...

tirsdag 15. november 2011

Problemer med kommentering? Eg trur eg har funne ei løysing?Via omtenksomme MissMette, fekk eg eit flott tips tidlegare i dag. Eg slit veldig med å få lagt igjen kommentarar hos ein del medbloggarar. Dette synes eg er trasig, for eg prøver å skrive minst mogeleg, for å avlaste nakken min. Når eg skal poste, og det forsvinn på mystisk vis, blir eg både sint og lei meg.

Nøstemor, ein blogg som er ny for meg, hadde lagt ut ei oppskrift som forandrar på innstillingane til maskina di. Eg har prøvd å forklare, og håper at fleire enn meg kan få hjelp! Eg har testa etterpå, og kommentarane har blitt posta på første forsøk, og eg er veldig glad! :)
Trykk på VERKTØY oppe til høgre på skjermen.
Velg ALTERNATIVER FOR INTERNETT, som kjem fram lengst nede på lista.
Trykk på PERSONVERNTrykk på OMRÅDERSkriv inn adressa www.blogger.com der pil nr1 er.
Trykk tillat der pil nr 2 er.
Trykk til slutt OK ved pil nr 3.


VOLILA!


Viss dette viser seg å vare, burde eg sende
blomster til både Miss Mette,
og Nøstemor :)


TUSEN TAKK, for at dokke hjalp meg!


ELIN


Oppdatering tirsdag kveld: Har fått problemer med maskina mi, fryktar at eg har åpna opp for virus ved å gjere endringane over??? Usikker, for eg har også lasta inn eit printerprogram i kveld frå cd, og det var etter dette maskina låste seg. Køyrer no i Sikkermodus. Skal prøve å finne ut om denne løysinga kanskje ikkje er så bra likevel?

Ny oppdatering : Det skal IKKJE ha noko med innstillingane eg tipsa om før i dag å gjere, at pc`en min klikka. Held på å få hjelp til å fixe problema no. Programvare som har slått seg på vranga...13 kommentarer:

 1. så kjekt med slike tips, takker :)

  SvarSlett
 2. å! 1000 takk fine elin!
  dette må testes, for jeg strever også til tider med å få lagt igjen kommentarer!
  ha en finfin kveld!
  *klem

  SvarSlett
 3. Tuuusen tack för detta! Har många som inte klara att lägga in kommentarer till mig, kanske detta kan hjälpa. Jag lagar ett inlägg med link till dig och ditt inlägg=)
  Tack igen!
  Kram Frida

  SvarSlett
 4. Takk for tipset .. er jo så kjedelig når en skal legge igjen en kommentar også plutselig er den borte..

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke hatt problemer med å kommentere, men hadde i sommer. Da hjalp det aller første rådet ditt. Men opplever at det skjer rare ting med blogger innimellom. Da jeg postla innlegget mitt i går på automatisk, kom det laaaangt nede på listen - som om det var 11 timer siden det ble publisert. Da var det ikke engang påtenkt;)
  Skjønne bilder fra stuen og koselig pute! Det var litt av et sportsantrekk de hadde den gang:) Vi er enda i sorg over min kjære svigermors bortgang for 3 uker siden. Tungt å fatte.
  Ønsker deg alt godt, Elin!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Veldig kjekt å kunne hjelpe ღ
  ...og så godt å høre at du får
  til å legge igjen kommentarer :)
  Takk for gode ord, Elin ღ

  Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 7. Å blomma te DEG for at du hjalp MEG!! Å sikkert mange andre :-)

  God tirsdag kveld!
  Eg he skippa Zumba trening i dag, he fyrt i ovnen, å kose meg med blogglesing og tv :-)

  SvarSlett
 8. Hyggelig å kunne hjelpe! :)

  Jeg har ikke opplevd problemer etter at jeg gjorde forandringene for flere uker siden, så det er mulig at det er noe annet som har gjort at det låser seg hos deg.
  Håper det ordner seg. Hvis du finner ut noe, så vil jeg gjerne ha tilbakemelding!
  -Nøstemor.

  SvarSlett
 9. Jeg hadde problemer med at det ikke gikk ann å kommentere på bloggen min, men når jeg endret kommentarfeltet fra "innebygd under innlegg" til "i forgrunn" så gikk det helt fint å kommentere igjen. Så tror grunnen til at du ikke får kommentert på forskjellige blogger har å gjøre med innstillingene på kommentarene til den enkelte blogg å gjøre (ser ut som instillingen innebygd under innlegg er det som gjør det ustabilt). Håper det kan hjelpe deg litt :)

  Ha en fin kveld :)

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Heisann. Jeg hadde også sånne problemer. Men jeg lastet ned Google Chrome - nettleser. Exploreren bruker jeg ikke mer fordi jeg synes Google Chrome er mye bedre, raskere og kommenteringen har aldri vært noe problem etterpå. Men fint hvis du har løst det på din måte nå. :-) Det er kjipt å ikke kunne kommentere på andres blogger. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 11. Chrome er bra, ja!
  Det brukte jeg også for å greie å kommentere!
  Men da det viste seg at den ikke er kompatibel med Norton (virusprogrammet), så turde jeg ikke fortsette med det.

  -Nøstemor

  SvarSlett
 12. Så bra! Tusen takk. Nå har jeg gjordt som du har beskrevet, så får jeg se om det hjelper der jeg har problemer. Du er super som deler meg deg :)

  SvarSlett
 13. Godt å høre at det ikke var innstillingene som gjorde at du fikk problemer!
  Håper du får rettet opp problemene dine!

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!