...

lørdag 18. desember 2010

Jul hos Drømmen om en eplehage :) Mi fjerde og siste reportasje om Jul på Sunnmøre


Hei alle sammen! Eg håper dagane dykkar er gode, og at julestresset ikkje tek overhand? Eg er sjuk, og har ikkje orka å blogge heller. Får ikkje i meg mat, og er veldig slapp og utilpass. Men eg veit at einaste vegen opp igjen, er å stappe inn mat med faste mellomrom, tyggje og svelge, og å gjere litt av det som ein finn glede i til vanleg. Difor har eg tatt eit krafttak siste timen, og gjort klart dette innlegget. For eg har jo så lyst å dele bilda frå siste reportasjen min, som stod på trykk i Sunnmørsposten i dag. Eg har vore så heldig at sjølvaste eplemora i Ålesund, åpna dørene til sitt nydelege hus. Eg har veldig mange fine bilder, så det kan hende det kjem enno fleire seinare. Klare for litt julestemning?
Eg vil takke Tove, Amalie, Linda og Kristine for å ha late opp dørene til sine flotte heimar, og tatt mot meg med så mykje tillit og varme! Dokke har alle ein plass i hjertet mitt i framtida! Og så håper eg at det blir fleire interiørreportasjer på meg ein eller annan stad i 2011! For eg har storkosa meg undervegs.

Til slutt vil eg leggje ut ein link til ei anna reportasje i Sunnmørsposten i dag. Huskar dokke vesleguten som var nær å fryse i hel 1.desember? Eg har skrevet om han inne på bloggen her, og saka var i nyheitene i fleire dagar. No er han komen heim, og er beviset på at det skjer mirakel i våre dagar også. Juleunderet til oss alle som bur i kommuna, og som har gitt meg trua på at ein aldri skal gje opp håpet, same kor mørkt ting ser ut. Eg var så heldig å få gje pappaen ein god klem i barnehagen sist veke, og som eg sa til han; vi er så van med jantelov og bygdedyr her i grisgrendte strøk. Men i dette tilfellet fekk vi sjå medmenneskelegheit og hjertevarme, fordi alle støtta opp om familien, tende lys, folda hendene, og sende gode tankar til alle involverte. Og i dag kjenner eg at det er beste julegåva eg kunne fått. Trua på håpet. Og på menneska vi har rundt oss... Les om juleunderet Sakarias HER.  28 kommentarer:

 1. Takk for julestemning og et julemirakel!

  God bedring, Elin!

  SvarSlett
 2. Vakre bilder og vakkert hjem:DDD Klemz

  SvarSlett
 3. Et nydelig hjem hun har....
  men nå må du komme deg ordentlig før julaften..og HVIIIIILE......
  klemklem

  SvarSlett
 4. Vilken underbar blogg du har! Er så glad att jeg fant dej! Og ikke minst syntes jeg det var göy att du bodde i storfjorden! Min pappa er fra sunde i Sula komune!

  Gleder mej till å fölge din blogg!

  Irene

  SvarSlett
 5. Du og du for et fint og julepyntet hjem du har foreviget nå! Her var det julekoselig uten overdådig pynting. Kjempefine bilder!

  Ønsker deg riktig god bedring! Nok nå! Ritzkjeks og Cola....Sånn for å få inn kalorier og booste blodsukkeret.....absolutt ikke sunt, men lettfordøyelig...

  Jeg gråt meg gjennom intervjuet med foreldrene til Sakarias på smp.no i dag før frokost. For et mareritt det må ha vært, og for ei lykke at det har gått så bra! Et riktig førjulsmirakel. Det viser at man ikke må miste håpet, ja! Et tankekors er hvordan saker framstilles i media, og hvordan det egentlig var i fullversjon.

  God adventshelg!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 6. ååå for en fantastisk vakker jule stemning hos deg.Helt nydelig..
  Riktig god helg til deg og dine.

  SvarSlett
 7. Hei,nok en gang...takk for fantastiske bilder...Og for en vakker heim.Jeg er så glad jeg fant denne bloggeverden.Nydelige omgivelser du har knipsa rundt i. Jeg elsker bildene dine.Er du ikke i form enda nei,huffameg,jeg kan være dårlig i flere dager av sånt. Men du blir frisk til jul Elin. Og så fint at du la ut link til lille Sakarias..Det er virkelig et juleunder det der.Sååå godt å høre om noe som er godt i en verden hvor det er så mye trist.Ønsker deg kjempegod bedring Elin. Varm hilsen fra Alfred og meg

  SvarSlett
 8. Nydeleg bilder frå eit vakkert julepynta hus!!☺

  SO godt å høyre at det går bra med han!!
  Eg har lurt på det der skjøne du..var jo mykje i nyheitene då det skjedde, men ingen oppfølging om korleis det har gått.
  Det var godt å høyre☺

  Nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 9. Så utrolig fine bilder! Masse god julestemning! Jeg titter ofte innom bloggen din, og får inspirasjon hver gang! Du er så flink!
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  -Hedda-

