...

onsdag 30. november 2011

Desember i morgen...
I morgen brakar det laust! 1.desember for liten og stor. Lillebror har fortalt med opp til fleire gongar at i morgen; I MORGEN!!! Det er ikkje fleire dagar igjen å telle. Det er tid for kalender! O`glede! På mine turar med reportasjeskriving, kom eg over den beste kalenderen av alle. Ein opplevelseskalender, ein kalender som oppfordrar små og store til å gjere noko saman. Ein kan sjølvsagt gjere noko kvar dag, men eg fekk tips om at det kan vere greit å slakke litt på krava, og heller ta nokre få ting kvar veke. I kveld skal vi vaksne skrive lappar om ting vi ynkjer å gjere i lag i desember. Ein felles tur ut, kanskje aking viss det vert snøv, lesing i ei bok, kveldsmat ute i det fri, bålbrenning og kos i skogen... Her er det kun fantasien som setter grenser. Takk til Anne-Martha og Terje for ein fantastisk fin idè!

Eg har vore og køyrd i snøv i dag på fjellet, spunne litt med bilen, og kjent på verkeleg vinterstemning med julemusikk på anlegget. Eg har fått blitt kjend med nok ein skjønn familie gjennom avisjobbing, og vi har hatt ein flott ettermiddag høgt over Storfjorden. Tusen takk til alle som tek mot meg på ein slik måte! Audmjuk og takksam! Eg føler at eg verkeleg får vener gjennom arbeidet mitt? Og så blir eg kjend med spennande menneske, som utvidar mine tidlegare horisontar. Gleder meg til å møte både små og store igjen i framtida!Nyt siste novemberkvelden 2011


Elin


11 kommentarer:

 1. Så fine engler du har i vinduet:) Du inspirerer meg til å ta noen bilder også, leike meg litt. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Jeg tror jeg gleder meg like mye til i morgen! Herlige bilder!:)

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  Ja, tenk i morgen er det 1. desember. Spennende å prøve en anderledes julekalender... den høres morsom ut må jeg si:) Minstejenta på 18 år får pakkekalender, som alltid, og forventningene er der også, som alltid:) Ja vi er virkelig inne i en herlig tid:))
  Høres ut som du har hatt en flott dag i dag:)

  Ha en fin kveld:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Nyyydelige bilder! Elsker kjøkkenet ditt :)

  Gleder meg masse til i morgen.. Kalenderen er ferdig, en kombinasjon av små pakkar (rosinesker etc) og aktivitetskort! Har hengt i stua på drivvedsstokken i flere dager nå, men veslemor har ikke fått det med seg ennå.. tihi. Gleder meg til å se ansiktet hennes i mrg tidlig :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Nydelige bilder fra ditt vakre hjem. Spennende med en litt annerledes adventskalender for store og små ;)
  Ønsker deg en riktig fin kveld, og en fredfylt 1. desember..., her herjer vind, regn og hagle byger om en annen.
  Klem

  SvarSlett
 6. Hørtes ut som den beste kalenderideen.
  Håper det blir en hyggelig desember med gode opplevelser.
  klem

  SvarSlett
 7. Åååå kor fint du har det - alltid! og fiiine bileter - alltid:)
  Koseleg julekalender dokke har tenkt på då!!
  Veldig fornøyd med min til veslegut i år, men enda meir fornøyd med min frå kjæresten!!! Var koseleg å snakke med deg i stad. Og som du skjønner var overraskelsen då eg kom ned att på stove STOOOR!! :) Blir eit julekalenderinnlegg i morga og hihi.

  Sjåast i morga då, vennen!

  Klemma

  SvarSlett
 8. Ååå du har så vakkert kjøkken! Så hjemmekoselig og lyst og fint! Mitt er i mørk kirsebær og jeg har sååå lyst til å male det.. Vi får se om det kansje blir lyst etterhvert:) Kos dere med aktivitetskalender! Det er en fantastisk ide!

  SvarSlett
 9. Du veit eg "misunner" deg det kjøkkenet ;-)

  Nyt og god desember!!

  Nattaklem

  SvarSlett
 10. *sukk* synes du har så nydelig hjem!! Drømmer meg alltid litt bort i bildene dine ;) Smart idé å ha kalender som inneholder aktiviteter man gjør sammen! Her i gården har jeg og mannen for første gang laget kalender til hverandre (blir annen hver dag) så blir spennende å se hva som dukker opp der..hehe..

  Ønsker deg en kjempe fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 11. Utrolig flotte bilder Elin. Får helt dårlig samvittighet for at julestjerna ikke en gang har kommet opp hos oss. Må gjøres i dag!
  Håper du får en flott dag og at du holder ut i dette været.
  God klem fra meg!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!