...

lørdag 4. desember 2010

Interiør-Elin i kaoshus! Men peisen er på plass! :)For kvar blir interiørinnlegga av??? Jau, det skal eg seie dokke... Her er tildels kaotiske tilstandar, med pågåande innsetting av ny peis på kjøkkenet. I dag kan vi fyre for første gang. Men vi har ikkje fått på platene rundt. I går vaska eg hus frå klokka åtte på morgenen, til tre på ettermiddagen. Med så lange pausar, at eg av og til gløymde av kva eg held på med? ;) Men eg klarte å få ferdig første etasje, og det var det leeenge sidan eg hadde gjort! Då snakkar vi 5-6 veker... Oi, så ærleg vi var i dag... Eg har i periodar sterkt medlemskap i tørrmoppens vener... Men no er her godt å vere. Bildet viser kva eg sysla med innimellom i går, skal lime bilder av barna inni det gamle vinduet. Bruker dei eg har på julekortet. Synes dei er så fine, at eg vil ha dei oppe. Eg har nemleg kjøpt meg sjølv julegåve, ein ny Canon printer :) Så ENDELEG skal eg få ordna eigne bilder, og kunne lage til andre. Ved sidan av ramma ser du ein bit av ny-peisen. Skal sjølvsagt blogge om denne når ting blir meir fullstendig. Håpet er å få alt ferdig før jul. Men det viktigaste er at vi kan fyre, for kulden slepp visst ikkje taket? 
I dag er det sanking av skattar frå naturen som står på programmet. Vi får visst snøv i løpet av det neste døgnet, og då gjeld det å hauste inn før den kvite, mjuke dyna legg seg over alt.

Eg ynskjer alle ein velsigna god laurdag!


7 kommentarer:

 1. Åh den gleder jeg meg til å se Elin. ;o)

  Ha en fin dag, håper du finner masse i skogen.

  Klem Simone ;o))

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg med deg. Det er så koslig med peis. Jeg lurer på om vi skal anskaffe en her i huset også etterhvert? Bare for kosens skyld. Det er jo ikke nødvendig å fyre der hele tiden. Et hav av stearinlys i peisen er også stemingsfullt. Ut og plukke naturmaterialer? Her har alt vært frossent med et dryss av snø i flere uker allerede, selv om vi bor sør på Østlandet. Men det er så vakkert. Jeg plukket mose og kongler sent i september, så alt er på plass og mye er brukt til hygge allerede. Koser meg idag, og pynter litt her og der. I kveld skal vi ha gjester og da er det ekstra koselig å gjøre i stand synes jeg. Nå skal jeg bake en kake, og etterpå skal jeg en liten tur ut i vinterkulda. Ha en flott helg og kos deg. Vinduet med bildre så ut til å bli et praktstykke det!

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se bilder av den nye peisen=)!!! Ja, det er så gøy å printe ut egne bilder=)! Og de er nyyydelige de av barna dine! Jeg har også tenkt å lime inn bilder i gamle vindu, meeeen ting tar tid gitt;)!!! Hvis du noen gang vil printe store bilder(plakater)kan jeg tipse om denne siden: www.pixum.com

  Ha en deilig adventshelg og kos deg i skogen=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Halloisen..
  ny peis ja...blir flott og koselig det....ja printeren min fikk jeg igang etter 3 1/2 år..jeg skrev ut bilder i stor stil...så nå må jeg ha nye patroner:)men det er gøy..
  kos deg
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 5. ..er innom for å gi deg en god klem..ha ei fin helg Elin :)
  gleder meg til å se peisen ;)
  Anne♥

  SvarSlett
 6. så spennende med ny peis..gleder meg til å se bilder..

  en tur i skogen høres deilig ut..

  nå er jeg i farta til Praha ...og skla nyte noen deilige førjulsdager der...

  Ønsker deg en fin og koselig adventshelg..

  klemmer =))

  SvarSlett
 7. Det vinduet blir rå fint! Er kjempespent på peisen din.
  Ha en fin lørdag!

  Klem Ingunn

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!