  SvarSlett
 10. Hei Elin ♥ for noen fantastiske nydelige bilder du har tatt. Drømmen om en eplehage er en blogg jeg alltid er innom, kjempekoselig hjem – så heldig du er som har fått lov til å ta bilder i slike vakre hjem ♥ Ja, har også lest om lille Sakarias… har noen jeg kjenner her oppe som kommer fra Stordalen og fikk vite hvordan det gikk med han… er så glad for at alt gikk bra til slutt, et riktig førjulsmirakel ♥♥♥ Synd at du ikke er i form Elin – men vet hva du snakker om! Jeg har det slik jeg også – her går det i kjeks og coca cola for tiden… ikke helt bra, men nødvendig for å si det slik ;) Håper du tar det litt med ro, og prøver å kose deg så godt det lar seg gjøre – tenker masse på deg kjære bloggvenninne ♥ Ønsker deg en fin helg og førjulstid, her skal vi nå straks på middag til min kjære søster, for min pappa og samboer er på sin førjuls-tur her i Brønnøysund… Oksesteik blir det vist, tror jeg skal klare det – det er i alle fall lettere når man får det servert :) Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 11. Vakkert, vakkert, vakkert!!

  Elsker badet!!

  Nyt helgen, gode deg!

  Stor klem

  SvarSlett
 12. Hei Elin vennen!
  Så flotte bilder fra et nydelig hjem!! Tror ikke du behøver å være redd for ikke å få oppdrag - du mesterer kameraet helt fantastisk, og får frem den alle beste stemningen i bildene dine!

  Leit å høre at du ikke er i form nå i førjulsstria - riktig god bedring til deg og en fin helg videre!

  Goklem fra Hildegunn

  SvarSlett
 13. ..så godt å lese om lille Sakarias..under skjer enda :) ..og det gjelder å ikke gi opp..det har jeg lært gang på gang!!
  ..så trasig at forma e dårlig..ønsker deg god bedring Elin :)
  flott reportasje i avisa..bare så dumt at dei ikke kan gi de flotte bildene dine større plass..det hadde bildene og du kjære venn fortjent :))
  god klem til deg..
  Anne♥

  SvarSlett
 14. Hei.
  For et nydelig hjem.
  Flink til å ta bilder er du og.
  Klem:) og god helg.

  SvarSlett
 15. Hei kjære Elin :) Takk for dine gode varme ord! Alltid like gode å ta med seg! Også tusen takk for så flotte og lekre bilder fra ein nydelig heim :) Og takk for at du deler mirakelet med oss! Ja, vi alle trenger mirakler og håp i kvardagen når ting er som mørkast. Eg håper dagane dine blir betre, kjære du. Sender deg tankar og klemmer :) Husk, du er unik og god, Elin! :)

  SvarSlett
 16. Kjempeflott reportasje og nydelige bilder :))
  Du er såå flin Elin !!

  Kle fra Kari

  SvarSlett
 17. Guuuuud for en lekker blogg. Og for et flott hjem du har........!

  SvarSlett
 18. Du e så flink tante :) e stolt av dej! Å kjempe gla i dej! *M*

  SvarSlett
 19. Så flotte bilder fra et nydelig hjem, tusen takk for titten, masse inspirasjon!!! God bedring og lykke til med maten, du vet; Uten mat og drikke, duger helten ikke...;-) Klem

  SvarSlett
 20. Så GØY å se bildene fra Toves vakre julehjem!!! Knall-fine bilder, Elin! du er såååå flink! Vær STOLT!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 21. Herlighet for et vakkert hjem... og du ...dette kunne jo ha vært tatt rett fra et magasin.. du er kjempeflink Elin...


  du må være mega stolt av deg selv..O=))))

  klemmer til deg =)

  SvarSlett
 22. Hei, jeg vil bare fortelle deg at jeg blir så glad hver gang jeg ser at du har en reportasje i Sumpen. Du er veldig flink :). Jeg håper du kommer til å fortsette med det:) Jeg skriver aldri kommentarer på blogger, men nå måtte jeg bare:))) Klem fra ei i Ålesund :)

  SvarSlett
 23. Klem fra ei i Ålesund glemte å ønske deg eg riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR :))) (så her kommer det:))

  SvarSlett
 24. Vakre, snille, gode, flinke og magiske Elin!

  Blifrisk-klem sendes din vei <3

  SvarSlett
 25. Helt fantastisk Elin. Takk for dine vakre julerepotasjer og ikke minst en hyggelig nyhet...som gikk bra til slutt.
  Alt godt ønskes deg for dagen.
  Varm klem fra mæ

  SvarSlett
 26. Pussig sammentreff...vi var inne akkurat samtidig og kommenterte...ja sånn er det med ivrige bloggere på morgenkvisten..Takk for dine ord!!!

  SvarSlett
 27. Takk til alle saman over her! Og takk til anonym frå Ålesund! Kjekt å høyre at folk liker reportasjene i avisa! Eg er litt mellomfornøgd, då eg ikkje bestemmer lay outen på artiklane. Det hadde vore veldig kjekt å styre dette meir enn eg gjer. Blir jo ei hønemor med bilder og tekst ;) Men så er det sjølvsagt ikkje lett å få plass til all verda heller! Difor er det kjekt å kunne leggje ut bilda her i etterkant, så kan dei som er interesserte få med seg meir om huset eg har vore i :)

  Nyt søndagen, alle saman!
  E

  SvarSlett
 28. Hei Elin,
  takk for alle de utrloig vakre bildene du deler med oss...

  Ha en fredelig og rolig 4 sandag i advent:)
  Klem.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!