru (OK, held på å dette av lasset allereie, igjen?) Stjerna har eg laga sjølv av drivvedspinnar frå fjøresteinane. Eg har laga to trekantar, og surra endane saman med tjukk streng. Du kan sjølvsagt bruke tau/hyssing også. Veldig dekorativ, og enkel å lage!Oppi korga frå Broste (det var rett) kjøpt på Herlighet, heng det eit lekkert hjerte frå Walther & co, kjøpt på same staden. I tillegg ligg det strikka julekuler der, kjøpt hos Kremmerhuset.No er eg vel snart ferdig vel? Putene har kome ned i sofaen på stova, dei er herleg vinteraktige, og heilt ulike alle dei andre putene eg har frå før. (og det er jo snakk om nokre eksemplar det då...) Den med fototrykk minte meg så veldig om bilder av pappaen min på 40-50-t. Det var difor eg fall pladask. Det står "Gledelig Jul" på ein lapp i det eine hjørnet, men den vurderer eg å fjerne. Denne puta skal få vere i stova til påske! Du finn henne på Kremmerhuset. Den andre berre ropte etter meg, og ville vere med heim frå Herlighet. -ta meg med Elin! Heilt sant... Synes dei er fine saman. Pleddet, som eg har ute i stolen på terrassen, er også frå sistnevnte butikk.
For å få full oversikt over alle desse tinga, måtte eg innom Herlighet igjen i går kveld, og det skulle vise seg å bli interessant... Var jo eit par ting eg faktisk klarte å la vere å kjøpe på måndag, som stod og gret på borda når eg kom inn... Vel, det får eg fortelje om ein annan dag. Og viss nokon lurer på kvar all denne kjøpelysta kom frå, så er det så enkelt som at eg held på å selge gamle møblar. Eg synes eg har fortent litt shopping eg også?

Tusen takk for alle fine kommentarar! Og velkommen til ein liten,
søt flokk med nye følgjarar!
Hyggjeleg! Skal gjere mitt beste for å
oppretthalde blogginga fram mot jul! :)
`till we meet again...Elin

6 kommentarer:

 1. Var på Moa til fysio i dag.
  såg INDISKA skiltet og tenkte på deg, heilt sant..
  Hadde ikkje tid i dag, måtte på jobb. Men neste gong eg er på Moa skal eg garantert innom :-)
  Herleg ting frå Herlighet ;-)

  klem

  SvarSlett
 2. For et flott soverom Elin...e elsker natur elementa, og putene! så delikat. den stjerna er poppis, har sjølv laga en del rekved stjerner..og har alerede hengt de opp..hehe..
  Er så godt å være her inne.
  Fin høst kveld til deg
  :)
  Eldrid

  SvarSlett
 3. Å, så fint!! Kjempefine bilder og blogg du har! Jeg har lyst til å følge deg videre.
  - Og den lyslenka var lekker. Er på jakt etter noe lignende om dagen !! Har ikke sett denne fra House Doctor.
  Vi blogges !

  SvarSlett
 4. Digger headeren din..

  Laget i hvilket program?
  Du kan vireklig trylle med bidler Elin!!! It´s a gift.. KLEM

  SvarSlett
 5. Nydelig det soverommet ditt!
  Og masse fine ting - det blir en lang ønskeliste til jul i år:)

  Lykke til med ny jobb hos dere også:)
  Klem Vivian

  SvarSlett
 6. Hei på deg Elin. :o)

  Nydelige bilder. Å råkule strikkakuler da. De likte jeg godt, å pleddet seff.

  Ha en riktig god natt.

  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!